Laboratoriumtheorie Duitsland twijfelt aan de Amerikaanse thesis over de ontwikkeling van het coronavirus

Laboratoriumtheorie Duitsland twijfelt aan de Amerikaanse thesis over de ontwikkeling van het coronavirus


Staatssecretaris Pompeo ziet ‘overweldigend bewijs’ dat het coronavirus afkomstig is van een Chinees laboratorium. Volgens informatie van SPIEGEL beschouwt de federale regering deze bewering als een omleiding.

De federale regering heeft twijfels over de Amerikaanse bewering dat het coronavirus afkomstig is uit een Chinees laboratorium.

Volgens informatie van SPIEGEL heeft de Federal Intelligence Service (BND) vorige week met alle partners van het geheime servicenetwerk “Five Eyes”, dat niet alleen de Verenigde Staten omvat, maar ook het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, volgens bewijs van de Amerikaanse regering wijdverbreid laboratoriumonderzoek gevraagd. Geen van de geheime diensten wilde de stelling bevestigen dat, naast Trump, vooral de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo.

Eerder, de NDR had al twijfels over de “Five Eyes” -Geheimdienstpapier rapporten , gezegd te zijn kritiek op de Chinese scherp voor de aanpak van de crisis Corona. Het kan mogelijk een gerichte valse melding zijn .

Pompeo zei afgelopen weekend dat hij “overweldigend bewijs” zag voor het laboratoriumonderzoek. Eerder had de Amerikaanse president Trump  erover gespeculeerd .

In een interne notitie voor minister van Defensie Annegret Kramp-Karrenbauer worden de Amerikaanse claims geclassificeerd als een berekende omleiding. Met de laboratoriumtheorie probeert de Amerikaanse president ‘af te leiden van zijn eigen fouten en de woede van de Amerikanen op China te richten’, aldus het vertrouwelijke dossier.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  De dodelijke stoornis achter COVID-19 en politiegeweld

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  Ook Londen treft maatregelen tegen coronavirus

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments