Nieuwe studie waarschuwt dat tot 70% van de Amerikanen uiteindelijk COVID-19 zal krijgen en dat de pandemie 2 jaar kan duren

Nieuwe studie waarschuwt dat tot 70% van de Amerikanen uiteindelijk COVID-19 zal krijgen en dat de pandemie 2 jaar kan duren


Gaan we nog steeds te maken krijgen met deze coronavirus pandemie in 2022? Volgens een schokkend nieuw onderzoek dat zojuist is vrijgegeven door het Centrum voor onderzoek en beleid inzake infectieziekten, zal de totale duur van deze pandemie “waarschijnlijk 18 tot 24 maanden zijn” en moet “60% tot 70% van de bevolking” mogelijk vang het virus voordat we op het punt komen van de immuniteit van de kudde. Natuurlijk waarschuw ik al geruime tijd dat de meeste mensen in de Verenigde Staten dit virus uiteindelijk zullen oplopen omdat deze pandemie nooit voorbij zal zijn totdat de immuniteit van de kudde is bereikt. Maar de meeste van onze politici vermijden zorgvuldig de uitdrukking “immuniteit van de kudde” omdat ze de algemene bevolking niet willen alarmeren.

Tegenwoordig wordt er in de reguliere media veel gesproken over ‘heropeningen’ en ‘herstel’, maar de ruwe cijfers geven een heel ander beeld. Ondanks dat het grootste deel van het land wekenlang is afgesloten, hadden we tot nu toe onze dodelijkste dag. Het volgende komt van  CNBC …

De Verenigde Staten hadden net de dodelijkste dag ooit geregistreerd vanwege het coronavirus, aangezien staten in het hele land beperkingen beginnen te versoepelen die bedoeld zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan, volgens gegevens die zijn gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie.

De VS zagen 2.909 mensen binnen 24 uur sterven aan Covid-19, volgens de gegevens, die vrijdag om 04.00 uur ET werden verzameld. Dat is het hoogste dagelijkse Covid-19-dodental ooit in de VS , gebaseerd op een CNBC-analyse van de dagelijkse Covid-19-situatierapporten van de WHO.

Als dit gebeurt, ook al zijn de meeste mensen momenteel beperkt tot hun huis, wat zal er dan gebeuren als een hele reeks staten probeert te “heropenen”?

Ik denk dat we allemaal het antwoord op die vraag kennen.

Maar zolang onze ziekenhuizen het aankunnen, moeten we mensen weer aan het werk laten gaan, want de waarheid is dat dit virus onze bevolking zal doorbranden, of er nu vergrendelingen zijn of niet.

Deze alarmerende nieuwe studie van het Center for Infectious Disease Research and Policy voorspelt zelfs dat het virus zichzelf uiteindelijk niet zal uitbranden  totdat ongeveer 70 procent van de bevolking immuun is …

Nu de  beperkingen  van het coronavirus over de hele wereld worden opgeheven,  waarschuwt een  nieuw rapport de pandemie die al meer dan 230.000 mensen heeft gedood,   waarschijnlijk gedurende twee jaar niet zal worden beperkt . De modelstudie van het Center for Infectious Disease Research and Policy (CIDRAP) aan de Universiteit van Minnesota zegt ook dat ongeveer 70% van de mensen immuun moet zijn om het virus te stoppen .

Velen hopen dat een ‘vaccin’ ons veel sneller immuniteit kan geven, maar dat is een valse hoop.

Als je me niet gelooft, ga dan naar Google en zoek naar een voorbeeld waar wetenschappers een succesvol vaccin voor een coronavirus hebben ontwikkeld.

U zult er geen vinden, omdat er in de hele menselijke geschiedenis nog nooit een succesvol vaccin voor enig coronavirus is geweest.

We kunnen deze pandemie vertragen door lockdowns toe te passen, maar dat doodt alleen maar de economie en vergroot het leed. Uiteindelijk is het onmogelijk dat we deze pandemie kunnen stoppen totdat de immuniteit van de kudde is bereikt, en dat is precies  wat deze nieuwe CIDRAP-studie zegt …

Lees ook:  Europa wel maar onze gemeentes kunnen stikken

“De pandemie duurt waarschijnlijk 18 tot 24 maanden, aangezien de immuniteit van de veestapel zich geleidelijk ontwikkelt bij de menselijke bevolking” , zegt het rapport. “Gezien de overdraagbaarheid van SARS-CoV-2” – het virus dat COVID-19 veroorzaakt – “moet 60 tot 70% van de bevolking mogelijk immuun zijn om een ​​kritische drempel van de immuniteit van de kudde te bereiken om de pandemie te stoppen.”

Lockdowns zouden deze pandemie nooit beëindigen, en iedereen die dacht dat dat niet realistisch was.

Voorlopig hebben we de eerste golf van dit virus overleefd, maar CIDRAP waarschuwt ons ook dat we ons moeten schrap zetten  voor nog meer golven …

Het rapport schetst verschillende mogelijke scenario’s, waaronder een waarin een  grotere golf van ziekten kan optreden in de herfst of winter van 2020  en vervolgens kleinere golven in 2021. De onderzoekers zeggen dat dit model – vergelijkbaar met het patroon in het verwoestende  1918 Spaans grieppandemie  – zou “in het najaar de herstelmaatregelen moeten nemen om de verspreiding van infecties tegen te gaan en te voorkomen dat gezondheidszorgstelsels worden overweldigd”.

Als u in een omgeving werkt waar u überhaupt enige interactie met het publiek heeft, is de kans zeer groot dat u dit virus zult oplopen.

En als je dit virus eenmaal hebt opgelopen, is de kans zeer groot dat je het naar de rest van je familie verspreidt.

Het goede nieuws is dat veel mensen helemaal geen symptomen krijgen en dat de meeste mensen die ziek worden uiteindelijk herstellen.

Maar tot nu toe zijn er tijdens deze pandemie meer dan 68.000 Amerikanen gestorven, en het dodental zal binnen enkele weken vrijwel zeker 100.000 overschrijden. Dus de waarheid is dat deze pandemie veel mensen doodt, en we moeten het heel serieus nemen.

Voordat COVID-19 ooit onze kust bereikte, waarschuwde ik mijn lezers om “voorbereid te zijn” , en gelukkig deden velen van hen dat ook.

En het blijkt dat veel van de elite zich ook druk aan het voorbereiden waren op een toekomstige crisis. Ik was zelfs verbluft toen ik hoorde dat Bill en Melinda Gates van tevoren voedsel hadden opgeslagen. Het volgende komt uit  een recent BBC-interview …

EMMA BARRETT:  In termen van je eigen – nogmaals, gewoon om over jou en Bill te praten omdat je hier zo bekend mee was – had je voorbereidingen getroffen? Ik was erg onder de indruk toen ik Bill’s toespraak uit 2015 opnieuw beschreef, hij rolde dat vat het podium op en zei: “Toen ik opgroeide, was nucleair een soort bedreiging, iedereen maakte zich grote zorgen over bommen en allerlei andere soorten bedreigingen. , en we hadden dit vat in onze kelder waar we zouden moeten gaan eten als we naar binnen gingen. ‘ Had je de voorbereiding in je eigen leven gedaan?

MELINDA GATES:  We hadden wat voorbereiding gedaan, ja.

BARRETT:  Wat betekent het in termen van – omdat we hier in het VK problemen hadden met mensen die in paniek raakten met winkelen – hoe vindt een stel zoals jij, die dit inzicht heeft, hoe bereid je je daarop voor?

POORTEN:  Een aantal jaren geleden spraken we over: ‘Wat als er geen schoon water was? Wat als er niet genoeg eten was? Waar gaan we heen? Wat kunnen we als gezin doen? ‘ Dus ik denk dat we die voorbereidingen aan onszelf moeten overlaten. We hadden ons voorbereid en hadden wat eten in de kelder voor het geval dat nodig was, en nu zitten we allemaal in dezelfde situatie.

Helaas hebben de meeste gewone Amerikanen niets gedaan om zich van tevoren voor te bereiden, en dat is een van de redenen waarom er tijdens de vroege stadia van deze pandemie zoveel ‘paniekaankopen’ waren.

Maar nu worden veel mensen opnieuw in een vals gevoel van veiligheid gesust, en de reguliere media blijven maar volhouden dat het ergste van deze pandemie nu achter de rug is.

Het zou geweldig zijn als dat waar was, maar wat als dat niet zo is?

Wat als CIDRAP correct is en deze pandemie zich uitstrekt tot in 2022?

Uiteindelijk zullen veel meer Amerikanen ziek worden en zullen er de komende maanden veel meer Amerikanen sterven, en het lijkt erop dat onze strijd met dit virus nog in de allereerste hoofdstukken zou kunnen zitten.

Lees ook:  De moord op George Floyd is normaal in een abnormale samenleving

Comments

comments