Breaking News: grondrechten worden officieel afgeschaft – de EU verandert officieel in een dictatuur

Breaking News: grondrechten worden officieel afgeschaft – de EU verandert officieel in een dictatuur

26 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Met iedere stap die we in dit proces zetten, zullen sommige mensen opgelucht zijn, anderen juist teleurgesteld of bezorgd. Toch is dit de intelligente weg vooruit naar een gezonde samenleving, waarin mensen zich veilig voelen, kunnen ondernemen, onderwijs volgen en zich weer zo vrij mogelijk kunnen bewegen. Daarbij gebruiken we de kansrijke plannen die bedrijven en organisaties maken voor de anderhalvemetersamenleving.

De impact op de samenleving en de sociaaleconomische gevolgen van de crisis zijn enorm. De overheid kan dankzij haar goede financiële positie eerste hulp bieden aan ondernemingen, zelfstandigen en getroffen sectoren. Maar we kunnen niet voorkomen dat veel mensen in meer of mindere mate geraakt worden. Gelukkig zien we dat overal in de samenleving mensen, bedrijven en organisaties opstaan om elkaar te helpen.”

EU verandert officieel in een dictatuur

Berlijn heeft zijn burgers vanaf 22 april stilletjes en in het geheim de basisrechten ontnomen. Door de Corona-crisis regeert burgemeester Michael Müller nu vanwege noodwetten en kan hij brutaal optreden tegen elke burger zoals in een dictatuur.

Het coronavirus is ideaal om de vrijheden van burgers te beperken. Onlangs waarschuwde de bekende Amerikaanse klokkenluider en voormalig inlichtingenofficier Edward Snowden voor misbruik van de regering door de coronacrisis om het toezicht en de repressie te bevorderen. In Berlijn is dit nu stilletjes en in het geheim gebeurd.

Lees ook:  Cash is Trash, vooral voor de Post-COVID-wereld

Grondrechten grotendeels beperkt

Met de verordening inzake het verbod op grote gebeurtenissen tegen de achtergrond van de SARS-CoV-2-pandemie ( banverbod op grote evenementen – GroßveranstVerbV ) , heeft de Berlijnse burgemeester Michael Müller, samen met Dilek Kalayci, senator voor gezondheid, zorg en gelijke kansen, nu de natte droom vervuld van bewakingsfanaten die vijandig staan ​​tegenover vrijheid laten zijn. Onder het mom van bescherming tegen infectie werden de basisrechten zonder verder oponthoud aan de burgers ontnomen.

Wat in eerste instantie relatief onschuldig klinkt, namelijk het verbod op grootschalige evenementen, waaraan veel burgers gewend zijn geraakt, wordt steeds flagranter naarmate de regelgeving vordert. De eerste twee alinea’s verbieden grote evenementen, theater-, concert- en operavoorstellingen tot 31 augustus 2020 – een feit dat veel burgers al weten. Maar Pragraph 3 van de verordening klopt de bodem uit de loop:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren§ 3 beperking van grondrechten

Deze verordening handhaaft de fundamentele rechten van de vrijheid van de persoon (artikel 2, lid 2, zin 2 van de basiswet), vrij verkeer (artikel 11, lid 1, van de basiswet), onschendbaarheid van de woning (artikel 13 van de basiswet) en vrijheid van vergadering (artikel 8, lid 1). van de basiswet).

Gratis kaartje voor groene dictatuur links

Zonder met de ogen te knipperen worden de basisrechten van Berlijn zonder meer geschrapt. Met ingang van 22 april 2020, zoals bevestigd in paragraaf 4. Op het eerste gezicht kunnen sommige tijdgenoten deze ‘beperking van de grondrechten’ misschien nog wel begrijpen. Met een verbod op grote evenementen is de vrijheid van vergadering immers logisch beperkt, zou je denken. Maar hoe zit het met de onschendbaarheid van het appartement?

Lees ook:  De performatieve quarantaine van Kim Kardashian

Wat heeft de onschendbaarheid van het appartement te maken met het feit of ik een groot evenement kan bijwonen of niet? Je raadt het al: niets! Daarom is er reden om te vermoeden dat de rood-rood-groene regering in Berlijn de corona-crisis alleen gebruikt als excuus om een ​​dictatuur van de vrijheid in de hoofdstad te vestigen.

Met de schrapping van artikel 13 van de basiswet kunnen ambtenaren zonder gerechtelijk bevel huiszoekingen verrichten, bijvoorbeeld voor oppositiefiguren. Dus als je deur om 6 uur ‘s morgens snel wordt ingetrapt en 10 agenten je appartement bestormen, kun je alleen een vermoeide glimlach verwachten als antwoord op de vraag over het huiszoekingsbevel.

Vrijheid van de persoon afgeschaft

Maar niet alleen willekeurige huiszoekingen bedreigen onaangename tijdgenoten in Berlijn. Door de afschaffing van artikel 2, lid 2, tweede zin, van de basiswet is de vrijheid van de persoon niet langer onschendbaar. Wat dit betekent hoeft hier nauwelijks meer in detail te worden beschreven.

In de slipstream van Corona vestigt zich nu een links-groene dictatuur in de BRD, te beginnen in Berlijn, waar de grondrechten simpelweg worden ondermijnd. De burgemeester van Berlijn, Michael Müller, maakt de start en het zou nauwelijks verrassend zijn als andere deelstaten dit voorbeeld binnenkort volgen. Het is niet langer 5 tegen 12, maar al 5 tegen 12. Als de Duitsers nu niet terugvechten, zullen de heersers ze voor altijd aan de ketting zetten.

Lees ook:  Een waarschuwing aan ons (elite) kabinet Rutte III veel beloven NIETS doen


Comments

comments