Berlijn: linkse extremisten zetten politieagenten op de zwarte lijst

Berlijn: linkse extremisten zetten politieagenten op de zwarte lijst

25 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Linkse extremisten hebben een gezochte poster met politieagenten op de Indymedia-website geplaatst. Zoekposters met politieagenten werden ook gevonden op muren, huisingangen en op een reclamecolumn in Berlijn. Maar de wetgever blijft inactief.

Linkse extremisten verspreiden in Berlijn “wanted posters” waarop politieagenten zoals criminelen of terroristen zijn afgebeeld. De Tagesspiegel bericht: ‘Maar de politieagenten zouden staatsfunctionarissen van de scene en van speciale eenheden moeten zijn. Afgelopen zondag vonden functionarissen twee van dergelijke posters op muren, ingangen van huizen en op een reclamekolom op twee locaties in Mitte en Gesundbrunnen (Berlijn, redacteur). ”

De linkse extremisten proberen ‘scènegevoelige agenten’ te lokaliseren die voor de staatsveiligheid en de observatieteams van het Mobile Operations Command (MEK) werken. Ze doen dit heel professioneel. “Het is belangrijk om hun gezichten te kennen om adequaat te kunnen reageren op hun aanwezigheid”, zegt een oproep op het linkse extremistische portaal Indymedia, waar je de linkse extremisten informatie kunt geven over de ambtenaren die te zien zijn op een e-mailadres kan.

Indymedia voert uit:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren‘Je verschijnt als een halfopen spion van de politieke politie (afdeling 5 van het LKA), maar als MEK-eenheid zit je op LKA 6 (speciale eenheden). Ze staan ​​bekend om hun auto’s die onaangenaam langzaam door (vermijdbare) trendy wijken kruipen, hun avondtochten naar plekken waar ze linksen vermoeden en om de aanwezigen op te merken bij demonstraties en bijeenkomsten vanwege hun grote belangstelling. Of om hen te wijzen op politieke bijeenkomsten om informatie over mensen uit te wisselen. In de regel verschijnen ze in ‘burgerkleding’, dat wil zeggen in burgerkleding, aan de rand staan ​​of vanuit de auto kijken. Soms buigen ze ook voor de evenementenwet en trekken ze een politie-hemd aan. Een deel van hun missie is afschrikking, Bovendien moeten ze, in tegenstelling tot de stieren uit de kazerne, op de een of andere manier overzicht hebben en begrijpen met wie ze eigenlijk te maken hebben. Het is belangrijk om hun gezichten te kennen om adequaat op hun aanwezigheid te kunnen reageren. Ze zijn ook gewoon stieren en in de minderheid wanneer er een dreigende confrontatie is, ze gaan snel ver. We moeten niet al te geïntimideerd zijn en zouden liever vragen: waar blijven ze anders eigenlijk hangen? De afgebeelde mensen verschijnen – in plaats van hun naam – “gecodeerd” met een nummer als hun eigen bewijs: in onderzoeks- en gerechtelijke procedures. Ze zijn soms ook betrokken bij zoekopdrachten, zoals rapporten van de betrokkenen laten zien. Sommigen van hen tonen hun vijandigheid aan de linkerkant (op basis van wederkerigheid natuurlijk) openlijk en vallen,

Het is opmerkelijk hoe een groep linkse extremisten op zo’n professionele manier kan optreden om Duitse functionarissen in gevaar te brengen. De grammaticale fouten in de oproep zijn zeker opzettelijk gemaakt om voor het publiek te doen alsof de opstellers van de oproepen “semi-analfabeet” en “idioot” zijn. Het tegendeel is het geval. Het vreemde is dat de afbeeldingen van de ambtenaren nog steeds te vinden zijn op de Indymedia-website, wat een enorme bedreiging vormt voor de ambtenaren.

Wetgevers ondernemen geen actie tegen linkse extremisten

“Met deze posters worden mensen vogelvrij verklaard en lopen ze een groot risico. Deze publicatie heeft hen niet alleen verbrand in de strijd tegen links-extremisme, maar ook tegen rechts-extremisme en terrorisme. Dergelijke posters bestonden al in de jaren tachtig. Wetgevers zijn er tot nu toe niet in geslaagd om zich aan te passen en daarom is het auteursrecht nog steeds ons sterkste zwaard ”, vertelde een woordvoerder van de politiebond (GdP) aan Tagesspiegel.

Volgens de federale recherche waren er in 2018 meer dan 38.000 gewelddadige handelingen tegen politieagenten.Lees ook:  De Satanische Tempel is geëvolueerd tot een anti-Trumpbeweging, en linksen stromen er naartoe

Comments

comments