Zwitserse Pastor roept op tot de moord op Trump

Zwitserse Pastor roept op tot de moord op Trump

23 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Voorgangers hebben jarenlang de preekstoel gebruikt om politiek te doen. Martin Dürr uit Basel in Zwitserland is een van hen. Op zijn Facebook- pagina beschreef hij de Amerikaanse president Donald Trump, een vrome christen, als een onmenselijke tiran – niet in het minst vanwege de vele corona-sterfgevallen.

Dürr’s kwintessens komen eindelijk bij hem op:

Hoe kan het zijn dat ze een pathologische leugenaar en narcist hebben gekozen en hem blijven aanbidden alsof hij God was? Wanneer word het tijd om een ​​fascistische dictator te vermoorden? Wat is er nog meer nodig naast de 10.000 en waarschijnlijk binnenkort 100.000 mensen die nu sterven, simpelweg vanwege zijn perverse verlangen om aan de macht te blijven en zijn eindeloze hebzucht?
Wat is er nog meer nodig? Nogmaals: wat is er nog meer nodig?

pastor
Facebook-bericht van Martin Dürr op 9 april, nu online

Nazi-club omgeleid

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe evangelisch-hervormde predikant redde natuurlijk niet met de nazi-school en vergeleek Trump met Adolf Hitler. In plaats van de indirecte oproep tot moord duidelijk te veroordelen, keert de Basler Zeitung het schandaal om en treft de Duitsers:

En wat de zaken nog veel erger maakt: wie Trump vergelijkt met Hitler en de miljoenen Trump-kiezers gelijkstelt aan de nazi’s, relativeert de Holocaust.

Relativering in plaats van verontschuldiging

‘Natuurlijk aarzelt hij om op te roepen voor tiranmoord’, vervolgt de voorganger, zodat hij niet aangeklaagd kan worden. Maar de slechte daad is in de wereld. Tevergeefs zoekt men verontschuldigende woorden van de kant van de officiële kerk.Lees ook:  Wat Nazi George Soros & prinses Mabel Wisse Smit niet willen wat JIJ over hun zaakjes weet

Comments

comments