De feiten die bewijzen dat bijna iedereen in de VS het bij het verkeerde eind heeft over deze coronaviruspandemie

De feiten die bewijzen dat bijna iedereen in de VS het bij het verkeerde eind heeft over deze coronaviruspandemie

24 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Als het op COVID-19 aankomt, lijken de meeste Amerikanen naar een van de twee uitersten te trekken. Sommigen behandelen deze pandemie alsof het het einde van de wereld is, terwijl vele anderen het afwijzen als een ‘nietsburger’. Maar de waarheid zit ergens tussenin. Niemand kan ontkennen dat veel mensen ziek worden en veel mensen sterven. In feite is het dodental in de VS in iets meer dan een week verdubbeld en is het nu voorbij de 50.000. En naarmate deze pandemie vordert, zullen veel meer mensen ziek worden en zullen er veel meer mensen sterven, en dit zal waar zijn, ongeacht of de vergrendelingen doorgaan of niet. De afsluitingen zouden COVID-19 nooit stoppen, en iedereen die dat geloofde, was gewoon een waanvoorstelling.

De enige keer dat een blokkering moet worden ingesteld, is als een pandemie zo erg is geworden in een gebied dat ziekenhuizen absoluut overweldigd raken, want als mensen geen behandeling kunnen krijgen, is dat een factor die het algehele dodental aanzienlijk zou kunnen verhogen.

In het grootste deel van de Verenigde Staten gebeurt dat op dit moment niet, en daarom zouden in het grootste deel van de natie de afsluitingen onmiddellijk moeten worden beëindigd.

Maar zullen niet veel meer mensen ziek worden als dat gebeurt?

Natuurlijk, en dit is iets dat de ‘nietsburger’-menigte niet begrijpt. Het opheffen van de lockdowns zal ervoor zorgen dat het virus veel sneller door onze bevolking gaat en de cijfers zullen behoorlijk lelijk worden. Maar zolang het medische systeem het aankan, zijn vergrendelingen niet nodig.

Wat ‘het einde van de wereld’-menigte niet begrijpt, is dat wanneer je te maken hebt met een virus dat zich zo gemakkelijk verspreidt als dit, het onvermijdelijk is dat het grootste deel van de bevolking uiteindelijk besmet raakt. Je kunt ‘de curve afvlakken’ en het onvermijdelijke vertragen met lockdowns, maar dat verlengt ook de pandemie. Uiteindelijk zal ongeveer hetzelfde aantal mensen ziek worden en ongeveer hetzelfde aantal mensen zal sterven, ongeacht hoe de pandemie wordt ‘beheerd’.

Lees ook:  Spionage

Deze week heeft de ‘nietsburger’-menigte echt een groot verschil gemaakt uit het feit dat uit een onderzoek in LA County bleek dat ongeveer 4 procent van alle inwoners al COVID-19-antilichamen had ontwikkeld en dat ze die studie probeerden te gebruiken om bewijzen dat deze pandemie helemaal geen grote bedreiging is.

Eigenlijk laat het precies het tegenovergestelde zien.

Deze pandemie zal niet voorbij zijn voordat de immuniteit van de kudde is bereikt, en volgens  Johns Hopkins  gebeurt dat pas als 70 tot 90 procent van de bevolking immuniteit heeft ontwikkeld …

Wanneer het merendeel van de bevolking immuun is voor een besmettelijke ziekte, biedt dit indirecte bescherming – of immuniteit voor de kudde (ook wel kuddebescherming genoemd) – aan degenen die niet immuun zijn voor de ziekte.

Als 80% van de bevolking bijvoorbeeld immuun is voor een virus, worden vier op de vijf mensen die iemand met de ziekte tegenkomen niet ziek (en verspreiden ze de ziekte niet verder). Op deze manier wordt de verspreiding van infectieziekten onder controle gehouden. Afhankelijk van hoe besmettelijk een infectie is, heeft meestal 70% tot 90% van de bevolking immuniteit nodig om immuniteit voor de kudde te bereiken.

Laten we dus heel snel rekenen.

Laten we aannemen dat het onderzoek in LA County representatief is voor de natie als geheel en dat ongeveer 4 procent van alle Amerikanen nu antilichamen heeft ontwikkeld.

En laten we ook aannemen dat kudde-immuniteit voor COVID-19 wordt bereikt wanneer 80 procent van de totale bevolking antilichamen heeft ontwikkeld.

Als 47.000 Amerikanen zijn overleden bij het huidige blootstellingsniveau van 4 procent, betekent dit dat we mogelijk kunnen kijken naar een algemeen dodental van 940.000 zodra we een blootstellingsniveau van 80 procent hebben bereikt.

Wil iemand in de ‘nietsburger’-menigte proberen te beweren dat 940.000 dode Amerikanen geen groot probleem zijn?

Ik blijf mensen horen zeggen dat dit virus “net als de griep” is, en dat is absoluut absurd. Zoals Mike Adams van Natural News heeft opgemerkt , heeft COVID-19 de afgelopen 17 dagen meer Amerikanen gedood dan de griep in het afgelopen jaar …

Lees ook:  D-Day.... Meer Drama dan de Beslissende in de Tweede Wereldoorlog...

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIn de afgelopen 17 dagen heeft het Wuhan-coronavirus meer Amerikanen (35.087) gedood dan de gewone griepmoorden in een heel jaar (34.157 voor het afgelopen jaar). Het vernietigt elk laatste stukje van het argument – nog steeds te horen in de onafhankelijke media – dat het coronavirus ‘niet erger is dan de griep’.

Het coronavirus blijft de belangrijkste doodsoorzaak in Amerika van dag tot dag en klokt vandaag op 2.804 doden. Het totale aantal sterfgevallen in de VS zal morgen de 46.000 overschrijden, wat onze eerdere prognose bevestigt  dat  tegen eind juli naar schatting 46.000 tot 93.000 sterfgevallen als gevolg van coronavirus in de Verenigde Staten werden geschat . Het is nog niet eens eind april en we zijn al boven de 45.000. (Op het moment dat we de projectie maakten, werd het afgedaan als “gek” door dezelfde mensen die nog steeds beweren dat het coronavirus “niet erger is dan de griep”. Dat zijn de mensen die geen wiskunde kunnen doen.)

En eigenlijk wordt het aantal Amerikanen dat sterft aan het coronavirus ernstig ondergewaardeerd.

Als iemand in New York City thuis sterft, worden ze meestal niet getest om te zien of ze het coronavirus hebben. Dus hoewel het aantal stervende inwoners thuis nu  bijna tien keer zo hoog is als normaal , komt het overgrote deel van die gevallen nooit voor in de officiële cijfers.

Maar het ‘einde van de wereld’-publiek lijkt te denken dat als we iedereen lang genoeg thuis houden, we het uiteindelijke dodental van deze pandemie aanzienlijk kunnen verminderen, en dat is ook gewoon niet juist.

Op dit moment blijft het virus zich verspreiden, hoewel het grootste deel van de VS nu al weken is opgesloten. In feite waren er in de afgelopen 24 uur bijna 30.000 meer bevestigde gevallen. Of het nu relatief snel of relatief langzaam gaat, dit virus zal door onze populatie blijven scheuren totdat we uiteindelijk op het punt komen van de immuniteit van de kudde.

Lees ook:  ZWEDEN: Ooit een utopische droom, heeft massale moslimimmigratie er een multiculturele nachtmerrie van gemaakt

“Experts” zoals Bill Gates suggereren dat de lockdowns “ons tijd kosten” totdat onze wetenschappers een “vaccin” kunnen ontwikkelen, maar de waarheid is dat het eigenlijk niet veel meer is dan een pijpdroom.

Zoals ik gisteren al aangaf , is er in de hele menselijke geschiedenis nooit een succesvol vaccin voor enig coronavirus geweest, en nu hebben wetenschappers ongeveer 30 verschillende virusstammen ontdekt die de taak van het ontwikkelen van een vaccin nog ingewikkelder zullen maken. .

Helaas is de realiteit dat dit virus nog heel lang bij ons zal blijven. Uiteindelijk zal de immuniteit van de kudde hopelijk worden bereikt, maar tot die tijd zullen veel mensen ziek worden en zullen veel mensen sterven.

En de angst voor dit virus zal ook nog lang bij ons blijven, en dat zal onze economie lamleggen, of er nu blokkades zijn of niet.

Het komt erop neer dat dit virus niet zal worden gestopt en dat de economische ineenstorting die nu is begonnen ook niet zal worden gestopt.

Maar dit is niet het einde van de wereld, en de meesten van ons zullen hier doorheen komen. Natuurlijk liggen er na het einde van deze pandemie nog grotere uitdagingen , maar dat is een onderwerp voor een ander artikel.

Op dit moment heeft COVID-19 meer dan 184.000 mensen over de hele wereld gedood, en tegen het einde van deze pandemie zal het totale dodental waarschijnlijk veel, veel hoger zijn dan dat.

Je kunt dat onmogelijk een ‘nietsburger’ noemen, en je hoofd in het zand steken zal niets helpen. Maar aan de andere kant lost het proberen van de hele planeet deze crisis ook niet op. Het zal het onvermijdelijke alleen maar vertragen, omdat dit virus zich gewoon zal blijven verspreiden, ongeacht welke acties onze politici ondernemen.Comments

comments