Bill Gates, wereldwijde vaccinaties, microchips en patent 060606

Bill Gates, wereldwijde vaccinaties, microchips en patent 060606


Er zijn veel complottheorieën – sommigen geloven dat reptielen de Amerikaanse regering leiden en anderen geloven dat Coca-Cola het bloed van christelijke baby’s gebruikt om frisdrank te produceren. Er zijn mensen die ‘chemtrails’ hebben gezien en anderen die pleiten voor het dragen van aluminiumfoliehoeden wanneer ze televisie kijken om te beschermen tegen destructieve hersenspoelgolven.

Vaak worden de profetieën van de Schrift geïnterpreteerd als commentaar op een technologische ontdekking of gebeurtenis. Maar er zijn ook rationele feiten die niet te ontkennen zijn omdat ze gedocumenteerd zijn. Deze omvatten het bestaan ​​van de Bilderberg-club, het MK-Ultra-project van de CIA en de financiering door George Soros van dubieuze politieke activiteiten in een aantal landen.

De hieronder beschreven zaak heeft betrekking op een officieel gedocumenteerd feit, hoewel er iets bijbels aan de hand is. Patent WO / 2020/060606 is geregistreerd op 26 maart 2020 .

De patentaanvraag werd op 20 juni 2019 ingediend door Microsoft Technology Licensing, LLC, onder leiding van Bill Gates, en op 22 april 2020 kreeg het  patent de internationale status . De titel van het octrooi is “Cryptocurrency-systeem dat gebruik maakt van lichaamsactiviteitsgegevens”.

Dus, wat is deze uitvinding die de mensen bij Microsoft besloten te patenteren? De samenvatting van de online patentaanvraag  luidt : “De activiteit van het menselijk lichaam in verband met een taak die aan een gebruiker wordt verstrekt, kan worden gebruikt in een mining-proces van een cryptocurrency-systeem. Een server kan een taak van een apparaat van een gebruiker uitvoeren die communicatief is gekoppeld aan de server. Een sensor die communicatief gekoppeld is aan of opgenomen is in het apparaat van de gebruiker, kan lichaamsactiviteit van de gebruiker waarnemen. Gegevens over lichaamsactiviteit kunnen worden gegenereerd op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker. Het cryptocurrency-systeem dat communicatief is gekoppeld aan het apparaat van de gebruiker, kan verifiëren of de lichaamsactiviteitsgegevens voldoen aan een of meer voorwaarden die zijn gesteld door het cryptocurrency-systeem, en cryptocurrency toekennen aan de gebruiker wiens lichaamsactiviteitsgegevens zijn geverifieerd. “

Met andere woorden, er wordt een chip in het lichaam geplaatst die de dagelijkse fysieke activiteit van een persoon bewaakt in ruil voor cryptocurrency. Als aan de voorwaarden is voldaan, ontvangt de persoon bepaalde bonussen die ergens aan kunnen worden besteed.

Een gedetailleerde  beschrijving  van de “uitvinding” biedt 28 concepten voor hoe het apparaat kan worden gebruikt.

Het geeft ook een lijst van landen waarvoor de uitvinding bedoeld is. In wezen zijn dit alle leden van de Verenigde Naties en een paar afzonderlijk gespecificeerde regionale organisaties – het Europees Octrooibureau, de Euraziatische Octrooiorganisatie en twee Afrikaanse organisaties voor de bescherming van intellectuele eigendom.

Hoewel het inbrengen van microchips in het lichaam niets nieuws is – het  Masonic Youth Child Identification Program  is al een tijdje actief in de VS en mensen die zichzelf cyborgs noemen,   vertonen verschillende implantaten – de betrokkenheid van Microsoft is interessant. En waarom heeft het octrooi het codenummer 060606 gekregen? Is het toeval of de bewuste keuze van wat in het boek Openbaring het nummer van het beest wordt genoemd?

Lees ook:  Propagandapandemie: de gekste COVID-claims van het jaar

De naam van Bill Gates wordt tegenwoordig  constant genoemd  in verband met zijn belangen in farmaceutische bedrijven, vaccinaties en WHO-financiering. Hoewel de globalistische media Bill Gates proberen te benadrukken als een geweldige filantroop en hem op alle mogelijke manieren beschermen tegen aanvallen en kritiek, is het onwaarschijnlijk dat ze een heel web van verbindingen kunnen verbergen.

Het bedrijf van Bill Gates is betrokken bij een ander project: het digitale ID-project  ID2020  Alliance. Op de homepage van de website staat dat het project sinds 2016 de kwestie van digitale rechten aanpakt. In 2018 werkte de Alliantie samen met de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor vluchtelingen.

Naast Microsoft omvat de Alliantie de Rockefeller Foundation, de ontwerpstudio IDEO.org (met kantoren in San Francisco en New York), het adviesbureau Accenture en Gavi, de Vaccine Alliance – een bedrijf dat actief verschillende vaccins promoot en distribueert rond de wereld. Het secretariaat van de alliantie is gevestigd in New York.

Het is veelzeggend dat Gavi, de Vaccine Alliance, voornamelijk landen in Afrika en Azië bestrijkt. In Europa is de organisatie alleen actief  in Albanië, Kroatië, Moldavië en Oekraïne, en in de Kaukasus in Georgië, Armenië en Azerbeidzjan. Gavi, de Vaccine Alliance, heeft ook banden met de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wereldbankgroep, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF. Deze staan ​​allemaal vermeld als founding partners!

Sinds februari  2020 richt Gavi, de Vaccine Alliance zich op de pandemie van het coronavirus. De CEO van de organisatie is Dr. Seth Berkley. Hoewel het hoofdkantoor van Gavi, de Vaccine Alliance, zich in Genève bevindt, komt Berkley zelf, van opleiding een epidemioloog, uit New York.

Sinds eind jaren tachtig werkt hij acht jaar bij de Rockefeller Foundation en is hij fellow bij de Council on Foreign Relations. Hij is ook lid van de adviesraad van het in New York gevestigde  Acumen  Fund.

Er is dus nog een andere link gevonden. Theologische interpretaties van het patentnummer kunnen waarschijnlijk het beste worden overgelaten aan deskundigen op het gebied van religie, maar het is duidelijk dat er sterke banden zijn tussen organisaties en bedrijven zoals de Rockefeller Foundation, Microsoft, de farmaceutische lobby en de Wereldbankgroep, om nog maar te zwijgen van secundaire dienstverleners .

Ze proberen de rol van een supranationale regering te spelen door zich voortdurend te concentreren op het feit dat nationale regeringen tegenwoordig niet in hun eentje kunnen omgaan met epidemieën, ziekten, hongersnoden enz. Maar, zoals China heeft aangetoond, is dat mogelijk.

Het Westen kan en wil dit echter niet erkennen, grotendeels omdat het de macht niet wil delen. Dus zullen de globalistische media hun informatiecampagnes voortzetten, waar de schuld ergens anders dan in het Westen zal worden gelegd.

Het is veelzeggend dat, nu er meer informatie over het coronavirus begint te verschijnen, er valse verhalen over de rol van China in de epidemie zijn opgevoerd en de statistieken zijn  gemanipuleerd .

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Een coalitie ondersteund door Bill Gates financiert biotechbedrijven die zich inspannen om vaccins te ontwikkelen voor het dodelijke Wuhan-coronavirus

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Bill Gates: Noem de behandeling van Trump tegen coronavirus-antilichamen geen ‘remedie’
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments