Media vindt ‘Koning’ Willem-Alexander een held maar over nazi verleden en verraad joden horen we niets

Media vindt ‘Koning’ Willem-Alexander een held maar over nazi verleden en verraad joden horen we niets


‘Koning’ Willem-Alexander excuses voor meest vreselijke rol van ‘koningin’ Wilhelmina en haar schoonzoon prins Bernhard tijdens 2e Wereldoorlog. Waarom vind de pers dit geen schandaal, ze prijzen WA maar waarom? Trekt het `koninklijk huis’ ook aan de media-touwtjes?

foto: vermoord in concentratiekamp Bergen-Belsen waar duizenden joden werden dood geschoten

joden

‘Koning’ Willem-Alexander gisteren maandag 4 mei 2020 tijdens de Nationale Dodenherdenking op de Dam te Amsterdam: “Nu de laatste overlevenden nog onder ons zijn, bied ik vandaag namens de regering excuses aan voor het overheidshandelen van toen.”

Het gaat om 101.800 in concentratiekampen omgekomen Nederlandse joden. Verschrikkelijk maar Wilhelmina vernam in Londen ervan maar deed helemaal niks

Wat een vreselijk en laf excuus, ‘koning’ Willem-Alexander, schaam je diep, heel erg diep !!! Hieruit spreek geen enkel gevoel van medeleven en spijt. “Nu de laatste overlevenden onder ons zijn”, ging hij verder. Durft hij wel, ‘koning lafaard’ met op de achtergrond de lafhartige minister-president Mark Rutte die deze vreselijke tekst mede heeft bedacht.

Het ‘oranje’ orakel ging verder: “Het is iets dat me niet loslaat”. Ja, daarvan is bij het Nederlandse volk al 75 jaar sprake. En dan nog zo’n laconieke opmerking over de geringe aandacht van zijn overgrootmoeder ‘koningin’ Wilhelmina voor de Jodenvervolging. Hoe haal je het in je hoofd om zoiets te zeggen, je overgrootmoeder Wilhelmina was 100% fout in de oorlog. Wilhelmina wilde zelfs het parlement aan de kant schuiven.

Lees ook:  Koning Willem-Alexander ontvangt in 2020 een ‘grondwettelijke uitkering’ van €5,9 miljoen – belastingvrij

Zelfs een Joods opvangkamp achter paleis Het Loo in Apeldoorn wilde Wilhelmina niet hebben en dat ging dan ook niet door. Het werd kamp Westerbork dat de Nederlandse-regering werd ingericht voor vluchtelingen uit Nazi-Duitsland. Eind 1939 werd het in gebruik genomen. De Duitse bezetter van Nederland maakte er een transportkamp van en liet er 102.000 personen afvoeren naar Duitse en Poolse vernietigingskampen. Ook Anne Frank werd met haar familie op 3 september 1944 met de laatste trein uit Westerbork naar Auschwitz getransporteerd. En op filmpjes zie je de hondbrutale prins Bernhard in Wageningen aan zijn pijp lurken, terwijl zijn inbreng 0,0 was en ook hij zo fout als wat. Hij mocht ook niets ondertekenen maar doet net alsof hij daarbij een belangrijke rol speelde en rijdt in wwn legerjeep naar veel plaatsen om te doen alsof hij de bevrijder was, NIET DUS !!!

 Klik hier voor een NRC-artikel daarover.

 Capitulatie in Wageningen in mei 1945 is geschiedvervalsing, klik hier

 Nederland: het hoogste aantal Joodse slachtoffers in West-Europa, klik hier

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Koning Willem-Alexander en zijn Duitse (foute) familie

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Spannende tijden Gaan de EU en de VS ten onder door schulden en nieuwe recessie
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments