Gratis ticket voor moslims: premier Ramelow staat Ramadan-vieringen toe

Gratis ticket voor moslims: premier Ramelow staat Ramadan-vieringen toe

23 april 2020 0 Door Indignatie redactie

In Thüringen heeft de linkse premier Bodo Ramelow opnieuw toegestaan ​​dat er op donderdag 23 april religieuze bijeenkomsten worden gehouden. Wat een toeval! Dit jaar begint de moslimramadan – je raadt het al – precies op 23 april.

In Thüringen zijn, ondanks de corona-pandemie , vergaderingen, demonstraties en diensten weer sneller mogelijk dan gepland. Om deze stap te rechtvaardigen, verwees de links-groene regering van Thüringen onder leiding van de bolsjewistische Bodo Ramelow (links) volgens de MDR naar de recente jurisprudentie van het Federale Constitutionele Hof. De rechters van Karlsruhe hadden het verzoek van verzoekster tegen het verbod op een demonstratie in Stuttgart ingewilligd.

Vanaf donderdag 23 april kunnen, bij kabinetsbesluit van woensdag, vergaderingen tot 30 deelnemers worden gehouden in besloten ruimtes of tot 50 deelnemers in de open lucht.

En wat een opvallende toeval: Net op 23 april van dit jaar begint de islamitische Ramadan -Zirkus. Terwijl de kerken met Pasen vanwege de corona goed gesloten waren en de christenen hun hoogste feest thuis moesten vieren – met de dreiging van straf voor niet-naleving – kunnen de “gelovigen” hun riten beoefenen zonder grote beperkingen.

De burgers van Ramelow voelen zich voor de gek gehouden

Terwijl de Thüringer Groenen nu – en niet al met Pasen – luid en hoorbaar eisen dat de rigide bovengrenzen worden opgeheven en de versoepeling van het assemblagebod in het land wordt toegejuicht, zijn vooral bange MDR-lezers bezorgd of de maatregelen misschien niet te vroeg komen en smeken om meer langere beperkingen.

De overgrote meerderheid – te oordelen naar de MDR Twitter- commentaarsectie – in een notendop – fooled rond:

Lees ook:  Moeder Merkel zorgt voor jullie: Maffia-clanleden uit de Balkan vliegen naar Duitsland voor behandeling

MDR AKTUELL on Twitter

Thüringen erlaubt ab morgen wieder Gottesdienste und Versammlungen. In geschlossenen Räumen sind maximal 30 Personen zugelassen, im Freien 50.

” Ik heb er geen moment aan getwijfeld dat de beperkingen op de assemblage aan het begin van Islamitische #Ramadan zouden worden versoepeld. Goed wetende dat de gewelddadige aanhangers van deze ideologie er toch niet aan zouden hebben vastgehouden. ‘

” Pasen maakt geen kans, maar Ramadan is oké verraad aan Duitsland”

‘Het is toeval dat de ramadan morgen begint.’

‘Waarom ben ik niet verrast? Ramelow en zijn moslims! Daar kunnen de Ramadan-orgieën beginnen! “

‘O, meneer Ramelow, bang voor de gebedenbroeders van de moskeeën? Scholen moeten handstanden maken om studenten epidemisch veilig te kunnen leren, maar de gebedshuizen worden geopend ”

‘Omdat we genaaid worden. Het is klote. ‘

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  ‘De Belastingdienst bestempelde tienduizenden mensen als fraudeur bij de inkomstenbelasting’

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  Bundeswehr en politie bereiden zich voor op complexe terroristische aanslagen in Duitsland

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments