‘Bill Gates probeert de mensheid te microchipen!’ Russische, Oscarwinnende regisseur dringt aan op samenzwering van vaccins … losjes gebaseerd op ECHT patent

‘Bill Gates probeert de mensheid te microchipen!’ Russische, Oscarwinnende regisseur dringt aan op samenzwering van vaccins … losjes gebaseerd op ECHT patent


De Russische regisseur Nikita Mikhalkov beweert dat miljardair Bill Gates mogelijk de mensheid wil implanteren met microchips onder het mom van vaccinatie, om mensen te controleren en uiteindelijk overbevolking te ‘oplossen’.

De aanhoudende coronaviruscrisis heeft een aantal wilde samenzweringstheorieën voortgebracht, aangezien sommigen de “geheime” redenen achter de pandemie proberen te achterhalen. Een handvol van hen draait om de mede-oprichter van Microsoft, Bill Gates, en zijn inspanningen om een ​​vaccin tegen Covid-19 te ontwikkelen.

Een Microsoft-octrooi dat onlangs internationale erkenning kreeg, werd door veel ‘waarheidszoekers’ als bijzonder alarmerend beschouwd. Het octrooi WO / 2020/060606 beschrijft een “Cryptocurrency-systeem dat lichaamsactiviteitsgegevens gebruikt” – in feite een apparaat dat kan worden gebruikt om sommige digitale munten met het lichaam te ‘minen’. Of beter gezegd : ‘cryptocurrency toekennen aan de gebruiker wiens lichaamsactiviteitsgegevens zijn geverifieerd’, zoals het octrooi het abstract uitdrukt.

Het octrooi ontsnapte niet aan Nikita Mikhalkov, de beroemde Oscar-winnende filmregisseur, die een behoorlijke theorie heeft gepusht in een nieuw nummer van ‘Besogon TV’ (vrij vertaald als ‘demonenverjager’), genaamd ‘In wiens zak de staat is?’ aflevering werd uitgezonden door de Rossiya 24 tv-zender op vrijdag, maar werd vervolgens stilletjes uit het schema gehaald en niet herhaald – iets wat Mikhalkov voor een daad van “censuur” heeft aangenomen 

Mikhalkov beweert dat de naam van het octrooi een occulte betekenis heeft en Gates ervan beschuldigt dat hij daadwerkelijk mensen met microchips wil implanteren om ze onder controle te houden, en het aan zijn potentiële vaccinatieprogramma koppelt.

Het 060606-gedeelte is enigszins alarmerend. Je begrijpt dit waarschijnlijk toch? Is dit toeval of een opzettelijke selectie van zo’n symbool, dat in de Apocalyps van Johannes het ‘nummer van het beest’ wordt genoemd – de 666.

Mikhalkov gaat dan tekeer over een dystopische toekomst waarin de gedigitaliseerde (en gechipt) samenleving is opgesplitst in twee ongelijke delen, namelijk de elite en de menselijke drones die ze beheersen. Op zoek naar de wereldwijde ‘mede-samenzweerders ‘ van Gates , wijst hij vierkant naar Herman Gref, het hoofd van de Russische staatsbank Sberbank, een bekende voorstander van de digitalisering van de samenleving. De theorie van de regisseur legt echter niet uit hoe dat systeem het overbevolkingsprobleem zou oplossen – of waarom Rusland trouwens graag de leiding van de Amerikaanse zakenmagnaat zou willen volgen.

Zoals elke andere schandalige theorie die door een beroemdheid werd uitgelokt, ging het nieuwe nummer van ‘Besogon TV’ online viral en kreeg het in minder dan een dag ongeveer 700.000 views.

Mikhalkovs conclusies zijn misschien nogal vergezocht, en het octrooi WO / 2020/060606 houdt niet rechtstreeks verband met Gates, die technisch gezien uit het bestuur van Microsoft is gestapt om zich te concentreren op het runnen van de Bill & Melinda Gates Foundation van hem en zijn vrouw. Het noemt ook geen microchips, maar beschrijft ‘sensoren’ in combinatie met een ‘apparaat’ om de lichaamsactiviteit te registreren. Een vermeend doel van een dergelijke beschreven technologie is het aanmoedigen van een gezonde levensstijl met gebruikers die cryptocurrency hebben gekregen voor training.

Moet dat dan een hype-moordenaar zijn? Nauwelijks, aangezien sommigen nog steeds in paniek zouden raken door de potentiële Black Mirror-achtige toepassingen van deze technologie, terwijl de discussie over de aantasting van technologie (en verschillende vormen van besturing) in ons dagelijks leven nog nooit zo relevant is geweest. En degenen die bang zijn om krachtig gechipt te worden door een kwaadaardig bedrijf, moeten waarschijnlijk eerst hun eigen zakken controleren op een klein ‘volgapparaat’  , een smartphone genaamd, die ze vrijwillig hebben gekocht en meedragen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments