WHAT! Topadviseur Dr. Fauci door Trump aangeklaagd wegens verraad, fraude en samenzwering met de vijand


Verzegelde aanklacht tegen Dr. Fauci – Exclusief

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft namens president Donald J. Trump een verzegelde aanklacht afgerond met de naam van Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases en lid van de coronavirus-taskforce, een verrader van Amerika, volgens een Washington bronnen die bekend zijn met het probleem.

De aanklacht, die momenteel op de Resolute Desk in het Oval Office zit, beschuldigt Fauci van tal van hoge misdaden en misdrijven, waarvan vele Fauci zijn medische vergunning konden ontnemen en voor de rest van zijn natuurlijke leven naar GITMO werden gedeporteerd. Deze aanklachten omvatten naar verluidt verraad, samenspannen met de vijand en fraude. Artikel 2 van sectie 4 van de Amerikaanse grondwet luidt: “De president, vice-president en alle ambtenaren van de Verenigde Staten worden ontslagen wegens beschuldiging en veroordeling van verraad, omkoping of andere  hoge misdaden en misdrijven. . ‘

Hoewel Fauci geen politicus of regeringsfunctionaris is, is hij een ambtelijke ambtenaar en kan hij daarom worden beschuldigd van criminele misdrijven, zoals beschreven in artikel 2, afdeling 4.

Bronnen in de buurt van de Fauci-sonde zeiden dat Trump achterdochtig werd over de bedoelingen van Fauci na het lezen van Tweets die de dokter in verband brachten met een staatsgreep in de ‘diepe staat’ die was ontworpen om zijn herverkiezingscampagne te verlammen. Deze tweets beweerden dat Fauci en niemand minder dan Barack Hussein Obama een “hoax” hadden georkestreerd om de economie te tanken, wat een ondergang was voor een president wiens belangrijkste presidentiële prestatie het bevorderen van een economische heropleving was. The Tweets vermoeden dat het Coronavirus een voorwendsel is om Amerikanen de rechten en vrijheden te ontnemen die ze dierbaar zijn, en dat Fauci een nieuwe wereldorde wil inluiden die de grondwet zou afschaffen en Amerikaanse leiders zou vervangen door personeel van de Verenigde Naties.

Fauci’s visachtige gedrag tijdens persconferenties van het coronavirus voedde het vermoeden van Trump verder. Op 20 maart noemde Trump het State Department het ‘Deep State Department’. Fauci stond achter hem, maakte een afwijzend handgebaar, liet zijn hoofd vallen en wreef over zijn voorhoofd.

‘Trump beschouwde het als een persoonlijke aanstoot. Trump vergeeft of vergeet niet. Hij had Fauci in de gaten en de acties van Fauci hielpen de vermoedens van de president te bevestigen, ‘zei onze bron.

Bovendien is Fauci een frequente gast geweest van CNN en MSNBC, netwerken die vaak kritiek uiten op de pandemische responsinspanningen van Trump. Hij heeft zijn status als een van Amerika’s meest vooraanstaande artsen gebruikt om de berichten van Trump rechtstreeks tegen te spreken.

De Tweets, gecombineerd met het radicale gedrag van Fauci, brachten Trump ertoe om het ministerie van Justitie te leiden om de Fauci-Obama-connectie te onderzoeken. Onderzoekers leerden gegevens – en leken deze blijkbaar te hebben gelekt – waaruit bleek dat Obama Fauci in 2015 opdracht had gegeven om een ​​donatie van $ 3,5 miljoen aan een Wuhan-virologielaboratorium toe te staan. Fox News en de Washington Post hebben artikelen gepubliceerd waarin de vraag werd gesteld of Covid-19 is ontstaan ​​in de fabriek in Wuhan. Bovendien bleek uit een telefoontap op Fauci’s telefoon en elektronische apparaten dat de goede dokter en de in ongenade gevallen voormalige president een hechte vriendschap hebben onderhouden; onderschepte telefoontjes en e-mails lieten zien dat Obama en Fauci hadden samengespannen om het gezag van Trump te ondermijnen door Fauci de president ondeugdelijk medisch advies te geven over zaken die verband hielden met de pandemie. Ten eerste vertelde Fauci aan Trump dat het virus ‘niets aan de hand was’. ‘Vervolgens keerde hij de koers om en waarschuwde Trump Covid-19 het land volledig te verwoesten, tenzij er onmiddellijk krijgsrechtelijke stappen zouden worden genomen om de verspreiding tegen te gaan. Fauci gaf een verkeerde voorstelling van feiten en cijfers, en hij verhoogde het sterftecijfer (CFR) kunstmatig door de CDC te instrueren alle sterfgevallen als gevolg van ademhalingsnood als Covid-19-sterfgevallen te bestempelen, zelfs als de persoon nooit een Covid-19-test kreeg.

Sommige voorbeelden overstijgen absurditeit. Bijvoorbeeld: In Queend, NY liep een 23-jarige zwarte man uit een buurtwinkel naar huis toen een auto naast hem stopte en de chauffeur een pistoolmagazijn in zijn borst leegde. Twee rondes sloegen op zijn borst, waarbij beide longen instortten. Omdat hij ademhalingsproblemen had en twee uur later voor zijn dood op een beademingsapparaat werd gezet, zei het ziekenhuispersoneel dat het coronavirus hem had gedood. Ze hebben geen Covid-19-test uitgevoerd.

In Brooklyn viel een 96-jarige diabetische vrouw met hoge bloeddruk dood neer toen haar hart ophield met kloppen. Het kantoor van de medische onderzoeker in New York City noemde de doodsoorzaak: het coronavirus.

De volgende dag voegde New York meer dan 3.000 ‘vermoedelijke positieven’ toe aan het groeiende aantal Covid-19-dodelijke slachtoffers in de staat. Het onderzoeksteam van Trump heeft een schat aan bewijsmateriaal gevonden dat bewijst dat Dr. Fauci de staat ertoe heeft gedwongen alle onnauwkeurige sterfgevallen sinds januari aan het coronavirus te wijten.

‘Daarbij hebben ze het aantal doden vergroot. Hoe meer doden door coronavirus, hoe erger Trump eruitziet. En de strengere beperkingen worden groter naarmate meer staten de staat van beleg aannemen. Trump had er genoeg van en besloot dat hij Fauci de schroeven zou geven, ‘zei onze bron.

Als alle informatie juist is, heeft de speciale aanklager van Trump Fauci in het geheim aangeklaagd en de ‘Deep State’-arts beschuldigd van misdaden onder de Patriot Act en de Spionagewet van 1917.

Desalniettemin heeft Trump de populaire dokter nog niet ontslagen wiens gezicht synoniem is met woorden als “Betrouwbaarheid”, “Eerlijkheid” en “Integriteit”. Naarmate de pandemie zich verspreidde, nam ook de populariteit van Fauci toe, en zijn belang bij dagelijkse persbijeenkomsten overschaduwde die van frontmannen Trump en Pence. Bronnen zeiden dat Trump Fauci niet voortijdig zal ontslaan, omdat dit een averechts effect zou kunnen hebben en hem de verkiezingen van 2020 zou kosten.

En Fauci zal niet stoppen omdat hij waarschijnlijk hoopt een pleidooi te kunnen houden voor een levenslange gevangenisstraf in Guantanamo Bay.

‘Hoewel de formele beschuldiging is bezegeld, weet Fauci dat het optreden afgelopen is. Ze hebben zijn paspoort ingetrokken. Nadat Trump de verkiezingen heeft gewonnen en nadat de pandemie zijn verloop heeft bereikt, zal de aanklacht worden geopend en zal Dr. Fauci voor een militair tribunaal komen te staan ​​om te antwoorden op zijn misdaden tegen Amerika, ‘zei onze bron.

Lees hier het Beforeitsnews.com- verhaal.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord