COVID-19 biedt media en politici ondergrond voor het vernietigen van leven, vrijheid en het nastreven van geluk

COVID-19 biedt media en politici ondergrond voor het vernietigen van leven, vrijheid en het nastreven van geluk

25 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Bij elke tragedie die de mensheid overkomt, kunnen maar weinig politieke leiders de verleiding weerstaan ​​om de bevoegdheden van de veiligheidsstaat te versterken en de burgerlijke vrijheden aan te vallen. De reactie op de pandemie van het coronavirus is geen uitzondering gebleken.

Veel mensen vragen, aangezien de Covid-lockdown veel bedrijven sluit: zal de economie ooit weer hetzelfde zijn? Geen kleine overweging gezien het willekeurige karakter van de lockdown, die zijn toorn lijkt te richten op kleine bedrijven terwijl de grote bedrijven kunnen overleven. Maar er zijn nog andere serieuze overwegingen, zoals hoe de media en politici zich verschuilen achter politieke correctheid en deugdsignalering om hun bijbedoelingen te verbergen.

Een verhaal dat die agenda mooi weergeeft, is van de BBC, die de volledig objectieve kop luidde: ‘Coronavirus: arrestaties over’ walgelijke ‘racistische Covid-19-stickers.’ Het is een heel eenvoudig verhaal dat boekdelen spreekt over waar we naartoe gaan als beschaving. Plot spoiler: naar de hel in een handtas.

Het korte artikel vertelt het verhaal van twee jonge mannen, onbekende identiteiten, die werden gearresteerd voor het aanbrengen van stickers op openbare plaatsen. Maar niet zomaar een sticker. Deze droegen de zinnen ‘Open grens, virusstoornis’ en ‘Kroegen gesloten, grenzen open’. De verdachten, naar verluidt verbonden met een ‘extreemrechtse’ groep, werden echter niet beschuldigd van het relatief kleine misdrijf van het schenden van openbare eigendommen, maar eerder van ‘het vermoeden van racistisch verergerde openbare orde-overtredingen’, wat die ook mochten zijn. .

De boodschap is duidelijk: elke suggestie dat open grenzen misschien niet het beste idee zijn, zelfs niet op het hoogtepunt van een wereldwijde pandemie, is het wilde geraas van een xenofobe schuimende mond, in tegenstelling tot misschien alleen een germophobe, en moet onmiddellijk worden belasterd en uit de hand worden genomen. Met andere woorden, nog meer identiteitspolitiek, verankerd in de culturele marxistische ideologie, bepaalt de agenda.

Door de korte beknoptheid van het artikel leek het inderdaad meer op een goedkope communistische propagandaposter dan op enig journalistiek werk. De lezer wordt getrakteerd op een quote van ene Alex Gwynne, die inwoner lijkt te zijn, maar die nooit wordt onthuld: “Het gebruik van deze pandemie om racisme en haat te verspreiden is onaanvaardbaar.” Bedankt, Alex.

Lees ook:  Een beursdaling van één dag van 48%! Er vindt momenteel een grote financiële crisis in Argentinië plaats

De volgende is Ben Miskell, een gemeenteraadslid, die als volgt wordt geciteerd: “Dit soort dingen zijn bedoeld om ons te verdelen … en te profiteren van iets vreselijks dat in Groot-Brittannië gebeurt met een echt sinister doel.”

Jared Monroe on Twitter

Nuke them!!! https://t.co/x4RSBGMV8c

Zoals misschien de verspreiding van een pandemie die de sluiting van bedrijven en gemeenschappen over de hele wereld heeft gedwongen? Zoals te verwachten is, heeft het artikel nooit geprobeerd enig inzicht te geven in de diepe angst en frustratie die zoveel mensen in Groot-Brittannië en elders wegknaagt, aangezien gezinnen vrezen voor een onzekere toekomst. Terwijl de media geobsedeerd zijn door het coronavirus, worden de Britten gedwongen toe te kijken hoe duizenden nieuwe aankomsten elke maand hun land binnenkomen. Toch geen greintje media wat betreft de logica achter dergelijke programma’s te midden van een pandemie. Het zijn dat soort bedrieglijke liberale tactieken, die echte zorgen over open grenzen als racistisch en chauvinistisch wegnemen, die zullen helpen om de lockdown-pot aan de kook te brengen.

Ondertussen, terwijl de grenzen in het Westen praktisch een synoniem voor racisme worden, zijn de autoriteiten de lucht in gegaan om ervoor te zorgen dat de lokale kudde zich houdt aan sociale afstandsmaatregelen. En naar verluidt met de hulp van China. Allemaal in naam van ‘levens beschermen’ natuurlijk.

Matt Walsh on Twitter

Insane. Police are using drones to enforce social distancing by spying on Americans in their backyards. Police chief says invasion of privacy is worth it “if it saves one life.” At a certain point even the most obsequious bootlickers will have had enough https://t.co/9yeWAENjHh

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet Chinese bedrijf Da Jiang Innovations, ‘s werelds grootste dronefabrikant, heeft zijn luchtvoertuigen geschonken aan wetshandhavingsinstanties in 22 Amerikaanse staten in hun poging om regels voor sociale afstand te reguleren. Toch waarschuwde het Department of Homeland Security in 2017 dat DJI “selectief gericht was op overheids- en particuliere entiteiten … om haar vermogen om gevoelige Amerikaanse gegevens te verzamelen en te exploiteren uit te breiden.” Dit leidde ertoe dat het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn vloot van ongeveer 800 DJI-drones aan de grond zette vanwege veiligheidsangsten. Maar als het gaat om het volgen van Amerikanen, zowel in openbare als privé-omgevingen, is zelfs de lucht niet de limiet.

‘Als deze drones één leven redden, is het duidelijk de activiteit en de informatie die de drones sturen,’ zei Chris Bollwage, burgemeester van Elizabeth, NJ tegen MSNBC.

Mayor Bill de Blasio on Twitter

How do you report places that aren’t enforcing social distancing? It’s simple: just snap a photo and text it to 311-692. #AskMyMayor https://t.co/WQdCcVf1Rl

Misschien hebben de operators van die drones een werkrelatie met de burgemeester van New York, Bill de Blasio, die zijn ware kleuren onthulde toen hij de New Yorkers vertelde te gillen naar familie en vrienden die de sociaal afstandelijke orde doorbreken.

‘Als je die foto opstuurt, zorg je ervoor dat mensen uit elkaar worden gehouden, en dat voorkomt dat de ziekte zich verspreidt. En dat gaat levens redden ‘, zei hij.

Als bewijs dat de mensheid niet volledig naar de honden is gegaan, werd de speciale hotline om de foto’s te accepteren overspoeld met denigrerende foto’s en Hitler-memes, waarvan de meeste te onfatsoenlijk zijn om hier te laten zien .

Zelfs politieke protesten vinden niet meer op een ‘beschaafde’ manier plaats, althans niet in Israël, waar een demonstratie tegen Benjamin Netanyahu zag dat de deelnemers de regel van 2 meter uit elkaar respecteerden, waardoor het ‘protest’ leek op een soort moderne openlucht kunsttentoonstelling in tegenstelling tot een uitdaging voor de machten-die-zijn. Noodgedwongen vereist een protest dat de deelnemers optreden als een enkele verenigde kracht, een menigte, zo u wilt.

Aurora Intel – #StayHome on Twitter

TelAviv’s Rabin Square, protests against corruption & Benjamin Netanyahu in the age of #COVID19, organisers spent the day marking the area with X’s for people to stand on to keep social distancing in place. #Israel https://t.co/GeozzDJKWg

Wil je bidden in een huis van aanbidding en de Almachtige vragen om je door deze ellendige storm heen te zien, die nog maar net lijkt te zijn begonnen? Welnu, ook dat zal problematisch blijken te zijn, aangezien aanbidders in veel Amerikaanse staten niet langer onder één dak mogen samenkomen, wat vreemd is omdat slijterijen, wapenwinkels en abortusklinieken, om nog maar te zwijgen van het feit dat alle grote supermarkten het goed doen zakendoen ondanks de inherente risico’s.

Wat er gebeurt, is duidelijk. Leiders, al dan niet met opzet, profiteren van de huidige noodsituatie om draconische maatregelen te nemen in naam van ‘de mensen beschermen’. Niets is minder waar. En met de westerse wereld al verzacht door jaren van politieke correctheid, deugdsignalering en de tirannieke oppasstaat, is de viriele ‘giftige mannelijkheid’ verdwenen in actie wanneer dat het meest nodig is. Het coronavirus is niet de ziekte die de westerse beschaving doodt; Maatschappelijke afstands- en lockdown-maatregelen hadden vele decennia geleden moeten worden gehandhaafd toen de culturele marxisten van de Frankfurter Schuleeerst voet aan wal gezet. Dat was het moment waarop de westerse samenleving, die door een aantal verdeeldheidwekkende en destructieve bewegingen op zichzelf werd gezet, begon af te brokkelen tot het punt waarop het volgende griepseizoen het heel goed mogelijk naar de as van de geschiedenis zou sturen.

 Comments

comments