Immigranten in Duitsland komen in opstand tegen Corona-maatregelen

Immigranten in Duitsland komen in opstand tegen Corona-maatregelen

23 april 2020 0 Door Indignatie redactie

De Duitse stad Hagen heeft twee immigrantensociale wooncomplexen met Corona-zaken onder voortdurend toezicht van de politie geplaatst. In opdracht van de GGD mogen de circa 60 bewoners het pand niet meer verlaten.

In de huizen hadden drie mensen eerder positief getest op het Coronavirus, meldde het regionale dagblad Westfalenpost . “Om deze illegale reizen te voorkomen, heeft de regelgevende instantie vrijdag twee bewakers bevolen om de avondklok op de huizen te controleren”, zei de stad.

De woningen staan ​​in de wijk Wehringhausen, een wijk waar het aandeel immigranten meer dan 50 procent is. Volgens een lokaal nieuwsportaal zijn de meeste inwoners Roemenen.

‘De wijk grenst aan het stationsgebied. Onze patrouilles gaan er vaker heen, vooral omdat er meer fysieke botsingen en drugsdelicten zijn ‘, vertelde een politiewoordvoerder aan Focus Online . “Het aandeel migranten in dit gebied is inderdaad ver boven het gemiddelde.”

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIn Berlijn waren leden van criminele clans het doelwit van een politieoperatie in een ziekenhuis in de wijk Kreuzberg. Nadat een vrouw uit de uitgebreide familie dinsdagavond in de kliniek stierf, kwamen daar tot 60 familieleden bijeen, meldde de Berliner Morgenpost .

Politieagenten zeiden dat ze alleen de veiligheidsafstanden van Corona hoefden te waarborgen. Er werden geen arrestaties verricht ondanks gevaarlijke verkeersovertredingen die ook waren gepleegd.

De Berlijnse woordvoerder van de politie-unie, Benjamin Jendro, gaf commentaar op de incidenten: “Met alle begrip voor het pijnlijke verlies van een geliefde – in ons land zijn er wetten waaraan alle mensen zich moeten houden. Iedereen die de hulpdiensten op het werk hindert, riskeert mensenlevens. Iedereen die de verkeersleiding ontloopt en niet bang is iemand te vermoorden, pleegt een poging tot moord. ‘

Zulke daden zijn “precies de verkeerde tolerantie die ons bij de huidige problemen met Arabische clans in de georganiseerde misdaad heeft gebracht”, voegde Jendro eraan toe.

In november 2018 hadden de Berlijnse autoriteiten een vijfpuntenplan aangenomen ter bestrijding van clancriminaliteit in de hoofdstad.Lees ook:  De Turkse president Erdoğan zegt: 'Verraderlijk asielbeleid' in het Westen staat vijandig tegenover moslims die daar wonen

Comments

comments