Bill Gates Global Vaccination Agenda: A Psychopath Judges Life and Death

Bill Gates Global Vaccination Agenda: A Psychopath Judges Life and Death

24 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Voor Bill Gates zijn vaccins filantropisch werk met strategische intenties. Vaccins leiden zijn vele vaccingerelateerde bedrijven (waaronder de zoektocht van Microsoft om een ​​wereldwijd vaccinidentificatiebedrijf te besturen) en geven hem dictatoriale controle over het wereldwijde gezondheidsbeleid, inclusief leven en dood.

De obsessie van Bill Gates met vaccins lijkt de overtuiging te zijn dat hij de wereld kan redden met technologie. Toen hij beloofde 450 miljoen dollar bij te dragen aan de 1,2 miljard dollar die polio zou helpen uitroeien, nam Bill Gates de leiding over NTAGI, de Indiase immunisatie-adviesraad. Deze laatste gaf instructies om kinderen onder de vijf jaar tot 50 doses poliovaccin te geven door middel van overlappende immunisatieprogramma’s.

Indiase artsen geven de Gates-campagne de schuld van een verwoestende NPAFP-epidemie die in de periode 2000-2017 490.000 meer kinderen verlamde dan normaal zou worden verwacht. NPAFP staat voor “niet-polio acute slappe verlamming”, dat wil zeggen acute slappe verlamming die niet door polio wordt veroorzaakt. In 2017 verlaagde de Indiase regering de vaccinatievereisten van Gates en complimenteerde Gates en zijn vaccinatiebeleid de deur uit. De NPAFP-zaaknummers kelderden toen.

In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie ( WHO) aarzelend toe dat de explosie in wereldwijde gevallen van polio voornamelijk te wijten was aan vaccinstammen. De meest angstaanjagende (polio) epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filippijnen worden allemaal toegeschreven aan vaccins. In 2018 werden zelfs vaccinstammen geïdentificeerd als de boosdoener in 70 procent van de gevallen van polio.

Bill Gates schaadde jonge meisjes

In 2014 financierde de Gates Foundation tests voor een experimenteel humaan papillomavirus (HPV) -vaccin. Het medicijn is ontwikkeld door GlaxoSmithKline en Merck en de tests zijn uitgevoerd op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Ongeveer 1.200 meisjes leden aan ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziekten en vruchtbaarheidsproblemen.

Zeven meisjes stierven. De Indiase autoriteiten onderzochten en beschuldigden door Gates gefinancierde onderzoekers van het schenden van ethische principes, het dwingen van kwetsbare dorpsmeisjes om deel te nemen aan de experimenten, het onder druk zetten van ouders, het vervalsen van toestemming en het weigeren van medische zorg aan de gewonde meisjes. De zaak wordt nu behandeld in de hoogste rechtbank van het land.

In 2010 financierde de Gates Foundation een fase 3-onderzoek naar een malariavaccin ontwikkeld door GlaxoSmithKline. In de loop van het onderzoek stierven 151 Afrikaanse jonge kinderen en kregen 1.048 van de 5.949 kinderen ernstige bijwerkingen, waaronder verlamming, toevallen en koortsstuipen.

Tijdens de MenAfriVac-campagne van Gates, die in 2002 plaatsvond in Afrika bezuiden de Sahara, dwongen de handlangers van Gates gevaccineerde meningitis tegen duizenden Afrikaanse kinderen. Ongeveer 50 van de 500 gevaccineerde kinderen kregen verlamming. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “We zijn proefkonijnen voor medicijnfabrikanten.” Professor Patrick Bond, de voormalige hoofdeconoom van Nelson Mandela, beschrijft het filantropische gedrag van Gates als “meedogenloos en immoreel”.

Toen Bill Gates in 2010 10 miljard dollar aan de WHO schonk , zei hij: “We moeten dit decennium van het decennium van vaccins maken.” Een maand later zei Bill Gates in een TED-talk dat nieuwe vaccins “de bevolking zouden kunnen verminderen”. Vier jaar later, in 2014, beschuldigde de Keniaanse Vereniging van Katholieke Artsen de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen Keniaanse vrouwen tegen hun wil met een ‘tetanusvaccin’. Onafhankelijke laboratoria hebben in elk getest vaccin een steriliteitsband gevonden. De WHO ontkende aanvankelijk de aantijgingen, maar gaf uiteindelijk toe dat ze al meer dan tien jaar steriliteitsvaccins ontwikkelt.

Vaccins dodelijker dan ziekten

Soortgelijke beschuldigingen zijn gehoord uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen. Een studie uit 2017 (Morgenson et al.) Toonde aan dat het wijdverbreide WHO DTP-vaccin meer Afrikaanse kinderen doodt dan de ziekten (DTP staat voor difterie, tetanus en kinkhoest, kinkhoest) die het moet voorkomen.

Meisjes die met het DTP-vaccin werden behandeld, stierven tien keer vaker dan kinderen die het vaccin nog niet hadden gekregen. De WHO heeft geweigerd het dodelijke vaccin terug te roepen en tot op heden is het jaarlijks gedwongen aan tientallen miljoenen Afrikaanse kinderen.

Volksgezondheidswerkers over de hele wereld hebben Bill Gates ervan beschuldigd de WHO te hebben ontslagen van maatregelen waarvan is aangetoond dat ze infectieziekten verminderen – schoon water, betere hygiëne, betere voeding en economische ontwikkeling. Van haar budget van $ 5 miljard besteedt de Gates Foundation slechts ongeveer $ 650 miljoen aan deze gebieden. Critici zeggen dat hij ervoor heeft gezorgd dat de fondsen de persoonlijke filosofie van het bureau dienen, namelijk dat een goede gezondheid alleen uit een injectie kan komen.

Bill Gates gebruikt niet alleen zijn filantropische inspanningen om de WHO, Unicef, Gavi, de Vaccine Alliance en PATH te controleren, hij financiert ook een particulier farmaceutisch bedrijf dat vaccins maakt. Hij doneert ook $ 50 miljoen aan twaalf farmaceutische bedrijven om de ontwikkeling van een coronavirusvaccin te versnellen. In zijn recente media-optredens leek Gates er zeker van dat de Covid 19-crisis hem de mogelijkheid zou geven om zijn vaccinatieprogramma’s aan alle Amerikanen op te leggen als een dictator – zowel volwassenen als kinderen.

Comments

comments