Trump is niet tevreden met zijn poll-nummers: Problemen in het paradijs?

Trump is niet tevreden met zijn poll-nummers: Problemen in het paradijs?

30 april 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Trump is niet tevreden met zijn poll-nummers:

Terwijl hij vrijdagavond met adviseurs in gesprek  was , was  president Donald Trump nog steeds aan het wankelen over zijn glijdende poll-nummers en de aanval van kritiek waarmee hij werd geconfronteerd omdat hij  een dag eerder had gesuggereerd dat het innemen van ontsmettingsmiddel effectief zou kunnen zijn tegen coronavirus .

Binnen enkele ogenblikken schreeuwde de president – niet tegen de assistenten in de kamer, maar in de telefoon – tegen zijn  campagnemanager Brad Parscale , vertelden drie mensen die bekend waren met de zaak tegen CNN. Trump verlegde de schuld van zichzelf en hekelde Parscale voor een recente golf van schadelijke peilingsnummers, zelfs op een gegeven moment Parscale dreigend aan te klagen.

Het is niet duidelijk hoe ernstig de dreiging van een president met de president was: het Witte Huis reageerde niet onmiddellijk op een verzoek van CNN om commentaar en de Trump-campagne weigerde commentaar te geven. , soms tegenstrijdige richtingen, is Trump de afgelopen week steeds meer zenuwachtig geworden over zijn herverkiezingsperspectieven. Uithalen op Parscale was slechts de meest recente manifestatie van die angst.

“Hij is p * ssed omdat hij weet dat hij die briefings verknald heeft”, zei een Republikein in de buurt van het Witte Huis over Trump die uithaalde. Afgelopen woensdag, twee dagen voordat Trump uithaalde naar Parscale, zijn campagneleider en verschillende andere politieke topadviseurs informeerde hem over interne campagnes en gegevens van het Republikeinse Nationale Comité waaruit bleek dat de president op weg was naar een nederlaag in belangrijke slagveldstaten. Parscale, RNC-voorzitster Ronna McDaniel en andere adviseurs drongen er bij hem op aan zijn dagelijkse, strijdbare nieuwsconferenties terug te schroeven en wezen op gegevens waaruit bleek dat de briefings hem pijn deden bij kritische swing-kiezers in die staten.

Trump heeft bij de assistenten geklaagd dat zijn beperkte reizen zijn nummers hebben gekwetst, niet de briefings. Een persoon die bekend was met de oproep zei dat de boodschap niet leek te zinken bij de president, die in plaats daarvan het onderwerp van briefing veranderde. Maar de volgende dag versterkten de bizarre opmerkingen van Trump over ontsmettingsmiddel de aandrang van die adviseurs alleen maar. Zelfs toen hij op vrijdagavond in Parscale uitbarstte, beantwoordde de president die dag tijdens de briefing geen vragen. En de volgende dag schrapte hij de briefing helemaal.

Hij moet iemand de schuld geven …

Ik vind het interessant dat hij echt gelooft dat zijn bijeenkomsten de sleutel zijn tot zijn herverkiezing.

De waarheid is dat zijn bijeenkomsten hem alleen maar een goed gevoel over zichzelf geven. Ze hebben hetzelfde effect op niet-cultisten als zijn briefings – extreme afkeer. Het verschil is dat iedereen thuis aan de tv gekluisterd zit en dagelijks de vuilcontainer ziet.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments