Afghaanse asielzoeker uit Limburg dreigt met aanslag tegen christenen

Afghaanse asielzoeker uit Limburg dreigt met aanslag tegen christenen

28 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Een Afghaanse asielzoeker uit het asielzoekerscentrum in het Limburgse Houthalen-Helchteren is zondag opgepakt door de politie nadat hij er voor de tweede keer deze week mee dreigde een aanslag te plegen. Dat meldt Het Belang van Limburg. De Afghaan zorgde al vaker voor problemen in het asielcentrum en wordt ook verdacht van zedenfeiten. 

Eerder deze week zorgde de Afghaanse asielzoeker al voor problemen omdat hij weigerde zijn handen te wassen, iets wat nu regelmatig gedaan moet worden in het asielcentrum in de strijd tegen het coronavirus. De Afghaan weigerde dat echter omdat er alcohol in de zeep zat, en hij dat niet mocht gebruiken tijdens de ramadan. De situatie escaleerde en de Afghaan begon te hoesten en te spuwen naar de medewerkers van het centrum.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVrijdag zorgde de Afghaan opnieuw voor ophef in het asielzoekerscentrum voor gelijkaardige redenen. Dit keer begon hij ook de medewerkers van het asielzoekerscentrum te bedreigen. Zo zei hij onder meer dat hij christenen de keel wilde oversnijden en zichzelf zou opblazen om ook daarmee zoveel mogelijk christenen te doden. De politie werd verwittigd en zij namen hem mee naar het politiekantoor.

Lees ook:  Kijk dan! Debiele jongeren wuiven coronavirus weg, zuipen en feesten gewoon door: ‘We worden lekker dronken!’

Afgelopen weekend werd de man voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besloot de man aan te houden. Hij wordt ook verdacht van zedenfeiten die gepleegd werden eerder dit jaar.Comments

comments