De agenda om Europa te transformeren staat boven coronamaatregelen


De Corona-crisis vormt geen belemmering voor de heersers in de EU. De geplande omvolking van Europa wordt in volle vaart doorgevoerd. Media zwijgen over dit verwoestende proces.

De “Afrikanisering” van Europa werd in 2008 al bepaald door de EU. Hoewel Europarlementsleden destijds de details van dit plan beschreven, vonden we dit feit niet in de media. Alleen Engelse kranten berichtten erover: “Geheim complot om 50 miljoen Afrikaanse arbeiders de EU binnen te laten” was destijds de kop in de gerespecteerde Daily Express.

Ondertussen is dit programma al actief uitgevoerd: “Hervestiging”, samenwerking met Noord-Afrikaanse smokkelbendes, rechtstreekse transfers door vluchten van Afrika naar Europa en gezinshereniging brengen de hervestiging van ons continent in een stroomversnelling.

De agenda om Europa te transformeren staat boven coronamaatregelen

Het plan om het westerse karakter van Europa te vervangen door een Amerikaans-achtige multiculturele samenleving moet zo’n prioriteit hebben bij de nationale en internationale functionele elites dat dit plan niet op zijn minst wordt opgeschort, zelfs niet tijdens de Corona-crisis . Een groot deel van de economie is momenteel verlamd, maar de asielsector mag er niet onder lijden. En het aanbod van migranten mag geenszins worden tegengehouden. De bijbehorende maatregelen zijn al genomen:

 • De grenzen zijn over het algemeen strak, maar de EU heeft instructies gegeven aan “asielzoekers” om de EU haar buitengrenzen te laten overschrijden. De FAZ citeert letterlijk : “… Bovendien moeten ook mensen die om internationale bescherming vragen worden toegelaten.”
 • De Duitse regering heeft hetzelfde besteld voor haar grenzen. Ook hier vervangt het toverwoord “asiel” de inreisdocumenten en heft het de andere inreisbeperkingen op.
 • Illegaal aangekomen, meestal crimineel, wordt nu vrijgelaten en kan weer onderduiken. De regering is duidelijk niet geïnteresseerd in de vraag of deze mensen, evenals andere ‘beschermingszoekers’ die de corona-maatregelen niet volgen, de bevolking in gevaar brengen.
 • Bovendien wordt elke vorm van uitzetting om dezelfde reden stopgezet: er zouden geen bijbehorende vluchtverbindingen zijn
 • Ze bestaan ​​ook niet in de tegenovergestelde richting, maar in dat geval worden vliegtuigen gecharterd om migranten te importeren. In plaats van ‘kinderen’ en meisjes stappen jonge mannen uit het vliegtuig.
 • De samenwerking met Noord-Afrikaanse smokkelaars en de zogenaamde ‘reddingswerkers’ is weer begonnen. EU-oorlogsschepen zullen ook weer voor de Libische kust worden verzonden. Officiële reden: wapenleveringen vanuit Turkije worden stopgezet.

Buitenlands beleidsadviseur van de opmerkingen van FPÖ

Nu geeft de EU niet op. Er worden specifieke plannen opgesteld over hoe een klimaat in Europa kan worden gecreëerd dat de Africanisering zowel wettelijk als in de hoofden van mensen zal versterken. Norbert van Handel, adviseur buitenlands beleid van voorzitter van de federale partij FPÖ, Norbert Hofer, legt een duidelijke verklaring af:

Grotendeels onopgemerkt door grote delen van het publiek heeft het EU-Parlement een resolutie aangenomen over “Fundamentele rechten van mensen van Afrikaanse afkomst in Europa”, die uitgebreide speciale rechten voor Afrikaanse immigranten heeft aangenomen. Hand in hand opent dit de deur naar massale immigratie uit Afrika. Wat in vage hersenen wordt bedacht, wordt helaas vaak een realiteit, omdat de goede menselijke samenleving niet langer kan kiezen tussen dom en slim, goed en slecht, redelijk en onredelijk.

“Afrikanen komen steeds vaker in de media” en Co.

Van Handel somt vervolgens de belangrijkste punten op in de catalogus van maatregelen die moeten worden genomen zonder de bevolking te vragen.

 • Op deze manier moeten de lidstaten ervoor zorgen dat migranten, vluchtelingen en asielzoekers Europa veilig en legaal kunnen binnenkomen.
 • Afrikanen zullen steeds vaker worden vertoond in televisieprogramma’s en andere media.
 • Er moet een quotasysteem voor etnische en raciale minderheden in het beroepsleven worden ingevoerd.
 • Aangezien Afrikanen op de huizenmarkt worden gediscrimineerd, moet de staat ervoor zorgen dat ze niet langer hoeven te leven in “geografische segregatie in lage-inkomensgebieden met slechte kwaliteit en beperkte levensomstandigheden”.
 • Er zullen werkgroepen tegen “afrofobie” worden opgericht en linkse NGO’s moeten financieel worden ondersteund door de regeringen.
 • Degenen die zich niet bij deze heropvoeding willen neerleggen, moeten door de autoriteiten worden geregistreerd, onderzocht, vervolgd en gestraft als een zogenaamde “haatmisdadiger”.
 • Het moet de politie en de inlichtingendiensten worden verboden daderprofielen op te stellen bij wetshandhaving, terrorisme en immigratiecontrole te bestrijden, wat duidt op een donkere huidskleur.

Er is geen bovengrens

Van Handel vervolgt:

Een van de wortels van deze bijna ongelooflijke resolutie is het VN-migratiepact , dat hier al is gewaarschuwd en dat gelukkig niet is ondertekend door Oostenrijk en enkele andere Midden-Europese landen. Volgens de bovengenoemde ontwerpresolutie moet een onbeperkt aantal Afrikanen worden gecontroleerd en naar Europa worden vervoerd zoals gepland en moet illegale immigratie worden gelegaliseerd. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen migranten, vluchtelingen en asielzoekers.

De nieuwkomers zullen worden ondersteund door de lokale bevolking, die helemaal niet wordt gevraagd en de voorkeur heeft op de arbeids- en huizenmarkt. Er wordt ook gezegd dat er een voorkeur is in de media en cultuur in het algemeen, gebaseerd op de vreemde bewering dat “mensen van Afrikaanse afkomst in de loop van de geschiedenis aanzienlijk hebben bijgedragen tot de opbouw van de Europese samenleving”.

Er wordt slechts marginaal vermeld dat deze plannen natuurlijk enorme kosten met zich meebrengen voor belastingbetalers en, aan de andere kant, enorme winsten zullen opleveren voor NGO’s en andere profiteurs van massamigratie . De cultuur van straf en verbod, die in Europa steeds meer aan de gang is, zal een verdere stimulans krijgen.

En momenteel in de Corona-crisis vormt deze vorm van ‘menselijkheid’ op de genoemde punten nog steeds een aanzienlijke bedreiging voor de bevolking.Het is bewezen dat Afrikanen, naast andere migranten, behoren tot de groepen mensen die het meest met Corona zijn besmet .

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord