Australië: het “gebouw 7” van de COVID 19-pandemie

Australië: het “gebouw 7” van de COVID 19-pandemie


Zeven uur nadat de Twin Towers neerkwamen, en voordat de gefixeerde en doodsbange New Yorkers enig idee hadden wie of waarom er straalvliegtuigen in waren gevlogen, verscheen het antwoord op deze vraag op tv-schermen voor degenen die het geluk hadden het op te merken. Ondanks deze essentiële aanwijzing over hoe het was dat een stel jihadisten met kotters die monolieten van het Amerikaanse rijk zouden kunnen slopen, verstikte de chaos die de Bush en het Cheney-regime de wereld hadden losgemaakt al snel een afwijkende mening.

Vervolgens richtte de grimmige taak van het sorteren door duizenden tonnen puin op zoek naar aanwijzingen en lichaamsdelen uitsluitend de lokale aandacht op de ‘Ground Zero’ waarin de twee torens op miraculeuze wijze waren ingestort. Niemand zag wat er gebeurde op slechts een steenworp afstand, net als de overblijfselen van WTC7 waren – vermoedelijk – verwijderd, net zoals ze leken niet echt te hebben gemerkt van de 50 verdiepingen tellende gebouw toen het stond, of ooit ontdekt wat ging op in het.

Het werk aan een nieuwe WTC7 begon in 2002 en de vervanging werd in 2006 geopend, dus er zijn geen herinneringen meer aan de verbazingwekkende ineenstorting van Gebouw 7. Het officiële onderzoek onderzocht de instorting niet eens tot 2008, toen snel werd geconcludeerd dat WTC7 het eerste gebouw ter wereld dat door brand instortte. Na een computerstudie van vier jaar door Architects and Engineers for Truth bleek dit echter vals te zijn, hoewel uit het rapport dat pas in maart van dit jaar werd vrijgegeven, bleek dat brand niet verantwoordelijk kon zijn geweest, zonder hun duidelijke conclusie te vermelden en de enige mogelijke – dat iemand de stekker uit gebouw 7 heeft getrokken.

Lang daarvoor hadden natuurlijk “complottheoretici” zich vastgehouden aan de vrije val van WTC7, om de simpele reden dat het nooit werd geraakt door een vliegtuig . De betekenis van deze ‘anomalie’ was niet zozeer waarom gebouw 7 sowieso instortte , maar in wat het suggereerde over de Twin Towers. Als WTC 7 werd neergehaald door een gecontroleerde sloop – zoals het zo duidelijk was , dan zou dit ook de verklaring kunnen zijn voor de plotselinge en onverwachte instorting van de North Tower op een moment dat het vuur begon door de vliegtuigbrandstof in de bovenste delen een teken van afnemen? Dit volgde op tijd door de opmerkelijk vergelijkbare ineenstorting van de South Tower.

Zodra deze ondenkbare mogelijkheid zich voordoet en de ineenstorting van de torens nauwlettend in de gaten wordt gehouden, zijn de veelbetekenende tekenen van een gecontroleerde sloop onmiddellijk zichtbaar samen met de ogenschijnlijke nauwgezette monitoring van de operatie – zodat een eerste lijst in één toren wordt gecorrigeerd en het valt perfect in zijn eigen voetafdruk. Ter illustratie van hoe een goed georganiseerde gecontroleerde sloop eruit ziet, is dit voorbeeld uit Frankfurt leerzaam.

Hoewel er nu ongetwijfeld onder de cognoscenti blijft bestaan ​​dat de sloop van de Drie Torens de moeder was van alle valse vlagoperaties, die twee decennia van de “War on Terror” van het rijk mogelijk maakten, de gevolgen van het erkennen van deze misdaad tegen de mensheid als een “inside job” zijn bijna niet te geloven; alles wat door de NAVO-bevoegdheden wordt opgeëist als voorwendsel voor offensieve of preventieve maatregelen tegen andere staten moet in twijfel worden getrokken, waarbij de standaardreactie ongeloof is totdat het tegendeel wordt bewezen.

En met elke volgende verdachte gebeurtenis die wordt onthuld als een valse vlag of daad van cyberoorlogvoering, wordt de ware aard van gebeurtenissen uit het verleden bevestigd; dit is hun modus-operandi en dat is al tientallen jaren zo.

Het gevolg van deze ketting van misdaden, en de samenstellende ketting van desinformatie die haar ondersteunt, is dat degenen die de eerste grote leugen geloven – in de meeste gevallen de 9/11 leugen – hun valse overtuiging wordt versterkt door elke volgende operatie, en door de punt waarop ze bereid zijn om bijna alles te geloven. Aangezien deze operaties goed zijn gepland door hun daders, wier begrip van de menselijke psychologie en manipulatie hun presentatie naar de doelgroep leidt, maakt de verbijstering van de bevolking nu alles mogelijk wat zij nodig achten.

Als een goed voorbeeld van dergelijke manipulatieve operaties, is het moeilijk om niet terug te komen op de zogenaamde “Salisbury Poisoning” van Sergei en Yulia Skripal, waar praktisch niets beweerde door de Britse regering en waar de media-uitzending waar of verifieerbaar was. Alles wat we weten is dat twee Russische jongens dat weekend tweemaal in Salisbury zijn geweest en dat Dawn Sturgess enkele maanden later is overleden; al het andere is geruchten gebaseerd op de verklaringen van categorisch onbetrouwbare instanties, agenten en autoriteiten.

australie

* (23 maart 2018: legerofficieren in beschermende pakken verwijderen de bank waar Sergi en Yulia Skripal zijn gevonden. Credit: Will Oliver / EPA)

Het kan even duren voordat dit doordringt – omdat ons zoveel werd verteld over de Skripals en de GRU-agenten, en we zagen de honderden PPE-dragende mannen “opruimen” – en verscheuren – het stadscentrum van Salisbury; ze moeten iets hebben gedaan ! En we hoorden allemaal hoe de slachtoffers van het Russische zenuwstelsel Novichok uiteindelijk herstelden dankzij het toegewijde werk van ziekenhuispersoneel, in opdracht van adviseurs van het nabijgelegen Porton Down.

Porton Down was natuurlijk het Britse centrum voor de ontwikkeling van chemische en biologische wapens in de jaren ’50, waarbij Sarin werd getest op mensen die dachten dat ze een geneesmiddel voor de gewone – Coronavirus – verkoudheid probeerden uit te proberen. Meer recentelijk was Porton Down nauw betrokken bij de Britse operatie ter bestrijding van de ebola-uitbraak in Sierra Leone, toevallig geleid door de inmiddels vermaarde kolonel Alison McCourt. Het is onverstandig dergelijke toevalligheden af ​​te wijzen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Experts zetten zich schrap voor een apocalyptische toekomst terwijl de bossen van de aarde opbranden

Naarmate de uitbraak van Coronavirus 19 steeds meer gepolitiseerd wordt, waarbij de VS China er openlijk van beschuldigen dat het virus uit de Wuhan-faciliteit kan ontsnappen, of het zelfs opzettelijk doet, is het de moeite waard om de geschiedenis van Porton Down te herinneren en de huidige activiteiten in twijfel te trekken – al was het maar omdat niemand dat doet! Hoewel het als klasse 4-lab nu op dezelfde manier betrokken is bij het testen op de aanwezigheid van COVID 19 in patiëntmonsters, suggereert de geschiedenis dat er nooit informatie zou komen, net zoals het niet ging over het bezit van Novichok-monsters door Porton Down in maart 2018.

Bovendien vraagt ​​niemand zich echt af of er in het VK een zeer ernstige uitbraak van het SARS-CoV-2-virus is, ook al zijn de doods- en zaakstatistieken onbetrouwbaar en oneerlijk gepresenteerd. Ondanks het overweldigende aantal doden in het “oude en zieke” deel van de bevolking, pikken de media voortdurend de niet-representatieve en ongebruikelijke gevallen op van jongere en schijnbaar gezonde mensen die om de een of andere reden aan het virus zijn bezweken. Het doel van dit desinformatie-initiatief is het ondersteunen van het valse idee dat “we allemaal risico lopen” – en dus allemaal de isolatierichtlijnen moeten volgen.

Maar ik wil me niet concentreren op de beproevingen in het VK. Het staat eerder op het “Gebouw 7” van de COVID 19 Pandemic – Australië.

De acties die de Australische regering heeft ondernomen onder het voorwendsel om de verspreiding en vernietiging van het nieuwe coronavirus te voorkomen, lijken sterk op die van de Europese landen die de uitbraak bestrijden – de ongekende en massale overheidsuitgaven – 320 miljard dollar, ter ondersteuning van de belegerde economie en enkele daarvan zonder werk door de ineenstorting van de “niet-essentiële” horeca en aan toeristen gerelateerde industrieën; de plotselinge en draconische maatregelen om sociale contacten en virale overdracht te beperken, met een onbepaalde duur voor onbepaalde tijd, en de daarmee gepaard gaande oplegging van boetes van duizenden dollars ter plaatse voor “verzetsstrijders”; en de opschorting van het normale parlementaire proces en elk democratisch toezicht op deze nieuwe wetten.

Wat we hebben komt neer op de staat van beleg, met de regering bij decreet. Dit alles zou aantoonbaar gerechtvaardigd zijn in het licht van escalerende sterfgevallen en instortende gezondheidsstelsels, zoals is gebeurd in Italië, Frankrijk, Spanje en het VK – en de VS.

Maar net zoals er geen vliegtuig verantwoordelijk was voor de plotselinge ineenstorting van het World Trade Center 7, is er ook geen pandemie van COVID 19 te wijten aan de ineenstorting van de Australische economie en alle buitensporige sterfgevallen die het gevolg zijn van de miljoenen banen die verloren zijn gegaan , escalatie van huiselijk geweld en zelfmoorden, en de dood van mensen die te bang zijn om naar de dokter of het ziekenhuis te gaan uit angst het virus te krijgen.

In feite is er zelfs geen epidemie van het Coronavirus in Australië, met een totaal dodental van slechts een tiende van de dagelijkse sterfgevallen in New York of het VK of Italië. De dagelijkse toevoeging aan gediagnosticeerde gevallen van COVID 19 is nu in enkelvoudige cijfers, met weinig of geen bewijs van overdracht van de gemeenschap die niets te maken heeft met de aanvankelijke stijging van het aantal dat gepaard ging met de uitbetaling aan alle staten van Australië van geïnfecteerde passagiers van de Ruby Princess en de ongereguleerde binnenkomst van Australiërs die terugkeerden uit de VS en Italië voordat de grenzen werden gesloten.

Veertien dagen geleden werd aangekondigd dat van een totaal van 6335 besmettingsgevallen in heel Australië 238 in het ziekenhuis lagen, van wie 81 op de intensive care en slechts 35 op beademingsapparatuur. De 61 dodelijke slachtoffers zijn nu gestegen tot 80, met een typische leeftijdsopbouw die gedomineerd wordt door de jaren 70 met comorbiditeiten. 20 van deze dodelijke slachtoffers kwamen van het cruiseschip. Nieuwe gevallen zijn nu in enkele cijfers, terwijl meer dan 5000 zouden zijn hersteld, het meest duidelijk zonder enige behandeling; in tegenstelling tot in sommige landen, is Hydroxychloroquine pas zeer recentelijk goedgekeurd en is het slechts nadelig gerapporteerd, omdat iets dat Donald Trump – zijn hart zegent – promoot.

Het gevoel toevoegen dat de Australische regering een andere agenda heeft, is haar vastberaden streven naar een surveillance-app om contactopsporing van COVID 19 – of een andere besmettelijke agent – mogelijk te maken, die Australiërs worden aangemoedigd om op hun mobiele telefoons te installeren. Hun natuurlijke onwil en het resterende wantrouwen jegens de regering zullen worden overwonnen door de wortel en de stok, omdat ons wordt verteld dat als iedereen de app installeert, het leven eerder in staat zal zijn om terug te keren naar het nieuwe normale . Degenen die weigeren dit te doen, zullen worden beperkt en geschokt door de meegaande en angstige massa, die al een verontrustende bereidheid hebben getoond om in lock-down-weerstanden te dobberen. Dobberen is een zeer on-Australische zaak om te doen, dus deze traditie is iets anders dat op zijn kop wordt gezet door de virusreactie.

Hoewel er nu veel wordt gesproken over wanneer de blokkering kan worden versoepeld of uiteindelijk wordt opgeheven, zijn de ministers van de regering onverzettelijk en suggereren dat slechts één nieuw geval van infectie als gevolg van een dergelijke loslating zou kunnen exploderen in een geheel nieuwe epidemie, en daarom moeten we wachten langer terwijl een klopjacht doorgaat voor de geheime moordenaar, of een vaccin is bewezen. (dat de bevolking verhinderd is enige weerstand tegen een tweede uitbraak te verwerven, geeft deze bewering echter enige geloofwaardigheid) Dus de sociale uitsluiting blijft bestaan, ondanks pogingen om deze op te heffen in landen die echt door de pandemie zijn getroffen, en ondanks de ineenstorting van onze economie en de samenleving om onze oren.

Het lijkt er eerder op dat deze New Normal deel uitmaakte van de Visie 2020 en iets dat zelfs George Orwell zich niet had kunnen voorstellen. De dreiging van een “tweede golf” is nu de basis voor een volledige stopzetting van vluchten naar en uit Australië gedurende ten minste nog een jaar. Degenen die proberen te ontsnappen aan dit aangename maar meeslepende en insulaire bestaan ​​zullen in toenemende mate worden verbannen, zoals de arme Chinese Australiërs die worden aangevallen door vreemden op straat en wordt verteld dat ze naar huis moeten gaan.

Deze verachtelijke en racistische aanvallen zijn het natuurlijke gevolg van de ongerechtvaardigde en opruiende aanvallen van de regering op China en pogingen om het verantwoordelijk te houden voor de crisis die ze zelf hebben veroorzaakt. U mag uw eigen conclusies trekken over wat er achter deze fysieke en verbale aanval op onze belangrijkste en meest vitale handelspartner ligt, evenals over de ware oorsprong van SARS-CoV-2.

Ik heb de mijne al uit het puin van Gebouw 7 gehaald, en een ander evenement in New York afgelopen oktober waarbij de Pandemische paraatheidsopziener van Australië, Jane Halton, betrokken was. Maar net als WTC 7 is Event 201 nu bedekt, herboren als “COVID 19”.Lees ook:  Gedwongen kind huwelijken: nog steeds een nachtmerrie voor miljoenen meisjes

Comments

comments