Criminal Big-Pharma krijgt de leiding over Covid-19 “Vaccine”

Criminal Big-Pharma krijgt de leiding over Covid-19 “Vaccine”


Big-Pharma – schuldig aan liegen, bedrog, stelen, omkoping en een geschiedenis waarin het publiek werd blootgesteld aan gevaarlijke en zelfs dodelijke drugs – krijgt miljarden om een ​​Covid-19 ‘vaccin’ te ontwikkelen. Zou u uw gezondheid aan deze criminelen toevertrouwen? 

Coronavirusziekte 2019 of ‘Covid-19’ hysterie overspoelt de wereld – met massamedia veroorzaakte openbare paniek die hele naties lamlegt, miljarden economieën verlamt terwijl werkplekken worden stilgelegd en het publiek binnenshuis sluit terwijl ze worden blootgesteld aan 24 uur per dag nieuwscycli vlammen van angst.

De gezondheidssector in het Westen profiteert al zowel in geld als in termen van kunstmatige geloofwaardigheid als een paniekerig publiek dat zich wendt voor antwoorden en veiligheid. In afwachting van het aanbieden van “genezingen” en “vaccins” voor een virus is de immens corrupte westerse farmaceutische industrie in het bijzonder – beruchte bedrijven zoals GlaxoSmithKline (GSK), Novartis, Bayer, Merck, Johnson and Johnson, Pfizer, Lilly en Gilead.

Alle bedrijven – zonder uitzondering – die door de overheid gefinancierde vaccins en therapieën voor Covid-19 nastreven, zijn bedrijven die schuldig zijn en herhaaldelijk worden veroordeeld voor rechtbanken over de hele wereld van misdaden, waaronder het vervalsen van onderzoek, veiligheids- en werkzaamheidsstudies, het omkopen van onderzoekers, artsen, regelgevers en zelfs wetshandhavers, en het op de markt brengen van drugs die helemaal niet effectief of zelfs gevaarlijk waren.

Overheidsfinanciering van belastingbetalers uit de hele westerse wereld wordt doorgesluisd naar zogenaamd non-profitorganisaties zoals de Coalition for Epidemic Preparedness Innovation (CEPI), die in feite door grote farmaceutische bedrijven worden gecreëerd en voorgezeten om te voorkomen dat ze hun eigen geld investeren in kostbaar onderzoek en ontwikkeling en profiteer gewoon van alles wat voortkomt uit door de staat gefinancierd onderzoek.

CEPI ontvangt bijvoorbeeld miljarden aan overheidsgeld van verschillende landen dat zal worden gebruikt voor O&O, wat resulteert in producten die worden verkocht door en profiteren van big-pharma.

Novartis – Loodgieterswerk in de diepten van het verachtelijke 

Een bijzonder schokkend en ontstellend voorbeeld komt van de Zwitserse farmaceutische gigant Novartis – die momenteel probeert goedkeuring te krijgen voor de goedkeuring van  zijn medicijn Jakafi  als therapie voor ernstige Covid-19-patiënten.

Een team van de University of Pennsylvania onder leiding van Dr. Carl June en volledig gefinancierd door een goed doel had een gentherapie ontwikkeld die leukemiepatiënten volledig en permanent genas, die anders niet hadden gereageerd op meer traditionele behandelingen zoals beenmergtransplantaties. Tijdens vroege proeven in 2010-2012 lag één patiënt – een 6-jarige genaamd  Emily Whitehead  – letterlijk op haar sterfbed voordat ze de revolutionaire gentherapie kreeg. Tegenwoordig leeft en leeft ze in permanente remissie.

Wat nog verbazingwekkender is aan de therapie, is dat deze slechts één keer wordt toegediend. Dat komt omdat na toediening de cellen van de patiënt permanent opnieuw worden bedraad om kanker te bestrijden. Oude cellen geven de kankerbestrijdende informatie door aan nieuwe cellen terwijl ze delen en vermenigvuldigen.

De door het team van Dr. June ontwikkelde therapie is niet alleen een eenmalige therapie, het is ook ongelooflijk kostenbesparend. Onder experimentele omstandigheden kostte de procedure minder dan 20.000 USD. Dr. June bij een 2013 gesprek op de Society for Translational Oncology  zou zeggen :

Dus de kosten van goederen zijn interessant. De belangrijkste kosten hier zijn gammaglobuline. Dus de t-cellen zelf, bij ons, voor onze interne kosten van een aferese enzovoort, is 15.000 dollar om de t-cellen te produceren. 

De liefdadigheidsinstelling die het team van Dr. June financierde – Leukemia & Lymphoma Society (LLS) – zou haar werk verkocht zien aan Novartis,  in 2017 goedgekeurd door de FDA  en op de markt gebracht als Kymriah. Wat volgens Dr. June zelf 15.000 dollar kostte om onder experimentele omstandigheden te produceren, werd door Novartis opgewaardeerd tot een astronomisch half miljoen dollar. Het New York Times-artikel  waarin de kosten van het medicijn werden vermeld, vermeldt nooit de werkelijke kosten van het medicijn en schuwt in plaats daarvan de eigen verklaring van Novartis waarom het medicijn zo duur was.

De NYT had eerder gerapporteerd over de voortgang van de therapie vóór de overname door Novartis, maar NYT-schrijvers hebben Novartis niet verantwoordelijk gehouden of de lezers geïnformeerd over de werkelijke kosten van de therapie en hebben prijsgutsen door Novartis aan de kaak gesteld. Dit helpt om de rol van de massamedia te illustreren bij het mogelijk maken en verdoezelen van de corruptie van big-pharma.

Bij nader onderzoek – en niet dankzij publicaties zoals NYT – blijkt dat LLS in samenwerking met Novartis was en nog steeds is   en hoewel Novartis ontkende dat het iets te maken had met de gentherapie die door LLS werd gefinancierd en uiteindelijk aan Novartis werd verkocht – het flagrante conflict van de interesse blijft en past perfect bij de staat van dienst van de bredere farmaceutische industrie op het gebied van corruptie, misbruik en winst voor mensenlevens.

Het Novartis-voorbeeld is een microkosmos van hoe de hele industrie opereert en inderdaad – precies hoe het al profiteert van en profiteert van Covid-19 hysterie, waar hardwerkende onderzoekers hun werk laten financieren door louche ‘goede doelen’ die alleen worden opgekocht door grote- Pharma en bungelde over de hoofden van de wanhopige op zoek naar losgeld voor filmschurken – allemaal in samenwerking met een medeplichtige regering en massamedia.      

GSK: een omkopingsracket dat de wereld rondgaat

Een ander farmaceutisch bedrijf dat van Covid-19 wil profiteren, is GlaxoSmithKline. Wat degenen die mogelijk worden blootgesteld aan welke producten dan ook die GSK op de markt brengt als reactie op het virus, moet weten dat GSK op elk bewoond continent van de planeet is veroordeeld voor het exploiteren van een wereldwijd omkopingsracket gericht op artsen, onderzoekers, regelgevers, politici en zelfs de wet handhavers.

GSK is veroordeeld in Azië. The New York Times beweert in haar artikel, ” Drugsreus stond voor een afrekening toen China zich op omkoping richtte”, op:

De Glaxo-zaak, die resulteerde in recordboetes van bijna $ 500 miljoen en een reeks schuldbekentenissen door leidinggevenden, zorgde voor een opschudding van de machtsdynamiek in China en onthulde een steeds assertiever wordende regering die vastbesloten was haar greep op multinationals te versterken. In de drie jaar sinds de arrestaties heeft de Chinese regering onder president Xi Jinping de volledige kracht van het autoritaire systeem van het land losgelaten, als onderdeel van een bredere agenda van economisch nationalisme.

GSK is ook veroordeeld in Noord-Amerika. The London Guardian zou in zijn artikel rapporteren dat  GlaxoSmithKline een boete van $ 3 miljard heeft opgelegd na het omkopen van artsen om de verkoop van medicijnen te verhogen  :

De farmaceutische groep GlaxoSmithKline kreeg een boete van $ 3 miljard (£ 1,9 miljard) na toelating van omkopende artsen en aanmoediging van het voorschrijven van ongeschikte antidepressiva aan kinderen. Glaxo zal naar verwachting ook toegeven dat hij donderdag geen veiligheidsproblemen met het diabetesmedicijn Avandia heeft gemeld bij een rechtbank in Boston. 

Het bedrijf moedigde verkopers in de Verenigde Staten aan om drie medicijnen verkeerd aan artsen te verkopen en de gastvrijheid en smeergeld aan degenen die ermee instemden extra recepten te schrijven, waaronder reizen naar resorts in Bermuda, Jamaica en Californië.

GSK-corruptie vindt ook plaats in Europa. Begin 2014 rapporteerde de London Telegraph in haar artikel, ” GlaxoSmithKline ‘omgekochte” artsen om drugs in Europa te promoten, beweert de voormalige werknemer , “dat:

GlaxoSmithKline, het grootste farmaceutische bedrijf van Groot-Brittannië, wordt ervan beschuldigd dokters om te kopen om hun medicijnen in Europa voor te schrijven. 

Artsen in Polen zouden zijn betaald om het astmamedicijn Seretide te promoten onder het mom van financiering voor een onderwijsprogramma, beweerde een voormalige verkoper. Medici zouden ook zijn betaald voor lezingen in het land die niet plaatsvonden.

En dit is slechts het oppervlak van GSK’s omkopingsracket en de daarmee gepaard gaande ongepastheid – en zegt niets over het misbruik en de corruptie in de bredere sector.

GSK staat momenteel op het punt een Covid-19-vaccin met Innovax te ontwikkelen en te gebruiken. Zal GSK’s geschiedenis van omkoping en corruptie de ontwikkeling van een Covid-19-vaccin en de goedkeuring voor openbaar gebruik beïnvloeden?

Op die vraag is al een overtuigend antwoord te vinden.

Big-Pharma is al betrapt op neppandemieën om hun schatkist te vullen 

De laatste golf van hysterie met betrekking tot een pandemie kwam in de vorm van de H1N1-uitbraak in 2009 of de ‘Mexicaanse griep’.

Als men zich H1N1 vaag herinnert en het moet opzoeken om hun geheugen op te frissen, dan komt dat waarschijnlijk omdat het niet de pandemie was die destijds werd gepromoot door corrupte volksgezondheidsfunctionarissen en medeplichtige massamedia. Onder deze corrupte volksgezondheidsfunctionarissen waren  World Health Organization (WHO)  “experts” die betaald werden voor big-pharma en hun posities gebruikten om de verschijning van H1N1 als een “pandemie” te verklaren, die eveneens betalende regeringen rechtvaardigde om big-pharmamedicatie op te slaan voor patiënten die nooit op de proppen kwamen ze nodig hebben.

De BBC zou in hun artikel ” WHO-experts op het gebied van varkensgriep” verbonden “met farmaceutische bedrijven ” toegeven:

Belangrijke wetenschappers achter het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie over het aanleggen van pandemische griepgeneesmiddelen hadden financiële banden met bedrijven die winst maakten, zo blijkt uit een onderzoek.

Het British Medical Journal zegt dat de wetenschappers deze belangen in andere publicaties openlijk hadden bekendgemaakt, maar dat de WHO de links niet noemde.

De BBC noemt GSK bij naam en merkt op (nadruk toegevoegd):

… Drie wetenschappers die betrokken waren bij het samenstellen van de richtlijn voor 2004,  waren eerder betaald door Roche of GSK  voor het geven van lezingen en advieswerk en waren betrokken bij onderzoek voor de bedrijven. 

Roche – ook genoemd – produceert momenteel Covid-19-testkits en maakt duidelijk enorme winsten door ze te verkopen temidden van aanhoudende hysterie over de ‘pandemie’. Het profiteerde ook toen de WHO-functionarissen die het opbracht H1N1 in 2009 tot een “pandemie” verklaarde. Het verkocht testkits en antivirale medicatie die hun weg vonden naar volstrekt onnodige overheidsvoorraden.

Reuters schrijft in een artikel uit 2014 getiteld: ” Voorraden van Roche Tamiflu-drugs zijn geldverspilling, review vindt “, zou opmerken:

Onderzoekers die jarenlang hebben gevochten om volledige gegevens over Roche’s griepgeneesmiddel Tamiflu te krijgen, zeiden donderdag dat regeringen die het op voorraad hebben, miljarden dollars verspillen aan een medicijn waarvan de effectiviteit in twijfel wordt getrokken. 

Het artikel merkte ook op:

De verkoop van Tamiflu bereikte in 2009 bijna $ 3 miljard – voornamelijk vanwege het gebruik ervan in de H1N1-grieppandemie – maar sindsdien zijn ze gedaald. 

Gaan we echt toestaan ​​dat dezelfde bedrijven en de corrupte functionarissen waarmee ze samenwerken met nationale en internationale instanties de touwtjes weer in handen nemen te midden van Covid-19?

Serial Offenders Drive Covid-19 Hysteria 

Dezelfde WHO – in samenwerking met dezelfde seriële overtreders in de farmaceutische industrie – leidt nu het antwoord op Covid-19 – en dezelfde medeplichtige massamedia die de corruptie en het misbruik van beide in het verleden mogelijk hebben gemaakt, helpen de hysterie van Covid-19 te voeden. vandaag de dag om ongekende winsten en macht over te dragen aan dezelfde belangen die zich in het verleden herhaaldelijk hebben bewezen  niet alleen onbetrouwbaar te zijn,  maar ook obstakels voor – en niet de verzekeraars van – de menselijke gezondheid.

Spoedig zullen spuiten gevuld worden met “vaccins” die geproduceerd worden door dit conglomeraat van corruptie en misbruik, en het publiek vertelde dat ze de handen uit de mouwen moeten steken en zichzelf moeten laten injecteren door stoffen die zijn gemaakt door letterlijke criminelen of anderszins.

Onder de illusie van legitimiteit, wetenschap en geneeskunde zullen mensen onder druk worden gezet om zich te onderwerpen aan big-pharma en hun mede-samenzweerders binnen regelgevende instanties, adviesorganisaties, de overheid en de media, en wat het ook is, ze vullen deze spuiten eigenlijk met – of het het publiek nu beschermt tegen Covid-19 of niet – en of een dergelijk vaccin echt nodig is of niet.

Hoewel Covid-19 mogelijk een echte ziekteverwekker is, suggereert bewijs dat dit niet de overreactie rechtvaardigt die we wereldwijd hebben gezien. “Covid-19 hysterie” heeft verreweg een veel meer vernietigende impact op de mensheid dan het virus zelf. Te midden van deze hysterie staat de grootste echte bedreiging voor de menselijke gezondheid – een corrupte farmaceutische industrie en hun partners in de regering – klaar om zowel hun winst ten koste van het publiek als hun macht over het publiek uit te breiden.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments