Voordat u weer met vlaggetjes gaat zwaaien of Wilhelmus gaat zingen voor de jarige Koning Willem-Alexander , lees even mee.

Voordat u weer met vlaggetjes gaat zwaaien of Wilhelmus gaat zingen voor de jarige Koning Willem-Alexander , lees even mee.

23 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Voordat u weer volmondig het Wilhelmus gaat zingen en met vlaggetjes gaat zwaaien op “Woningsdag” ( pure mindcontrol, maar dat is uw probleem), zou ik eerst eens kijken voor wie we dat doen.

Koninklijke Nazi Orde van Oranje

Via:https://changeeuropenow.com/

The House of Orange-Nassau is een autoriteit op hoog niveau over de samenleving en opereert als een tak van het Romeinse rijk van het Vaticaan met invloeden over de RAND Corporation, Koch Industries, Princeton University en verschillende banken en investeringsbedrijven zoals BlackRock. Het Huis Oranje-Nassau is een voormalige Heilige Roomse en Franse adel die Nederland momenteel regeren als constitutionele monarchie. Koning Willem-Alexander is het met bloed benoemde staatshoofd en hij keurt wetten goed en is volgens zijn wetten onaantastbaar, wat betekent dat hij niet aan wetten is onderworpen. De Nederlandse ministers dienen de koning als zijn gevolmachtigde en nemen alle verantwoordelijkheid op zich. De Nederlandse koninklijke familie zou zeer rijk zijn met een groot aantal aandelen in Royal Dutch Shell. De term Shell is een symbool voor Venus en Venetië. In Sandro Botticelli’s schilderij “The Birth of Venus” wordt de oranjekleurige Romeinse godheid afgebeeld die uit de oceaan wordt geboren uit de parel van een schelp. Lucifer wordt geassocieerd met Venus. Venus wordt in afbeeldingen afgebeeld als een oranje planeet en de Venetianen aanbaden Venus. De handelsfamilie Spencer uit Londen gebruikt de zeeschelp op hun wapen met prins William, een Spencer via zijn moeder en hertog Edward Spencer Churchill als leden. Veel van de Venetiaanse handelsbankiers vestigden zich weer in Londen en Amsterdam. Het Huis Oranje-Nassau richtte de Nederlandse Handelsmaatschappij op en werd ABN AMRO Bank met een vermogen van ongeveer 480 miljard. De familie Brenninkmeijer is een Nederlandse miljardair met een waarde van ongeveer 27 miljard en zij hebben een kledingbedrijf en Cofra Holding die zich bezighoudt met onroerend goed en bankieren.

De familie Orange-Nassau heeft een voorgeslacht van de Venetiaanse familie Tron. De familie Wellesley in het Verenigd Koninkrijk zijn de Nederlandse prinsen van Waterloo en werken nauw samen met de koninklijke familie van Nederland. Charles Wellesley de 9e hertog van Wellington was directeur van ongeveer een dozijn handelsondernemingen in Londen en Wellington Management Company met 1 biljoen beheerde activa is vernoemd naar de 1e hertog van Wellington. De stad Venetië is vernoemd naar Venus en was eeuwenlang een belangrijk handels- en bankcentrum in Europa. Als handelsfamilie hebben de Orange-Nassau’s niet alleen aandelen in Royal Dutch Shell, maar ook in Royal Philips Electronics, KLM Royal Dutch Airlines en Holland America Line cruiseschepen. De reden dat deze bedrijven de term royal gebruiken, is omdat ze in de eerste plaats eigendom zijn van de koninklijke familie van Nederland. Prins Friso van Oranje-Nassau was een voormalig vice-president van Goldman Sachs International in Londen en was een financiële medewerker van de Urenco Group, een bedrijf dat zich bezighoudt met uraniumverrijking. Prins Friso’s weduwe, prinses Mabel van Oranje-Nassau, werkte als regisseur voor het George Society Society Institute. Prins Constantijn van Nederland werkte als consultant voor Booz Allen & Hamilton in Londen en ook voor Rand Corporation in Europa. Rand Corporation is een particuliere onderneming die militaire operaties en wapensystemen adviseert, ontwikkelt en plant, waaronder kunstmatige-intelligentiesystemen die worden gebruikt om mensen in de samenleving aan te vallen. Donald Douglas Sr. werd bekroond met het Commander’s Cross in de Orde van Oranje-Nassau en zijn Douglas Aircraft Company richtte de Rand Corporation op. Princeton University is opgericht door Schotse protestanten en is gevestigd in Princeton, New Jersey, waarvan wordt aangenomen dat het Princeton wordt genoemd naar Prins Willem van Oranje. De oprichter van Vanguard Group John Bogle ging naar Princeton. Eric Schmidt, die 13 miljard waard is en voormalig hoofd van Google was, ging naar Princeton. Nassau Hall is het oudste gebouw aan de Princeton University, genoemd naar het House of Orange-Nassau. Eric Schmidt, die 13 miljard waard is en voormalig hoofd van Google was, ging naar Princeton. Nassau Hall is het oudste gebouw aan de Princeton University, genoemd naar het House of Orange-Nassau. Eric Schmidt, die 13 miljard waard is en voormalig hoofd van Google was, ging naar Princeton. Nassau Hall is het oudste gebouw aan de Princeton University, genoemd naar het House of Orange-Nassau.

De familie Graeff heeft voor de Nederlandse Kroon gewerkt als politici, bankiers en zakenmensen. De familie bracht vier burgemeesters van Amsterdam voort en Andries Cornelis Dirk de Graeff was gouverneur-generaal van Nederlands-Indië en minister van Buitenlandse Zaken. Dirk Georg de Graeff was bestuurder van Royal Dutch Shell en zat in de raad van bestuur van General Bank Netherlands. Dirk Jan de Geer was een Nederlandse edelman en premier van Nederland en werd schuldig bevonden aan verraad wegens pogingen om een ​​verdrag met de nazi’s te sluiten. Verschillende Nederlandse adellijke bloedlijnen zoals de Geers vestigden zich in Zweden. Tegenwoordig is Jonas De Geer lid van de Zweedse partij, een neonazistische politieke groep. Johan De Geer is een Zweedse zakenman en mede-oprichter van Endurance Capital, een investeringsmaatschappij die actief is in Vietnam en betrokken is bij het maken van steekpenningen voor mensenhandel. Baron Carl Johan De Geer is een Zweedse edelman en gaf toe dat zijn grootmoeder een nazi-supporter was. Louis De Geer was een Nederlandse zakenman die de Zweedse vestiging De Geer oprichtte en de Swedish Africa Company die zich bezighield met goudwinning. Graaf Theo van Lynden van Sandenburg was in de 19e eeuw oud-premier van Nederland. Aernout van Lynden werkt als journalist betrokken bij oorlogspropaganda. Baron Carel van Lynden is maritiem advocaat en betrokken bij wetten met betrekking tot de financiering van scheepvaart en bunkers. Barones Henriette van Lynden-Leijten is een Nederlandse ambassadeur. Van den Bosch is een andere Nederlandse adel. Graaf Johannes van den Bosch was directeur van De Nederlandsche Bank en zijn zoon is het huidige hoofd van dit gezin. Ed van den Bosch is de penningmeester van Vereniging Voor Credit Management. De familie Van Verschuer zijn Nederlands-Hessische edelen. Otmar Reinhold Ralph Ernst von Verschuer was een nazi-eugeneticus die aan het Kaiser Wilhelm Instituut werkte en zijn assistent was de sadistische arts Josef Mengele. Otmar’s zoon Helmut von Verschuer is een hoogwaardig lid van de Europese Commissie. De Nederlandse Balveren-adel fuseerde door verschillende huwelijken met de familie Verschuer. De familie Verschuer heeft een groot gezin in Nederland en zij zijn eigenaar van landgoed Glory Marienwaerdt. De familie Van Verschuer zijn Nederlands-Hessische edelen. Otmar Reinhold Ralph Ernst von Verschuer was een nazi-eugeneticus die aan het Kaiser Wilhelm Instituut werkte en zijn assistent was de sadistische arts Josef Mengele. Otmar’s zoon Helmut von Verschuer is een hoogwaardig lid van de Europese Commissie. De Nederlandse Balveren-adel fuseerde door verschillende huwelijken met de familie Verschuer. De familie Verschuer heeft een groot gezin in Nederland en zij zijn eigenaar van landgoed Glory Marienwaerdt. De familie Van Verschuer zijn Nederlands-Hessische edelen. Otmar Reinhold Ralph Ernst von Verschuer was een nazi-eugeneticus die werkte bij het Kaiser Wilhelm Instituut en zijn assistent was de sadistische arts Josef Mengele. Otmar’s zoon Helmut von Verschuer is een hoogwaardig lid van de Europese Commissie. De Nederlandse Balveren-adel fuseerde door verschillende huwelijken met de familie Verschuer. De familie Verschuer heeft een groot gezin in Nederland en zij zijn eigenaar van landgoed Glory Marienwaerdt. De Nederlandse Balveren-adel fuseerde door verschillende huwelijken met de familie Verschuer. De familie Verschuer heeft een groot gezin in Nederland en zij zijn eigenaar van landgoed Glory Marienwaerdt. De Nederlandse Balveren-adel fuseerde door verschillende huwelijken met de familie Verschuer. De familie Verschuer heeft een groot gezin in Nederland en zij zijn eigenaar van landgoed Glory Marienwaerdt.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Kersttoespraak koning Willem Alexander vooral nietszeggend en uiterst hypocriet

Het Huis Oranje-Nassua richtte de Netherlands Trading Society op, die later ABN AMRO Bank oprichtte en ABN AMRO is mede-eigenaar van Saudi Hollandi Bank of Saudi Arabia. Prins Carlos van Bourbon-Parma die via zijn moeder prinses Irene van Nederland lid is van de Nederlandse koninklijke familie, werkte voor de ABN AMRO Bank. John Bogle, die oorspronkelijk voor Wellington Management werkte, creëerde de Vanguard Group, die meer dan 5 biljoen aan activa beheert en een groot aantal aandelen in Goldman Sachs bezit. De familie Dreyfus werkt als Court Factors samen met het Huis van Oranje-Nassau en heeft hun Louis-Dreyfus Groep naar Nederland verhuisd. Margerita Louis-Dreyfus is het hoofd van het bedrijf en zij is bij Philip Hilderbrand, die voorheen de Zwitserse centrale bank leidde, en is momenteel vice-voorzitter voor BlackRock-investeringen die ongeveer 5,7 biljoen aan activa beheren. Ze bezitten ook Dreyfus Corporation in New York, nu onderdeel van BNY Mellon. Hubert Dreyfus werkte voor de afdeling kunstmatige intelligentie van de Rand Corporation en zijn broer Stuart Dreyfus werkt ook voor Rand. De naam Orange komt van het Keltische prinsdom Orange in Frankrijk. De Nederlandse koninklijke familie zijn protestanten. Het Loyal Orange Institute is een Ierse (Keltische) maçonnieke orde in Ierland en werd in 1798 opgericht ter ere van de in Nederland geboren protestantse koning Willem van Oranje. Koning Willem-Alexander is vandaag het echte hoofd van de Loyal Orange Order. De Loyal Orange Order gebruikt LOL als acroniem voor Loyal Orange Lodge. Ze gebruiken online trollen om mensen lastig te vallen door te reageren op opmerkingen als dit artikel, bijvoorbeeld met LOL als vorm van spot. Het zijn gekke gekken die de waarheid bespotten. Het veelgebruikte acroniem voor ‘hardop lachen’ wordt verondersteld een Illuminati-creatie te zijn met de echte betekenis van ‘Lucifer’s onze Heer’. Lucifer is een Latijnse term die is gecreëerd als een scheldwoord voor Vesper. Vesper verwijst ‘s avonds naar Venus. Het Huis Oranje-Nassau beheert en financiert Luciferiaanse sekten.

Koningin Beatrix van Nederland is een Dame van de Orde van Malta in Rome en haar overleden echtgenoot Prins Claus Amsberg was lid van de nazi-Wehrmacht. Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld was de vader van koningin Beatrix en lid van de nazi-partij en SS-cavaleriedivisie. De familie Koch met David Koch en Charles Koch is afkomstig uit Nederland en het zijn agenten die zijn gefinancierd door de Nederlandse Kroon. David en Charles Koch zijn beide ongeveer 60 miljard waard en hun bedrijf houdt zich bezig met gas, chemicaliën, energie, financiën en handel. De in 1999 overleden Robert Van Kampen richtte Van Kampen Investments op, dat werd gekocht door Morgan Stanley en later werd overgenomen door Invesco. Van Kampen is een Nederlandse koopmansfamilie genoemd naar Kampen, Nederland. Prins Bernhard was samen met de jezuïet Jozef Retinger betrokken bij de organisatie van de Bilderberg Groep. De voormalige algemene overste van de jezuïeten Peter Hans Kolvenbach kwam uit Nederland. De miljardair Steve Feinberg richtte Cerberus Capital Management op en ging naar Princeton. Cerberus is eigenaar van DynCorp, dat betrokken is geweest bij mensenhandel. Princeton is opgericht ter ere van het Huis Oranje-Nassau. Het College van William en Mary is rechtstreeks opgericht door koning Willem III van Oranje. George Washington en Thomas Jefferson gingen beiden naar William en Mary. De opgeleide jezuïet Georgetown Robert Gates is de kanselier van het College of William and Mary en voormalig minister van Defensie. Erik Prince heeft Nederlandse afkomst en werd geboren in Holland, Michigan, vernoemd naar Holland in Nederland vanwege de grote Nederlandse bevolking. Erik Prince richtte Blackwater op, dat betrokken was bij de moord op burgers in Irak en de handel in wapens. Sebastiaan Tromp was een Nederlandse jezuïetenpriester met nauwe banden met het Vaticaan. De Italiaans-Nederlandse prins Jamie van Bourbon-Parma is de neef van Beatrix en hij is Knight of Malta en tevens de Nederlandse ambassadeur bij de Heilige Stoel. Prins Jamie is van het Huis van Bourbon-Parma, een voortzetting van de familie Farnese die de jezuïeten heeft opgericht en deze bloedlijn heeft nog steeds een deel van het gezag over de jezuïetenorde die het Amerikaanse ministerie van Defensie en het hoofdkantoor van de Amerikaanse inlichtingendiensten diep hebben geïnfiltreerd. bij het Pentagon. De Nederlandse koninklijke familie is verbonden met het katholicisme, het protestantisme, het nazisme, het jezuïetisme, koning Willem-Alexander is een extreem onderdrukkende tiran.

Koning Willem-Alexander van Nederland is psychopaat in samenwerking met de Rand Corporation, CIA, NSA en gebruikt elektronica voor massaal hersenhacken en voor het uitvoeren van kunstmatige intelligentieprogramma’s door elektronica voor massale hersenmanipulatie. Koning Willem denkt dat hij de aartsengel Metatron is en wil ieders gedachten kennen en doen alsof hij ze controleert. Koning Willem-Alexander is een grote pedofiel en kindermoordenaar en beweert het hoofd van de Nieuwe Wereldorde te zijn. Het is grappig omdat zijn vrouw, koningin Maxima, afkomstig is uit een oude Bourgondische-Leonisi bloedlijn die verwant is aan de familie Massimo en koningin Maxima buigt zich over haar walgelijke uitwerpselen etende echtgenoot koning Willem.Lees ook:  We pleiten voor een REPUBLIEK en weg met die BELACHELIJK DURE KONINGSHUIS EN NEP-ORANJES

Comments

comments