Voormalig Hillary-adviseur roept Joe Biden op om uit de race te stappen wegens beschuldigingen van aanranding

Voormalig Hillary-adviseur roept Joe Biden op om uit de race te stappen wegens beschuldigingen van aanranding

26 april 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Sommige democraten beginnen te beseffen dat Joe Biden in november een aansprakelijkheid voor hen zou kunnen zijn.

De beschuldigingen van aanranding tegen Joe Biden door voormalig senaatsmedewerker Tara Reade zijn tot nu toe grotendeels genegeerd door de media, maar dat begint te veranderen.

Als gevolg hiervan beginnen mensen aan de linkerkant in paniek te raken.

Voormalig Hillary-adviseur Peter Daou roept Biden zelfs op om af te haken.

The Daily Caller meldt:

Voormalig Hillary-adviseur roept Biden op om af te haken: ‘We verliezen alle morele autoriteit’ als we Tara Reade niet serieus nemen

Peter Daou belde zaterdag op om de voormalige vice-president en vermoedelijke 2020 Democratische kandidaat Joe Biden uit de race te laten vallen.

Daou, die nieuw bewijsmateriaal voor mogelijk seksueel wangedrag aanhaalde, betoogde dat de voormalige staatssecretarissen Hillary Clinton en John Kerry eerder hadden geadviseerd dat de partij het zich niet kon veroorloven dat Biden de beschuldigingen van voormalig assistent Tara Reade niet serieus nam.

Daou begon met te zeggen dat “BIDEN MOET WORDEN INGETROKKEN”, en merkte op dat, terwijl hij de wil van het Amerikaanse volk respecteerde, “geloofwaardige beschuldigingen van verkrachting diskwalificerend zijn of dat we GEEN morele maatstaven hebben.”

Zie de tweets van Daou hieronder:

Peter Daou on Twitter

DIFFICULT THREAD — #BIDEN SHOULD WITHDRAW 1. I respect the will of the voters. 2. But new information has emerged supporting #TaraReade’s account of being sexually assaulted by #JoeBiden. 3. Credible rape accusations are disqualifying or we have NO moral standards.

Lees ook:  Zout in open wonden strooien is geen hobby van mij.

Peter Daou on Twitter

4. Defeating Trump is NOT OPTIONAL. 5. To avoid potential catastrophe in Nov., #Biden should withdraw. 6. #Warren, #Harris, #Klobuchar, #Buttigieg, #Castro, etc. could replace Biden. 7. #Bernie can restart his campaign. 8. We can reboot the primary and give voters a choice.

Peter Daou on Twitter

9. This is the ethical position AND the smarter strategy to beat Trump. 10. We lose ALL moral authority if we embrace “the lesser of two accused rapists.” 11. Polls show other Dem candidates can win. PRINCIPLES MATTER. WE CAN BEAT TRUMP AND PROTECT OUR VALUES. #DropOutBiden

Daou’s vrouw is ook een invloedrijke democraat en ze is het ermee eens:

Leela Daou on Twitter

From Day 1, Peter and I argued that a man in a position of power repeatedly invading the physical space of young girls and women (on video, no less) is instantly disqualified. The fact that there is a credible rape accusation by @ReadeAlexandra further cements it. #DropOutBiden https://t.co/nOLsVLfKMV

 

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  "Wanneer het plunderen begint, begint het schieten": de verontrustende geschiedenis achter de racistische tweet van Trump


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments