Dankzij massale immigratie daagt Duitsland Frankrijk nu uit voor het hoogste aantal jaarlijkse “carbeques”

Dankzij massale immigratie daagt Duitsland Frankrijk nu uit voor het hoogste aantal jaarlijkse “carbeques”


Ook wel bekend als ‘Burning Car Jihad’, wordt Frankrijk geplaagd door duizenden autoverbrandingen per jaar in de straten van zwaar islamitische migrantengebieden, met alleen al op oudejaarsavond 1.000 of meer auto’s in brand.

BasedPoland on Twitter

Looks like the favorite sport, often called “Carbecue”, in French and Sweden #NoGoZones is now spreading to Germany. This video is from Berlin. France is nr 1 in Europe for “Carbecues” Sweden is nr 2 Will Germany become nr 3? https://t.co/5bChBCuj3e

Frankrijk zag 1.457 voertuigen in brand steken op oudejaarsavond 2019 en overtrof daarmee het vorige record van 1.290 voertuigen die het afgelopen jaar in het hele land in brand waren gestoken.

brand

De cijfers tonen een stijging van 13 procent van het aantal autoverbrandingen vanaf 2018, waarbij de Franse politie naar verluidt probeert het aantal verbrande auto’s geheim te houden om “geen escalatie” te veroorzaken, meldt Europe 1.

In de afgelopen jaren zaten de Franse autoriteiten ook grotendeels stil over de cijfers voor het verbranden van officiële auto’s, en toen cijfers werden gerapporteerd, zoals in 2017, telde het ministerie van Binnenlandse Zaken alleen auto’s die rechtstreeks in brand waren gestoken en niet auto’s die schade hadden opgelopen als resultaat van branden.

Cijfers uit het verleden laten zien dat sinds een dieptepunt van 804 verbrande auto’s in 2016, het aantal jaar op jaar is gestegen met de cijfers van 2019 hoger dan alle andere jaren sinds 2008.

Lees ook:  Berlijn: linkse extremisten zetten politieagenten op de zwarte lijst

Terwijl de Franse autoriteiten officieel zwijgen over de cijfers, onthulden borden in sommige steden, zoals Straatsburg waar 220 auto’s in brand werden gestoken, wat het aantal verdubbelde in 2018, het probleem van het verbranden van auto’s nog steeds een groot probleem was voor de Franse politie en regeringen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDankzij massale moslimmigratie daagt Duitsland Frankrijk nu uit voor het hoogste aantal jaarlijkse “carbeques”
3 MEI 2020DOOR BARENAKEDISLAM7 REACTIES
Ook wel bekend als ‘Burning Car Jihad’, wordt Frankrijk geplaagd door duizenden autoverbrandingen per jaar in de straten van zwaar islamitische migrantengebieden, met alleen al op oudejaarsavond 1.000 of meer auto’s in brand.

Frankrijk zag 1.457 voertuigen in brand steken op oudejaarsavond 2019 en overtrof daarmee het vorige record van 1.290 voertuigen die het afgelopen jaar in het hele land in brand waren gestoken.

Breitbart De cijfers tonen een stijging van 13 procent van het aantal autoverbrandingen vanaf 2018, waarbij de Franse politie naar verluidt probeert het aantal verbrande auto’s geheim te houden om “geen escalatie” te veroorzaken, meldt Europe 1.
In de afgelopen jaren zaten de Franse autoriteiten ook grotendeels stil over de cijfers voor het verbranden van officiële auto’s, en toen cijfers werden gerapporteerd, zoals in 2017, telde het ministerie van Binnenlandse Zaken alleen auto’s die rechtstreeks in brand waren gestoken en niet auto’s die schade hadden opgelopen als resultaat van branden.

Lees ook:  Coronavirus doodsraadsel: Chinese onderzoeker in de VS Dr. Bing Liu gedood bij moordaanslag

Cijfers uit het verleden laten zien dat sinds een dieptepunt van 804 verbrande auto’s in 2016, het aantal jaar op jaar is gestegen met de cijfers van 2019 hoger dan alle andere jaren sinds 2008.
Terwijl de Franse autoriteiten officieel zwijgen over de cijfers, onthulden borden in sommige steden, zoals Straatsburg waar 220 auto’s in brand werden gestoken, wat het aantal verdubbelde in 2018, het probleem van het verbranden van auto’s nog steeds een groot probleem was voor de Franse politie en regeringen.

Eigenaren van oudejaarsavond nerveuze autobezitters in heel Frankrijk steken hun vingers in de hoop dat ze het nieuwe jaar kunnen beginnen met hun voertuig intact. Dat komt door een al lang bestaande Franse traditie waarbij (moslim) jongeren in bepaalde immigrantende delen van steden tientallen auto’s in brand steken.

De drukste branden seizoen is in juli en augustus, met name op Bastille Day op 14 juli th wanneer jongeren markeren de jaarlijkse Feest Nationale met hun eigen vuurwerk shows.
Autoriteiten rapporteerden eerder niet over het aantal brandende auto’s op oudejaarsavond nadat was ontdekt dat een uitsplitsing van district tot district de destructieve concurrentie tussen rivaliserende moslimbendes aanwakkerde.

Daarbij komt dat er op bepaalde avonden van het jaar regelmatig extra politie wordt ingezet in gevoelige (moslim-immigranten) gebieden om de brand te voorkomen.

Lees ook:  Super League was al dood voor het begonComments

comments