De nieuwe betekenis van genocide

De nieuwe betekenis van genocide

27 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Het is natuurlijk een parafrase van de onnavolgbare Dame Rebecca West, die met onwankelbaar vertrouwen naar voren kwam die ze van harte zou hebben goedgekeurd als ze vandaag nog zou leven.

De corona-virusaanpak is nu blootgesteld aan het brutale social engineering-schema , de mogelijke oplichting van de vaccinatie (en hier ) en het ideologisch gedreven project voor het verminderen van de massapopulatie dat het altijd al was geweest, vanaf het begin.

We hebben nu alle basisfeiten die we nodig hebben om het leugenachtige, hysterie-inducerende verhaal te deconstrueren dat was bedacht om de gevangen wereld te dwingen zich onderdanig te onderwerpen aan zijn zelfvernietiging.

Het belangrijkste feit dat het Covid-19-virus een laboratoriumproduct is en daarom door mensen is gemaakt, werd met gezag vastgesteld door de Franse prof. Luc Montagnier, die onlangs de resultaten van zijn laboratoriumanalyse van het virusgenoom bekendmaakte . Hij ontdekte dat het was doorspekt met ingesloten HIV-sequenties, wat de mogelijkheid dat het het product is van een natuurlijk proces, effectief uitsluit. (Prof. Montaigner verwoordde het heel delicaat: ‘ in feite is een deel van het virus, niet het geheel, gemanipuleerd”.) Werd het gemanipuleerd door vleermuizen in sommige Chinese grotten? Prof. Montaigner is overigens bij uitstek gekwalificeerd om over dit onderwerp te spreken, aangezien hij in 2008 de Nobelprijs voor de geneeskunde ontving voor het identificeren van het HIV-virus. Het feit dat hij, zodra hij de kat uit de zak had gelaten , door alle goede kringen werd onderworpen aan harde aanklachten ( hier en hier ), ondersteunt de geloofwaardigheid van zijn bevindingen krachtig.

In wezen werden dezelfde conclusies nog eerder, in februari, getrokken door een groep Indiase wetenschappers en gepubliceerd in een paper getiteld ” Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HI, V-1 gp120 and Gag “. Geruststellend, onder felle druk en belachelijk gemaakt door nepnieuwscommissarissen (en hier ), waren de wetenschappers genoodzaakt hun gewaagde paper in te trekken, omdat het de lijn van het toegestane discours over het Corona-virus leek te hebben overschreden, nog voordat prof. Montaigner met zijn beweringen kwam. Des te meer reden om serieus aandacht te besteden aan de overduidelijk voor de hand liggende en onmiskenbaar significante implicaties van deze volledig congruente bevindingen.

Lees ook:  Horror in Beiroet: was het een ongeluk of een waarschuwing?

Het feit dat we zonder toestemming en meestal zonder bewustzijn in een wereld na de waarheid zijn ondergedompeld, is feitelijk grotendeels verdrongen door verhalen . En verhalen zijn in wezen politiek handige sprookjes die niemand oprecht gelooft, maar praktisch iedereen moet zich publiekelijk houden om vast te houden aan de kleine reputatie en afnemende voordelen die ze nog hebben. Naleving van openbare leugens door teamspelers (sorry, sprookjes) is een test voor goed wereldburgerschap. Het is een test die tot hun morele verdienste de Franse professor en de Indiase onderzoekers duidelijk en misschien tot hun blijvende professionele schade hebben gefaald.

Gelukkig zijn de rangen van niet-teamspelers in de controverse over het Corona-virus, met alle persoonlijke gevaren die op de loer liggen, feitelijk gegroeid in plaats van afgenomen.

We zijn Dr. Shiva Ayadurai , een dappere Indisch-Amerikaanse wetenschapper, veel dank verschuldigd omdat ze ons ervan bewust heeft gemaakt dat immunologische deficiëntie de belangrijkste voorwaarde is voor de verspreiding van het Corona-virus en dat massale blokkades , waardoor de zon en vitamines worden achtergesteld, evenals depressie en andere verzwakkende psychologische aandoeningen heeft het effect dat het de immunologische kwetsbaarheid van het menselijk organisme vergroot in plaats van vermindert.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEen andere wetenschapper met onberispelijke referenties, Dr. Rashid Buttar , heeft overtuigend betoogd dat het gangbare verhaal over het Corona-virus niet klopt. Zoals te verwachten, is deze niet-teamspeler ook onderworpen aan meedogenloze media-aanvallen en zijn openbare verklaringen hebben de woede van het commissariaat voor politieke correctheid veroorzaakt. Volgens Dr. Buttar is iedereen die het gebruik van vaccinatie ter bestrijding van COVID-19 ondersteunt, onwetend, heeft hij een verborgen agenda of is hij financieel gemotiveerd. De fundamentele basisprincipes van hoe het menselijk lichaam werkt, worden, naar zijn mening, genegeerd en in het proces, en terwijl ze ogenschijnlijk patiënten behandelen die besmet zijn met het virus, worden fundamentele neurologische, fysieke, virologische en medische principes geschonden of gewoon terzijde geschoven. Dr. Buttar wijst er niet voor niets op dat mensen met deskundige kennis zwijgen vanwege sociale druk of angst om hun rijbewijs te verliezen.

Lees ook:  Hoe moeten we verder in een post-planet lockdown

De gezamenlijke inspanning om elke mening, hoe bekwaam ook, uit te wissen, wat niet in overeenstemming is met het verhaal, onder het misleidende voorwendsel dat het ‘ de servicevoorwaarden van YouTube schendt ‘ of de mysterieus ongedefinieerde ‘communityrichtlijnen’, is ongetwijfeld de meest overtuigende indicatie van de extreme kwetsbaarheid van het verhaal. Terwijl sommige bekwame kritieken er nog steeds in slagen om door de “lijfwacht van leugens” ( hier , hier en hier ) te piepen , zijn alle algoritmen geactiveerd om niet-conforme, vragen en twijfel veroorzakende meningen van tafel en tafel te houden. van de onvolwassen en onverantwoordelijke massa.

Dus wat is er aan de hand om terug te keren naar de parafrase van Dame Rebecca West? Wat is het meta-script (zoals Israel Shamir het vriendelijk heeft gezegd) achter deze indrukwekkende wereldwijde productie? De duistere aanwijzingen dat er in ‘elite’-kringen een intense interesse kan zijn om het buitensporige aantal nutteloze eters terug te brengen tot een kleiner en meer volgzaam cohort van helotachtige bedienden, is niet zonder empirische basis. Waarom het fanatieke aandringen op massale vaccinatie op wereldschaal, voor ons eigen bestwil natuurlijk, hoewel het concept niet eens de controle zou doorstaan ​​van een alerte biologiestudent op de middelbare school, die zich er terdege van bewust is dat vaccinatie niet werkt voor toekomstige of gemuteerde nieuwe virussen? Of wordt van ons allemaal verwacht dat we nu precies ten prooi vallen aan Covid-19 en willens en wetens worden gevaccineerd tegen de verwoestingen ervan? Op wiens gezag rijk zijnparticulieren zonder medische opleiding, maar met nauwe financiële banden met de farmacologische industrie, aankondiging van maatregelen op het gebied van de volksgezondheid en bepaling van de bijzonderheden en de duur van hun aanvraag? Welke geheimzinnige voorkennis stelde hen in staat de huidige pandemie enkele jaren geleden en vervolgens achterdochtig, enkele maanden vóór de verschijning ervan, vooruit te voorspellen ? Mogen de gezondheid en het welzijn van miljarden mensen veilig worden toevertrouwd aan zelfbenoemde ‘filantropen’ wiens acties volledig worden gedreven door het winstmotief, in zijn verschillende financiële, ideologische en misschien zelfs occulte vormen? Zullen miljarden mensen bezwijken voor door de media veroorzaakte massahysterie en het toestaan ​​dat winstgevende onbekende stoffen in hun lichaam worden geïnjecteerd, volledig voorbijgaand aan het feit dat bij eerdere gelegenheden soortgelijke vormen van “verlichting” verwoesting en ravage hadden veroorzaakt in heel Azië en Afrika , en waar anders ook?

Lees ook:  WTF on Lysol-gate: Nu ontkent Trump dat hij zei wat we hem hoorden zeggen

De mensheid heeft goede redenen om te vrezen en te beven, niet zozeer bij de gevreesde ziekte, maar bij de potentieel angstaanjagende genezing, waarvan ons wordt verteld dat ze in de maak is (misschien in dezelfde laboratoria waar de ziekte werd bedacht) en ongetwijfeld binnenkort zal worden onthuld.Comments

comments