50 donkere koppen: meer van het “nieuwe normaal”

50 donkere koppen: meer van het “nieuwe normaal”

25 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Ondanks de beknopte, goedbedoelde en onvermijdelijk alomtegenwoordige aard van onze vorige Boodschap , lijkt het erop dat sommigen nog steeds hun toestemming onthouden voor noodzakelijke verandering.

Hoewel al onze verantwoordelijke mediakanalen hun plicht doen, lijkt het erop dat sommige leden van het publiek de realiteit van onze situatie nog niet begrijpen. Nog verontrustender zijn de inspanningen van een criminele minderheid om het beleid verkeerd voor te stellen, de boodschap te ondermijnen en gevaarlijke vragen te beantwoorden.

We hopen dat de volgende collectie – opnieuw samengesteld door de goede burgers van de Consent Factory – de aard van deze nieuwe realiteit heel duidelijk maakt voor iedereen die zich er nog niet van bewust is dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Onthoud dat je je leven in gevaar brengt als je je verzet tegen het nieuwe normaal.

*

Een punt van zorg is dat de bevoegdheden die worden beschreven in het wetsvoorstel, zoals gepubliceerd, twee jaar van kracht blijven … een van de meest draconische bevoegdheden is dat de politie, de volksgezondheid en immigratiediensten mensen aanhouden die ervan verdacht worden Covid-19 te hebben. “Britse noodwet voor coronavirus ‘brengt kwetsbare personen in gevaar’ , The Guardian (23 maart 2020)

Mensen die opzettelijk het coronavirus verspreid strafrechtelijke vervolging onder de federale wetten terrorisme geconfronteerd kunnen worden, het ministerie van Justitie de nummer 2 ambtenaar zei dinsdag […] “Bedreigingen of pogingen om COVID-19 te gebruiken als een wapen tegen Amerikanen zullen niet worden getolereerd.””
Degenen die opzettelijk verspreid coronavirus kan worden aangeklaagd als terroristen , Politico , (24 maart 2020)

Een politie heeft verdedigd met een dronecamera om mensen te beschamen dat ze tijdens de afsluiting niet naar een nationaal park rijden, terwijl een andere politie zei dat het wegblokkades introduceerde om bestuurders te stoppen die op weg waren naar toeristische hotspots. ”
Britse politie gebruikt drones en wegversperringen om lockdown af te dwingen , The Guardian , (26 maart 2020)

De politie van Humberside heeft een online meldingsportaal gecreëerd waar mensen gegevens kunnen sturen van mensen die zich niet aan de regels voor sociale afstand houden.
Politie Humberside creëert online meldingsportaal voor mensen die geen sociale afstand nemen , ITV-nieuws (26 maart 2020)

Een in Austin, Texas gevestigd technologiebedrijf lanceert ‘kunstmatig intelligente thermische camera’s’ die naar eigen zeggen koorts bij mensen kunnen detecteren en op hun beurt een waarschuwing kunnen sturen dat ze mogelijk het coronavirus dragen. ‘
Surveillance Company zegt dat het ‘Coronavirus-Detecting’-camera’s inzet in de VS , VICE , (18 maart 2020)

Terwijl de jogger worstelde met de politie en om hulp schreeuwde, werd ze gefilmd door bewoners die absoluut geen sympathie hadden voor haar benarde toestand. ‘Wat niet eerlijk is, is dat je gaat rennen, idioot!’, Schreeuwde de vrouw die de ontmoeting blijkbaar filmde. ‘
Coronavirus lockdown: Jogger verzet zich tegen arrestatie in Spanje en wordt misbruikt door toeschouwers , AS.com, (21 maart 2020)

Gordon Brown heeft er bij de wereldleiders op aangedrongen om een ​​tijdelijke vorm van wereldwijde regering te creëren om de Covid-19-pandemie aan te pakken … waarbij wereldleiders, gezondheidsdeskundigen en internationale organisaties met uitvoerende bevoegdheden zouden worden betrokken om de reactie te coördineren. “
Gordon Brown roept wereldwijde regering op om coronavirus , The Guardian , aan te pakken (26 maart 2020)

De Zuid-Afrikaanse politie die een coronavirusvergrendeling afdwingt, heeft rubberen kogels afgevuurd op honderden klanten die in de rij stonden bij een supermarkt in Johannesburg… de politie gebruikte zwepen om het winkelend publiek te dwingen de regels voor sociale afstand te respecteren. ”
Zuid-Afrikaanse politie vuurt rubberen kogels af op winkelend publiek tijdens lockdown , The Guardian , (28 maart 2020)

President Trump zei zaterdag dat hij later op de dag een federaal gemandateerde quarantaine in de metroregio van New York kan aankondigen, waarbij “afdwingbare” reisbeperkingen worden opgelegd aan mensen die van plan zijn het driestatengebied van New York te verlaten vanwege het coronavirus. “
Amerikaanse coronavirusgerelateerde sterfgevallen verdubbelen in twee dagen , The Washington Post , (28 maart 2020)

De politie van Rhode Island begon vrijdag met het stoppen van auto’s met New York-platen. Op zaterdag helpt de National Guard hen huis-aan-huisonderzoeken uit te voeren om mensen te vinden die vanuit New York zijn gereisd en 14 dagen zelfquarantaine eisen. ‘
Politie Rhode Island jaagt New Yorkers op zoek naar toevlucht , Bloomberg , (27 maart 2020)

Een politiemacht heeft een golf van telefoontjes gekregen van mensen die buren melden voor ‘een tweede run’ en ‘samenkomen in hun achtertuin’. … “We krijgen (tientallen) telefoontjes van mensen die zeggen ‘ik wil dat je hen komt arresteren’.
Coronavirus: Oefening regelbrekers veroorzaken een golf van politieoproepen , BBC News, (26 maart 2020)

De politie met wapenstokken en geweren is binnengekomen om supermarkten op het Italiaanse eiland Sicilië te beschermen na meldingen van plundering door de lokale bevolking die geen voedsel meer kon betalen. ”
‘We moeten eten’: het Siciliaanse politie-optreden tegen de lokale bevolking die supermarkten plundert , The Local, (29 maart 2020)

De Nationale Garde zal worden ingezet om een ​​coronavirus “insluitingsgebied” met een straal van een mijl af te dwingen in het overweldigde New Rochelle … de Nationale Garde zal de verplichte sluiting van ‘grote verzamelgebieden’ – inclusief scholen en gebedshuizen – afdwingen. ‘
National Guard ingezet in NY-gemeenschap met ‘grootste cluster’ van coronavirus , New York Post , (10 maart 2020)

Inwoners van New York City die sociale afstandsregels overtreden, zullen boetes krijgen tot $ 500, zei burgemeester de Blasio zondag … hij kondigde ook aan dat NYPD- en MTA-arbeiders de metro’s zouden controleren en rijders van te drukke auto’s zouden dwingen. ‘
New Yorkers die de regels voor sociale afstand overtreden, krijgen nu boetes tot $ 500 , Politico , 29 maart 2020)

Iedereen die zijn huis verlaat zonder een redelijk excuus, kan tot zes maanden gevangenisstraf doorbrengen en een boete van $ 11.000 krijgen op grond van een richtlijn [die] de politie de ruimte geeft om beperkingen af ​​te dwingen die bedoeld zijn om de verspreiding van het coronavirus in Australië te beperken. “
Zes maanden gevangenisstraf, boete van $ 11.000 voor het verlaten van huis zonder ‘redelijk excuus’ , Sydney Morning Herald , (31 maart 2020)

Een coronavirus-app die mensen waarschuwt als ze onlangs in contact zijn geweest met iemand die positief test op het virus ‘een cruciale rol kan spelen’ bij het beperken van lockdowns … maar de academici zeggen dat niemand gedwongen moet worden om zich in te schrijven – althans aanvankelijk niet. ‘
Coronavirus: VK overweegt virus-tracing-app om vergrendeling te vergemakkelijken , BBC News (3 maart 2020)

Aangezien de vergrendelingen van het coronavirus wereldwijd zijn uitgebreid, heeft de politie over de hele wereld toestemming gekregen om gedrag te beheersen op een manier die normaal gesproken extreem zou zijn, zelfs voor een autoritaire staat. “
Traangas, mishandeling en bleekmiddel: de meest extreme Covid-19 lockdown-controles ter wereld , The Guardian , (1 april 2020)

Het is waarschijnlijk dat we niet in één keer op weg zijn naar een algemene ontbinding en voor iedereen, ‘vertelde premier Philippe het parlement … de minister van Binnenlandse Zaken merkte op dat er 359.000 boetes waren opgelegd wegens het overtreden van de lockdown sinds het begin van de lockdown.’
Franse premier waarschuwt dat lockdown niet ‘in één keer’ wordt opgeheven , France24 , (1 april 2020)

De Filippijnse president Rodrigo Duterte heeft gewaarschuwd dat hij de politie en het leger van het land zou bevelen om iedereen die ‘problemen veroorzaakt’ dood te schieten tijdens een maandenlange afsluiting van het eiland Luzon die gedwongen wordt de verspreiding van het coronavirus te stoppen. ‘
‘Schiet ze dood’: Duterte waarschuwt voor schending van lockdown , Al Jazeera , (2 april 2020)

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner waarschuwde dat “wegversperringen zouden worden opgezet op grote snelwegen en bijlen en dat extra politie, gendarmes of soldaten naar treinstations en luchthavens zouden worden gestuurd om de documenten te verifiëren van iedereen die onderweg stopte.” ‘
Bevestigde gevallen passeren 1 miljoen – zoals het gebeurde , The Guardian , (2 april 2020)

Over de hele wereld testen politiediensten hoe ver ze moeten gaan in het straffen van gewoon gedrag. ”
Hoe ver moet de politie gaan bij het afdwingen van afsluitingen van het coronavirus? New York Times (2 april 2020)

Westerse regeringen die de bewegingsbeperkingen willen versoepelen, wenden zich tot ongekende surveillance om mensen op te sporen die besmet zijn met het nieuwe coronavirus en om diegenen te identificeren waarmee ze in contact zijn geweest. ‘
VS en Europa wenden zich tot strategieën voor telefoontracking om de verspreiding van Coronavirus , Wall Street Journal , (3 april 2020) te vertragen

Als een persoon geïnfecteerd raakt, stuurt de app automatisch een pushmelding naar iedereen met wie ze de afgelopen twee weken zijn overgestoken, om hen te waarschuwen voor het risico op infectie. ”
Privacygekke Duitsland wendt zich tot app om verspreiding van coronavirus , The Local , te volgen (2 april 2020)

Google zal de gigantische collectie van mobiele locatie gegevens te gebruiken om te meten of mensen over de hele wereld zijn volgende richtlijnen van de overheid …”
Google hanteren zijn enorme troves van-telefoon tracking data in virus strijd , Politico , (4 april 2020)

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEen 70-jarige man uit de stad werd zaterdag twee keer gearresteerd nadat de politie beweerde dat hij zonder masker twee verschillende Wawa-gemakswinkels probeerde binnen te gaan en oorlogszuchtig werd … hij werd beschuldigd van tweedegraads terroristische dreigingen tijdens een noodgeval. “
Coronavirus NJ: Ontmaskerde Toms River-man, 70, twee keer op één dag gearresteerd in Wawa-winkels , app.com, (13 april 2020)

Inwoners van Riverside County, CA, moeten nu gezichtsbedekking dragen en kunnen een boete krijgen van $ 1.000 per overtreding per dag als het mandaat wordt genegeerd. ‘Dit is een geldig bevel en afdwingbaar met boete, gevangenisstraf of beide’, zei sheriff Chad Bianco. ‘
FINANCIERING IN CALIFORNIË VOOR INGEZETENEN $ 1.000 VOOR HET NIET DRAGEN VAN GEZICHTSMASKERS IN HET PUBLIEK , Newsweek , (7 april 2020)

Een familie beweerde dat een reis van 500 mijl rond het Lake District acceptabel was als ze maskers en handschoenen droegen, zei de politie. De familie werd bekritiseerd als ‘absolute idioten’ en werd ‘clowns’ genoemd, nadat het korps erover op Twitter had gepost. ‘
Coronavirus: politie houdt familie tegen tijdens reis van 500 mijl naar Lake District , BBC News, (14 april 2020)

Een vrouw in Victoria zegt dat ze zich “diepbedroefd” voelde en als een crimineel nadat politieagenten in uniform met wapens de begrafenis van haar vader tijdens het lange paasweekend onderbraken om sociale afstandsregels af te dwingen. ‘
‘Totally disrespectful’: politie onderbreekt begrafenis en handhaaft sociale afstandsregels tijdens paasweekend , The Guardian , (13 april 2020)

De coronavirus pandemie heeft geleid tot een ongekende wereldwijde golf van digitale bewaking, hebben onderzoekers en voorstanders van privacy over de hele wereld gezegd, waarbij miljarden mensen worden geconfronteerd met verbeterde monitoring die moeilijk terug te draaien kan blijken te zijn. ‘
Groei in surveillance is mogelijk moeilijk terug te schroeven na pandemie, zeggen experts , The Guardian , (14 april 2020)

Demonstranten kwamen bijeen om North Carolina te heropenen … minstens één werd gearresteerd. ‘U schendt het uitvoeringsbevel’, zei de politie. ‘Je vormt een risico voor de volksgezondheid. Als u zich niet verspreidt, wordt u meegenomen en verwerkt in de gevangenis van Wake County. ‘
Demonstranten verzamelen zich om NC te heropenen. Een vrouw werd gearresteerd wegens het overtreden van het bevel van de gouverneur. New Observer , (14 april 2020)

Officieren zijn volksgezondheidspolitie geworden en verdelen de drukte in winkels … de afdeling heeft de Citywide All-Out Task Force gemobiliseerd, die meestal wordt samengesteld om gebieden met veel criminaliteit en andere opdrachten te overspoelen. ”
Nieuwe rol voor politie van New York: het verdelen van menigten bij Trader Joe’s , New York Times , (14 april 2020)

Een Zuid-Australisch stel kreeg een flinke boete van de politie wegens niet-essentiële reizen te midden van de pandemie nadat het paar vakantiekiekjes van 2019 op Facebook had geplaatst … het paar werd gewaarschuwd dat als ze ‘nog meer foto’s zouden plaatsen’, ze zouden worden ‘gearresteerd’.
Koppel beboet voor het plaatsen van oude vakantiefoto’s tijdens coronavirusvergrendeling , New York Post , (14 april 2020)

Advocaat Beate Bahner heeft de coronavirusverordeningen van Duitsland bij het Constitutionele Hof aangevochten en heeft gefaald. Nu is ze naar een psychiatrische inrichting gebracht. ‘
Coronavirus: Anwältin Beate Bahner zal Verordnung klagen – und landet selbst vor Gericht , Heidelberg24.com, (24 april 2020)

Mevrouw Bahner heeft bij het Grondwettelijk Hof een dringende motie van 36 pagina’s ingediend met betrekking tot de onwettigheid van de Coronavirusmaatregelen van alle 16 Duitse deelstaten … [haar] interview voor “aanzetten tot het plegen van strafbare feiten” staat gepland voor woensdag 15 april.
Coronavirus lockdown: Duitse advocaat vastgehouden voor oppositie , UK Column , (14 april 2020)

De politie in Berlijn brak een grote verjaardagsbijeenkomst in de vroege uren van maandag … een 16-jarig meisje vierde feest met 31 andere mensen … alle 32 aanwezigen worden onderzocht voor strafbare feiten. “
Politie in Berlijn arresteert 16e verjaardagsfeestje te midden van coronavirusvergrendeling , DW, (13 april 2020)

Buitengewone tijden vereisen buitengewone maatregelen en het gaat om de bescherming van het publiek. ‘
Federale overheid staat open voor nieuwe wet ter bestrijding van verkeerde informatie over pandemie , CBC.com, 15 april 2020)

De Britse gezondheidssecretaris, Matt Hancock, heeft in de toekomst “zoiets als een immuniteitscertificaat of een polsbandje” voorgesteld. ‘
Coronavirus: Kunnen biometrische ID-kaarten het VK een exitstrategie voor afsluiten bieden? Sky News , (10 april 2020)

Proberen om een ​​soort immuniteitscertificaat af te geven aan miljoenen Amerikanen zou ongekend zijn. ”
Wat zijn ‘immuniteitspaspoorten’ en kunnen ze ons helpen de blokkering van het coronavirus te beëindigen? The Hill , (10 april 2020)

Het COVID-19 Credentials Initiative (CCI) werkt aan een digitaal certificaat, [waarmee] individuen kunnen bewijzen (en om bewijs vragen aan anderen) dat ze zijn hersteld van het nieuwe coronavirus of dat ze zijn ingeënt zodra ze beschikbaar zijn. ‘
COVID-19 ‘Immunity Passport’ verenigt 60 bedrijven op Self-Sovereign ID Project , coindesk.com , (13 april 2020)

De drones gebruiken computervisie-systemen om temperaturen en hart- en ademhalingsfrequenties van mensen van bovenaf te monitoren en mensen die niezen of hoesten te onderscheiden … Draganfly ziet ook een mogelijk veiligheidsgebruik rond grenzen of kritieke infrastructuur. “
‘Pandemische drones’ zouden mensen in een menigte kunnen uitkiezen om te hoesten, niezen of koorts te krijgen , Business Insider , (11 april 2020)

Trackingsoftware voor mobiele telefoons zou verplicht kunnen zijn als niet genoeg Australiërs de applicatie vrijwillig downloaden om te helpen bij het opsporen van coronavirusgevallen.
Coronavirus: mobiele tracking-app kan verplicht zijn, zegt Morrison , 9 News, (17 april 2020)

Het document van drie pagina’s, getiteld ‘wat een redelijk excuus is om de plaats waar je woont te verlaten’, is bedoeld om de politie te helpen bij het afdwingen van de noodbeperkingen die drie weken geleden in werking zijn getreden en die zullen worden verlengd. ‘
Coronavirusvergrendeling: politierichtlijnen geven ‘redelijke excuses’ om uit te gaan , BBC News, (16 april 2020)

[T] hier bestaat het gevaar dat deze nieuwe, vaak zeer invasieve maatregelen de norm over de hele wereld zullen worden … ”
Verplichte selfies en contacttracering: overal gebruiken autoriteiten smartphones om het coronavirus , Business Insider, te volgen (14 april 2020)

Noorwegen heeft zijn Smittestop-app onthuld, die gebruikers op de hoogte stelt als ze langer dan 15 minuten op minder dan 2 meter van een geïnfecteerde persoon zijn geweest. “Om weer een normaal leven te leiden … we moeten allemaal ons best doen en deze app gebruiken”, zei PM Solberg. […] Ontwikkelaars in verschillende Europese landen werken aan vergelijkbare apps om mensen snel te informeren wanneer ze in contact zijn geweest met iemand die is geïnfecteerd met het virus, als onderdeel van een pan-Europees initiatief voor het behoud van de privacy (Pepp-PT) .
Coronavirus ‘onder controle’ in Duitsland, aangezien sommige landen van plan zijn de lockdowns te versoepelen , The Guardian , (17 april 2020)

Ambtenaren zeggen dat ze routinematig mensen het skatepark hebben zien bezoeken, zelfs kinderen vergezeld van hun ouders, volgens de San Clemente Times … stadsambtenaren volgden in de voetsporen van andere steden en vulden het skatepark met 37 ton zand. ”
Coronavirus: San Clemente vult skatepark met 37 ton zand nadat schaatsers borden met ‘verboden toegang’ negeren , CBS Local, (17 april 2020)

In een provincie in [Michigan] kan iedereen die wordt beschouwd als een ‘drager en bedreiging voor de gezondheid’ door de politie worden vastgehouden en naar een faciliteit voor onvrijwillige isolatie worden gebracht. ‘
Rechter in Michigan geeft toestemming voor arrestatie van mensen op verdenking van COVID-19-ziekte , Life Site News, (16 april 2020)

Technologiebedrijven verwerken vertrouwelijke Britse patiëntgegevens in een datamining-operatie […] Palantir, opgericht door rechtse miljardair Peter Thiel, werkt samen met de faculteit, een Britse startup voor kunstmatige intelligentie, om overheidsdatabases te consolideren. ”
Britse regering gebruikt vertrouwelijke patiëntgegevens in reactie op coronavirus , The Guardian, (12 april 2020)

‘Stel je een Amerika voor dat is onderverdeeld in twee klassen […]’ Het zal een beangstigend schisma zijn ‘, voorspelde een speciale gezant van de Wereldgezondheidsorganisatie op Covid-19. “Degenen met antilichamen zullen kunnen reizen en werken, en de rest zal worden gediscrimineerd.” ‘
The Coronavirus in America: The Year Ahead , The New York Times , 18 april 2020

In Parijs zijn rellen uitgebroken door woede over de ‘hardhandige’ behandeling door de politie van etnische minderheden tijdens de coronavirusvergrendeling. ‘
Er ontstaan ​​rellen in Parijs te midden van woede over de ‘hardhandige’ behandeling van minderheden door de politie tijdens de afsluiting , The Daily Mail , (20 april 2020)

… wetshandhavers hebben 18 mensen in Nigeria vermoord sinds de blokkering op 30 maart begon. Volgens gegevens van het ministerie van Volksgezondheid heeft het Coronavirus 12 mensen gedood. ‘
Coronavirus: veiligheidstroepen doden meer Nigerianen dan Covid-19 , BBC News, (16 april 2020)

*

We roepen de ontaarde weinigen op om te stoppen met het in gevaar brengen van onze nieuwe sociale orde.

DENK ERAAN OM IEMAND DIE VERSPREIDING TE VERMELDEN OVER HET MELDEN VAN MISINFORMATIE OF HET KRITISEREN VAN DE STAAT

De wereld is nu anders. Onbelemmerde expressie is een luxe van de pre-Covid-samenleving. Twijfel is het wapen van de virusverspreider.

Pro-Infection propaganda wordt niet getolereerd.

Fijne dag.Comments

comments