CIA waarschuwt voor het door Trump voorgestelde drugsgebruik tegen COVID-19

CIA waarschuwt voor het door Trump voorgestelde drugsgebruik tegen COVID-19

24 april 2020 0 Door Indignatie redactie

De CIA waarschuwde haar werknemers tegen het gebruik van een door Trump aanbevolen stof omdat deze ‘gevaarlijke effecten heeft, waaronder de dood’.

Nadat de Amerikaanse president, Donald Trump, in maart de hydroxychloroquine, een antimalaria-actief ingrediënt ,  aanbeveelde voor de behandeling van het nieuwe coronavirus (COVID-19), de Central Intelligence Agency van het Noord-Amerikaanse land (CIA, voor Het bedrijf heeft zijn werknemers erop gewezen dat het innemen van de stof kan leiden tot ‘potentieel gevaarlijke bijwerkingen, waaronder overlijden’, meldde de Washington Post maandag .

” Op dit punt wordt het niet aanbevolen dat patiënten het actieve ingrediënt gebruiken, behalve wanneer voorgeschreven door medische professionals als onderdeel van lopende onderzoeken. Er zijn mogelijk significante bijwerkingen, waaronder plotselinge hartdood, geassocieerd met hydroxychloroquine, en hun individueel gebruik bij patiënten moet zorgvuldig worden geïndiceerd en gecontroleerd door een professionele zorgverlener, “legde de CIA uit toen een van haar medewerkers vroeg of het mogelijk was neem de genoemde stof zonder voorgeschreven door een arts.

Volgens het bericht in de Amerikaanse krant werd de aankondiging eind maart gepubliceerd op een webportaal voor CIA-personeel, waar medewerkers vragen hadden gesteld over de nieuwe coronaviruspandemie. ‘Koop dit actieve ingrediënt alstublieft niet alleen’, dringt de waarschuwing aan.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Onze 'vertrouwde' technologiebedrijven zijn eigenlijk CIA-PARTNERS

De Amerikaanse president beschouwde in maart hydroxychloroquine, lang gebruikt bij patiënten met malaria en ernstige artritis , als een van de behandelingen die “de spelregels kunnen veranderen” in de strijd tegen de opmars van COVID-19 in het lichaam van hun slachtoffers.

Trump zei dat de stof de goedkeuring had van  de Food and Drug Administration (FDA), de instantie die toezicht houdt op de marketing van drugs in de Verenigde Staten.

De FDA en andere gezondheidsdeskundigen hebben de beweringen van de New Yorkse magnaat echter in twijfel getrokken en benadrukten dat de proeven eerst moeten garanderen dat ze effectief en veilig zijn voor gebruik bij patiënten.

In dit verband werd een kleine studie in Brazilië naar chloroquine, een geneesmiddel dat lijkt op hydroxychloroquine, geannuleerd omdat meerdere proefpersonen die hoge doses van het medicijn gebruikten, onregelmatige warmtesnelheden ontwikkelden.

Begin april kwam de directeur van het Amerikaanse National Institute of Allergy and Infectious Diseases. en een prominent lid van de coronavirus-taskforce van Trump, Dr. Anthony Fauci, zei dat het te vroeg is om te bepalen hoe effectief hydroxychloroquine is in het aanpakken van COVID-19.

De Amerikaanse regering wordt geconfronteerd met een ongekende en kritieke situatie als gevolg van haar wanbeheer van de pandemie en vanwege verkeerde informatie over het aantal sterfgevallen als gevolg van het nieuwe coronavirus.

Lees ook:  De voormalige chef-kok van Epstein werkt samen met de FBI aan seksringonderzoek

USA Het heeft het hoogste aantal gerapporteerde gevallen van COVID-19 en het  toenemende aantal doden heeft de mortuaria overweldigd in steden als New York , een van de grootste epicentra van de pandemie op Amerikaanse bodem.Comments

comments