1 mei in Berlijn: ANTIFA-activisten slaan ZDF-team naar ziekenhuis – Groene jeugd juicht toe

1 mei in Berlijn: ANTIFA-activisten slaan ZDF-team naar ziekenhuis – Groene jeugd juicht toe


In Berlijn sloeg een groep van zes linkse extremisten op 1 mei een camerateam van ZDF naar het ziekenhuis. De Groene Jeugd had onlangs publiekelijk solidariteit getoond met de crimineel ANTIFA.

Het is bekend dat er op 1 mei, vooral in Berlijn, rellen zijn door linkse extremistische rellen. Nieuw is echter dat vertegenwoordigers van de systeemgetrouwe media ook het doelwit zijn van daders van geweld. Concreet moest een camerateam van de Second German Television (ZDF) uit de eerste hand ervaren hoe zo’n revolutionaire demo op 1 mei voelde.

ZDF-medewerkers belanden in het ziekenhuis

“Het team, namens ZDF, was na het filmen op weg naar zijn voertuigen. De aanval vond plaats. Er zijn nog geen verdere details bekend ”, legde de omroep van Mainz die avond uit en bevestigde de aanval op zijn werknemers in Berlijn-Mitte. De extreem linkse daders hebben zo gewelddadig opgetreden tegen het ZDF-team dat uiteindelijk vier van de medewerkers in het ziekenhuis moesten worden opgenomen.

Pittig: Volgens de ZDF was het camerateam in beweging voor het format “heute-show”, dat zelf regelmatig wordt opgemerkt door linkse extremistische agitatie. Dit was echter geen hindernis voor de zes aanvallende ANTIFA-activisten. ZDF-programmadirecteur Norbert Himmler klaagde: “Vrijheid van de pers is – vooral tegenwoordig – een grote troef. Onze zorg is nu echter in de eerste plaats voor de teamleden en hun gezondheid. ”De getroffenen zullen nu uitleg nodig hebben omdat ze niet door rechtsextremisten, maar door ANTIFA naar de eerste hulp zijn gebracht.

Lees ook:  Antifa Explosion - Hoe de Week van 2 november eruit zal zien (als Trump wint)

Groene jongeren tonen solidariteit met daders

Ondertussen lijken de Groene Jeugd dergelijke gewelddaden uitdrukkelijk toe te juichen. Een paar uur voor de aanslag op het camerateam van ZDF maakte de jongerenorganisatie van de Bündnis90 / Die Grünen-partij via Twitter duidelijk dat ze geen probleem had met extreem links geweld. Integendeel, de Groene Jeugd toonde zelfs solidariteit met de linkse terrorist ANTIFA en dus met de vermeende daders uit Berlijn. Onder de hashtag #WirSindAntifa maakten de vertegenwoordigers van de jongerenorganisatie duidelijk dat ze volledig achter de linkse gewelddadige daders staan.

De Groene Jeugd maakte zelfs grapjes over kritiek op brandstichtingen en andere misdaden die regelmatig worden gepleegd door ANTIFA-activisten. Het is niet voor het eerst dat de Groene Jeugd solidariteit toont met de extreem linkse scene. In 2013 lanceerde ze samen met de linkse jeugd de campagne ‘Ik ben linkse extremist’, als protest tegen de vermeende stigmatisering van het linkse extremisme. Een jaar later riep de Groene Jeugd op tot toetreding tot de extreem-linkse hulporganisatie “Rote Hilfe”.

GRÜNE JUGEND on Twitter

Wer kennt sie nicht, die mordenden Antifa-Netzwerke mit ihren regelmäßigen, tödlichen Anschlägen 🤡 #WirsindAntifa https://t.co/LW7S9txvWV

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Ministerie van Binnenlandse Zaken moet toegeven: 350.000 illegale migranten in Duitsland

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Hoe ik aandeelhouder werd in een Spaanse voetbalclub
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments