Van bleekmiddel tot warm weer: het gevaarlijke coronavirus van Trump ‘geneest’

Van bleekmiddel tot warm weer: het gevaarlijke coronavirus van Trump ‘geneest’

25 april 2020 0 Door Indignatie redactie

President Donald Trump is geen dokter, maar hij heeft veel ideeën over hoe het coronavirus kan worden genezen – en ze zijn gruwelijk.

Het Witte Huis houdt dagelijks persconferenties over het werk dat het doet om het coronavirus te bestrijden, dat tot nu toe meer dan 50.000 mensen in de Verenigde Staten heeft gedood .

Donderdag maakte Trump van deze gelegenheid gebruik om te speculeren of ultraviolet licht en desinfectiemiddel – met andere woorden zonlicht en huishoudelijke schoonmaakmiddelen – een remedie zouden kunnen zijn.

De coronaviruscoördinator van het Witte Huis, Dr. Deborah Birx, zat aan de kant toen Trump deze wetenschappelijk absurde suggestie deed, en haar  “oh, beste” reactie werd op camera vastgelegd terwijl ze nadacht over wat ze mogelijk zou kunnen zeggen als reactie.

Trump heeft zo hard mogelijk geprobeerd te doen alsof het coronavirus geen crisis is. Hij heeft geprobeerd het te negeren, te bagatelliseren, en stelde voor dat de regering de ziekte misschien maar over het hele land zou laten overspoelen en mensen zou doden , en het als een gelegenheid zou gebruiken om zijn politieke agenda te pushen . Hij heeft ook herhaaldelijk snelle, kant-en-klare oplossingen voorgesteld als remedies, hoe ongetest of dodelijk ze ook zijn.

Hier zijn enkele dingen die Trump heeft voorgesteld om het coronavirus te genezen:

Zonlicht

‘Stel dat we het lichaam met een geweldige slag raken – of het nu ultraviolet of gewoon heel krachtig licht is. En ik denk dat je zei dat dat niet is gecontroleerd, maar we gaan het testen? En toen zei ik, veronderstel dat je het licht in het lichaam hebt gebracht, hetzij door de huid of op een andere manier. ‘ [ 4/24/20 ]

Zonlicht geneest het coronavirus niet. Evenmin een zonnebank. Medische experts waarschuwen al lang voor te veel onbeschermde blootstelling aan UV-stralen, wat huidkanker kan veroorzaken. Geen enkele expert heeft UV-licht gekoppeld aan het genezen van coronavirus.

Tijdens de persconferentie van donderdag vroeg Trump aan Birx of ze het met hem eens was over zonlicht als remedie.

Maar, vervolgde ze, ‘niet zoals – ik heb geen warmte gezien of -‘

‘Ik denk dat dat geweldig is om naar te kijken,’ sprong Trump erin, haar afsnijdend.

Schoonmaakproducten

‘En dan zie ik het ontsmettingsmiddel waar het het binnen een minuut – een minuut – uitklopt en is er een manier waarop we zoiets kunnen doen door binnenin te injecteren, of bijna een reiniging? Omdat je ziet dat het in de longen terechtkomt en het een enorm aantal in de longen doet, dus het zou interessant zijn om dat te controleren. ‘ [ 4/24/20 ]

Breng a.u.b. geen reinigingsmiddelen in uw lichaam als coronaviruskuur.

RB, de makers van Lysol en Dettol, hebben zelfs vrijdagochtend een verklaring afgelegd waarin ze mensen smeken om de schoonmaakproducten niet in te nemen: “Als wereldleider in gezondheids- en hygiëneproducten moeten we duidelijk zijn dat onze desinfecterende producten onder geen enkele omstandigheid mogen worden toegediend. in het menselijk lichaam (door injectie, inname of een andere route). ”

“Dit idee van het injecteren of innemen van welk type reinigingsproduct dan ook in het lichaam is onverantwoordelijk en het is gevaarlijk”, vertelde Dr. Vin Gupta, een longarts en expert op het gebied van het wereldwijde gezondheidsbeleid, aan NBC . ‘Het is een veelgebruikte methode die mensen gebruiken wanneer ze zelfmoord willen plegen.’

Vrijdag beweerde Trump dat hij sarcastisch was met zijn opmerkingen, hoewel er absoluut geen indicatie was dat hij een grap maakte tijdens de persconferentie.

Hydroxychloroquine en Azithromycin

“HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN samen hebben een reële kans om een ​​van de grootste gamechangers in de geschiedenis van de geneeskunde te zijn.”

“De hydroxychloroquine en het Z-pack, ik denk dat het er als combinatie waarschijnlijk heel, heel goed uitziet.”

‘Wat heb je te verliezen? En veel mensen zeggen dat als je een arts bent, een verpleegster, een eerstehulpverlener, een medische persoon die naar een ziekenhuis gaat en het gebruikt, ze het nemen voordat het een feit is. Maar wat heb je te verliezen? Ze zeggen: ‘Neem het.’ Ik kijk er op de een of andere manier niet naar, maar we willen hier uit komen. Als het werkt, zou het zonde zijn als we het niet vroeg hadden gedaan. Maar we hebben enkele zeer goede tekenen. Dus dat zijn hydroxychloroquine en azithromycine. ‘ 

Trump heeft herhaaldelijk hydroxychloroquine, een middel tegen malaria, en azithromycine, een antibioticum, gepromoot als mogelijke wondermiddelen voor coronavirus. Het is erg handig – reeds bestaande medicijnen die alleen voor een andere groep patiënten moeten worden gebruikt. U hoeft geen maanden te wachten op een ander vaccin!

Lees ook:  De antisemitische wortels van de beweging tegen de corona-maatregelen

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenMaar hydroxychloroquine is niet volledig getest en medische experts voelen zich ongemakkelijk als Trump het als een remedie promoot.

Rick Bright, die de leiding had van het federale agentschap dat verantwoordelijk was voor het bedenken van een vaccin, zei onlangs dat hij van zijn baan was gedegradeerd nadat hij had aangedrongen op meer onderzoek naar hydroxychloroquine, en zei dat de regering “politiek en vriendjespolitiek voor wetenschap had gesteld”.

Een panel van experts, samengesteld door het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, heeft ook gewaarschuwd voor het gebruik van de combinatie van geneesmiddelen voor de behandeling van coronavirus, omdat het het risico op een plotselinge hartstilstand lijkt te vergroten .

Alleen voor hydroxychloroquine zei het panel dat er “onvoldoende klinische gegevens waren om voor of tegen aan te bevelen”.

Het onwetenschappelijke advies van Trump wordt opgemerkt en voor één stel had het dodelijke gevolgen . Nadat ze vorige maand op tv hoorden over de mogelijke “genezing” op tv, merkte een stel in Arizona op dat hun aquariumreiniger ook chloroquine bevatte. Ze namen het aan omdat ze dachten dat het hen ervan zou weerhouden COVID-19 te krijgen.

Ze werden er meteen ziek van. De man is overleden en de vrouw lag onder zware zorg in het ziekenhuis.

Wonderen

‘Het gaat verdwijnen. Op een dag – het is een wonder – zal het verdwijnen. ‘ 

Als het coronavirus verdwijnt, verdwijnt het niet vanzelf, als een wonder. Het zal verdwijnen als gevolg van vaccins of omdat mensen wetenschappelijk relevante maatregelen zoals sociale afstand hebben waargenomen.

Warm weer

‘Nu, het virus waar we het over moeten hebben – weet je, veel mensen denken dat het in april weggaat met de hitte – als de hitte binnenkomt. Meestal verdwijnt dat in april. We zijn echter in topvorm. We hebben 12 koffers – 11 koffers, en veel daarvan zijn nu in goede staat. ” [ 2/10/20 ]

‘Het lijkt erop dat tegen april, weet je, in theorie, als het wat warmer wordt, het op wonderbaarlijke wijze verdwijnt.’ [ 2/10/20 ]

‘Ik denk echt dat ze het vrij snel onder controle zullen krijgen. Weet je, in april sterft het vermoedelijk door het warmere weer. En dat is een mooie date om naar uit te kijken. ‘ [ 2/10/20 ]

Antibiotica 

‘Dit is een heel briljante vijand. Weet je, het is een briljante vijand. Ze ontwikkelen medicijnen zoals de antibiotica. Je ziet het. Antibiotica losten elk probleem op. Een van de grootste problemen die de wereld heeft, is dat de kiem zo schitterend is geworden dat het antibioticum het niet kan bijhouden. ‘ [ 4/10/20

De implicatie in de verklaring van Trump dat het coronavirus antibiotica te slim af is geweest, is dat met een beter antibioticum alles in orde zou zijn.

Antibiotica worden gebruikt om bacteriële infecties te behandelen, geen virussen. Het coronavirus is een virus.

Veel coronaviruspatiënten worden behandeld met antibiotica om secundaire infecties als gevolg van de ziekte of ziekenhuisopname te behandelen. Maar dat betekent niet dat ze een remedie zijn voor COVID-19.

Griepvaccin

‘U neemt een vaccin tegen vaste griep, denkt u niet dat dat een grote of grote impact zou hebben op de corona?’ [ 2-3-20 ]

‘We hebben een vreselijke griep gehad. Ik bedoel, denk erover na. We hebben gemiddeld 36.000 mensen. Dood, dood. Ik heb het niet over zaken. Ik heb het over de dood. 36.000 doden per jaar. 36 mensen sterven – door de griep. Maar we hebben het land nooit gesloten vanwege de griep. ‘ [ 3/24/20 ]

Al vroeg vergeleek Trump het coronavirus vaak met de seizoensgriep, in een poging het virus te bagatelliseren. Tijdens een bijeenkomst van 2 maart met farmaceutische leidinggevenden vroeg Trump of het reguliere griepvaccin zou werken. Ze vertelden hem dat het niet zou gebeuren.Comments

comments