Gratis ticket voor moslims: premier Ramelow staat Ramadan-vieringen toe

Gratis ticket voor moslims: premier Ramelow staat Ramadan-vieringen toe

23 april 2020 0 Door Indignatie redactie

In Thüringen heeft de linkse premier Bodo Ramelow opnieuw toegestaan ​​dat er op donderdag 23 april religieuze bijeenkomsten worden gehouden. Wat een toeval! Dit jaar begint de moslimramadan – je raadt het al – precies op 23 april.

In Thüringen zijn, ondanks de corona-pandemie , vergaderingen, demonstraties en diensten weer sneller mogelijk dan gepland. Om deze stap te rechtvaardigen, verwees de links-groene regering van Thüringen onder leiding van de bolsjewistische Bodo Ramelow (links) volgens de MDR naar de recente jurisprudentie van het Federale Constitutionele Hof. De rechters van Karlsruhe hadden het verzoek van verzoekster tegen het verbod op een demonstratie in Stuttgart ingewilligd.

Vanaf donderdag 23 april kunnen, bij kabinetsbesluit van woensdag, vergaderingen tot 30 deelnemers worden gehouden in besloten ruimtes of tot 50 deelnemers in de open lucht.

En wat een opvallende toeval: Net op 23 april van dit jaar begint de islamitische Ramadan -Zirkus. Terwijl de kerken met Pasen vanwege de corona goed gesloten waren en de christenen hun hoogste feest thuis moesten vieren – met de dreiging van straf voor niet-naleving – kunnen de “gelovigen” hun riten beoefenen zonder grote beperkingen.

De burgers van Ramelow voelen zich voor de gek gehouden

Terwijl de Thüringer Groenen nu – en niet al met Pasen – luid en hoorbaar eisen dat de rigide bovengrenzen worden opgeheven en de versoepeling van het assemblagebod in het land wordt toegejuicht, zijn vooral bange MDR-lezers bezorgd of de maatregelen misschien niet te vroeg komen en smeken om meer langere beperkingen.

De overgrote meerderheid – te oordelen naar de MDR Twitter- commentaarsectie – in een notendop – fooled rond:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Als het op het Corona-front "te goed" lijkt te gaan, komt er altijd verontrustend nieuws ergens vandaan

MDR AKTUELL on Twitter

Thüringen erlaubt ab morgen wieder Gottesdienste und Versammlungen. In geschlossenen Räumen sind maximal 30 Personen zugelassen, im Freien 50.

” Ik heb er geen moment aan getwijfeld dat de beperkingen op de assemblage aan het begin van Islamitische #Ramadan zouden worden versoepeld. Goed wetende dat de gewelddadige aanhangers van deze ideologie er toch niet aan zouden hebben vastgehouden. ‘

” Pasen maakt geen kans, maar Ramadan is oké verraad aan Duitsland”

‘Het is toeval dat de ramadan morgen begint.’

‘Waarom ben ik niet verrast? Ramelow en zijn moslims! Daar kunnen de Ramadan-orgieën beginnen! “

‘O, meneer Ramelow, bang voor de gebedenbroeders van de moskeeën? Scholen moeten handstanden maken om studenten epidemisch veilig te kunnen leren, maar de gebedshuizen worden geopend ”

‘Omdat we genaaid worden. Het is klote. ‘Comments

comments