Bill en Melinda Gates ‘ontwerpen blauwdruk’ voor postpandemisch onderwijs in New York

Bill en Melinda Gates ‘ontwerpen blauwdruk’ voor postpandemisch onderwijs in New York


Andrew Cuomo heeft zojuist op Bill Gates genoemd om hem te helpen ‘opnieuw te bedenken’ hoe de openbare scholen van New York eruit zullen zien als ze in de herfst heropenen

De agenda de coronavirus (COVID-19) pandemie wordt met de dag duidelijker, onder meer met de recente aankondiging door de New Yorkse gouverneur Andrew Cuomo dat openbare scholen in de Empire State zullen worden overgedragen aan Bill en Melinda Gates zodra de lockdowns zijn beëindigd.

Cuomo beschreef het pre-pandemische openbare schoolsysteem als het “oude model”, vertelde verslaggevers tijdens een persconferentie aan de Upstate Medical University in Syracuse dat “leren op afstand” via apps zoals Zoom een ​​permanente manier van leven zal worden voor studenten in New York, lang nadat de Wuhan coronavirus (COVID-19) crisis is beëindigd.

‘Het oude model van iedereen gaat zitten in een klaslokaal en de leraar staat voor dat klaslokaal en leert die klas en dat doe je overal in de stad, overal in de staat, al deze gebouwen, al deze fysieke klaslokalen – waarom? ” hij vroeg. ‘Met alle technologie die je hebt?’

Cuomo stopte met te zeggen dat alle bestaande openbare schoolgebouwen voor altijd gesloten zullen blijven nadat de pandemie is beëindigd, maar onthulde dat zijn staat nu alle manieren aan het verkennen is waarop ‘afstandsonderwijs’ een permanent onderdeel kan blijven onder zijn visie op de Nieuwe Wereldorde post-pandemie.

Lees ook:  Waar begint de volgende wereldwijde pandemie?

In maart, toen Cuomo voor het eerst alle openbare scholen in New York sloot, was het verhaal dat de verspreiding van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) moest vertragen tot het punt dat ziekenhuizen niet overweldigd zouden worden, ook wel bekend als ‘de curve afvlakken’. Maar de doelpalen zijn sindsdien verplaatst, net als in het hele land, omdat de ware bedoeling om de zaken voor altijd gesloten te houden en over te schakelen naar een volledig digitale samenleving, volledig in zicht lijkt te komen.

‘Het is moeilijk om de status-quo te veranderen’, klaagde Cuomo, duidelijk geïrriteerd dat veel mensen niet zullen waarderen dat de hele samenleving permanent is veranderd vanwege een virus. ‘Maar je krijgt momenten in de geschiedenis waarin mensen zeggen:’ Oké, ik ben klaar voor verandering. Ik begrijp het.’ Ik denk dat dit zo’n moment is. ‘

Bill en Melinda Gates ‘ontwerpen blauwdruk’ voor postpandemisch onderwijs in New York

Regering Andrew Cuomo van New York is van plan de openbare scholen van New York te “heroverwegen” wanneer ze in de herfst heropenen, en Bill Gates gaat hem daarbij helpen.Het openbare schoolsysteem van New York, het grootste van het land, is sinds 16 maart gesloten en zal de rest van het schooljaar gesloten blijven omdat de stad de ergste uitbraak van het nieuwe coronavirus in het land teistert. Hoewel Cuomo niet veel details verstrekte over zijn plannen voor het schoolsysteem of de samenwerking met de Gates Foundation, zinspeelde de gouverneur wel dat er grote veranderingen in de klaslokalen van New York op komst zijn.

‘Het oude model van iedereen gaat zitten in een klaslokaal en de leraar staat voor dat klaslokaal en geeft die klas les, en dat doe je overal in de stad, overal in de staat, al deze gebouwen, al deze fysieke klaslokalen – waarom met alle technologie die je hebt? ” Zei Cuomo tijdens zijn dagelijkse persconferentie over de pandemie dinsdag.

De Gates Foundation vertelde Business Insider in een verklaring dat de organisatie ‘zich ertoe had verbonden om met de staat New York samen te werken aan haar inspanningen om een ​​eerlijke toegang tot onderwijs voor haar studenten te garanderen als reactie op de COVID-19-pandemie’, en zal binnenkort meer details verstrekken over de vennootschap.

De samenwerking met Cuomo zal niet de eerste keer zijn dat de Gates Foundation experimenteert met onderwijs. De door miljardair geleide organisatie besteedde $ 1 miljard en zeven jaar aan een initiatief om de testprestaties voor studenten in scholen met een laag inkomen te verbeteren door de effectiviteit van leraren nauwlettend te volgen. Een rapport van de onafhankelijke denktank RAND waarin alle onderwijsinspanningen van de Gateses in de VS werden beoordeeld, toonde in 2018 aan dat het programma uiteindelijk de testscores of uitvalpercentages op lange termijn niet verbeterde, meldde Business Insider destijds. In sommige gevallen heeft het programma zelfs ‘meer kwaad dan goed gedaan’, schreef Jay Greene, een professor in het onderwijs aan de Universiteit van Arkansas, op Education Next . 

Cuomo schetste ook andere aanstaande veranderingen in de staat, waaronder het sluiten van het voorheen 24/7 metrosysteem van de stad voor schoonmaakwerkzaamheden en initiatieven om het gezondheidszorgsysteem veerkrachtiger te maken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Lees ook:  Vaarwel globalisering, hallo nationalisme

Syracuse.com

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments