Trump is niet tevreden met zijn poll-nummers: Problemen in het paradijs?

Trump is niet tevreden met zijn poll-nummers: Problemen in het paradijs?

30 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Trump is niet tevreden met zijn poll-nummers:

Terwijl hij vrijdagavond met adviseurs in gesprek  was , was  president Donald Trump nog steeds aan het wankelen over zijn glijdende poll-nummers en de aanval van kritiek waarmee hij werd geconfronteerd omdat hij  een dag eerder had gesuggereerd dat het innemen van ontsmettingsmiddel effectief zou kunnen zijn tegen coronavirus .

Binnen enkele ogenblikken schreeuwde de president – niet tegen de assistenten in de kamer, maar in de telefoon – tegen zijn  campagnemanager Brad Parscale , vertelden drie mensen die bekend waren met de zaak tegen CNN. Trump verlegde de schuld van zichzelf en hekelde Parscale voor een recente golf van schadelijke peilingsnummers, zelfs op een gegeven moment Parscale dreigend aan te klagen.

Het is niet duidelijk hoe ernstig de dreiging van een president met de president was: het Witte Huis reageerde niet onmiddellijk op een verzoek van CNN om commentaar en de Trump-campagne weigerde commentaar te geven. , soms tegenstrijdige richtingen, is Trump de afgelopen week steeds meer zenuwachtig geworden over zijn herverkiezingsperspectieven. Uithalen op Parscale was slechts de meest recente manifestatie van die angst.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren“Hij is p * ssed omdat hij weet dat hij die briefings verknald heeft”, zei een Republikein in de buurt van het Witte Huis over Trump die uithaalde. Afgelopen woensdag, twee dagen voordat Trump uithaalde naar Parscale, zijn campagneleider en verschillende andere politieke topadviseurs informeerde hem over interne campagnes en gegevens van het Republikeinse Nationale Comité waaruit bleek dat de president op weg was naar een nederlaag in belangrijke slagveldstaten. Parscale, RNC-voorzitster Ronna McDaniel en andere adviseurs drongen er bij hem op aan zijn dagelijkse, strijdbare nieuwsconferenties terug te schroeven en wezen op gegevens waaruit bleek dat de briefings hem pijn deden bij kritische swing-kiezers in die staten.

Trump heeft bij de assistenten geklaagd dat zijn beperkte reizen zijn nummers hebben gekwetst, niet de briefings. Een persoon die bekend was met de oproep zei dat de boodschap niet leek te zinken bij de president, die in plaats daarvan het onderwerp van briefing veranderde. Maar de volgende dag versterkten de bizarre opmerkingen van Trump over ontsmettingsmiddel de aandrang van die adviseurs alleen maar. Zelfs toen hij op vrijdagavond in Parscale uitbarstte, beantwoordde de president die dag tijdens de briefing geen vragen. En de volgende dag schrapte hij de briefing helemaal.

Hij moet iemand de schuld geven …

Ik vind het interessant dat hij echt gelooft dat zijn bijeenkomsten de sleutel zijn tot zijn herverkiezing.

De waarheid is dat zijn bijeenkomsten hem alleen maar een goed gevoel over zichzelf geven. Ze hebben hetzelfde effect op niet-cultisten als zijn briefings – extreme afkeer. Het verschil is dat iedereen thuis aan de tv gekluisterd zit en dagelijks de vuilcontainer ziet.Comments

comments

Lees ook:  Trump Hints NAVO zou de VS plaats moeten innemen in het Midden-Oosten; Leugens over Iran en meer vernederende sancties