Wereldwijd protest tegen de lockdown begint op gang te komen

Wereldwijd protest tegen de lockdown begint op gang te komen

25 april 2020 1 Door Indignatie redactie

Op verschillende plekken in de wereld beginnen mensen het welletjes te vinden, deze wereldwijde lockdown. Ze voelen de enorme schade die aan hen wordt toegebracht. Het wordt met de dag duidelijker dat dit middel honderd maal erger is dan de kwaal. De roep om een onmiddellijke beëindiging van de lockdown begint dan ook luider te worden.

Bumper-aan-bumper protest in Michigan

In de staat Michigan in de VS is een goede vorm van protest gevonden: lange stoeten claxonnerende auto’s die de wegen rond het gevbouw van de gouverneur van de staat blokkereerden. Zo’n beetje wat de boeren hier onlnags deden. Dit gebeurde afgelopen zaterdag 18 april.
Het was een groot protest met duizenden deelnemers.

Uit een verslag in het Britse Mail Online wordt duidelijk waarom de gemoederen in Michigan zo hoog oplopen. Zo’n beetje alles is daar dicht. Ook doe-het-zelf-winkels en tuincentra. Ook is het er verboden om te vissen. Dit werpt licht op een van de verborgen doeleinden achter deze lockdown: het tegengaan van mogelijkheden om zelfvoorzienend te zijn. Agenda 2030 van de VN wil alles centraliseren, kleine zelfstandigen uitrangeren en bestaande sociale structuren ontmantelen.

Internationaal overzicht van vlogger Dana Ashlie

Video-blogger Dana Ashlie maakte een compilatie van actuele protesten en plaats deze in het bredere kader van verzet tegen de plannen van een superrijke elite om een wereldwijde techno-dictatuur wil vestigen.

Lees ook:  Coronavirus is het nieuwe 'terrorisme'

Daarbij bespreekt ze een document van de Rockefeller Foundation uit 2010 (klik hier voor de pdf). In dit document staat in het Lock Step scenario precies beschreven wat zich momenteel internationaal voor onze ogen afspeelt.

Deze video werd al snel van YouTube verwijderd, maar is nog te zien op Bitchute.com.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenProtesten in Berlijn

In Berlijn hebben al verschillende demonstraties plaatsgevonden onder auspiciën van het burgerinitiatief Nicht Ohne Uns. Onder meer op zaterdag 11 april  op het Rosa Luxemburgplein. Er namen zo’n vierhonderd mensen aan deel.

Op zaterdag 18 april vond er opnieuw een demonstratie plaats in de Duitse hoofdstad.

Nicht Ohne Uns

Ook is afgelopen week in Duitsland een protest-krant gedrukt in een oplage van 100.000. Klik hier voor de pdf.
Zaterdag 25 april wordt deze krant op diverse plaatsen demonstratief uitgedeeld en verspreid.

En op vrijdag 1 mei is er opnieuw een demonstratie in Berlijn.

Abidjan, Ivoorkust

Verzet combineren met het ontwikkelen van alternatieven

Op de bovenstaande video’s zie je af en toe hoe boos mensen worden als tot hen doordringt dat ze bedrogen worden door hun eigen overheid. Die boosheid is begrijpelijk, maar ook een groot risico. Totalitaire overheden zullen deze uitingen van volkswoede aangrijpen om hun repressie te verhevigen.

Lees ook:  Wat de Kenosha-schutter ons vertelt over het Amerika van Donald Trump

Daarom is het van enorm belang dat er mogelijkheden zijn om boosheid te transformeren in opbouwende energie. Dat kan door het verzet te combineren met het praktisch vormgeven van een samenleving, zoals die ONS voor ogen staat, Dat is het beste antwoord op deze lockdown en op de poging van de machtselite om een wereldwijde techno-dictatuur te vestigen.Comments

comments