LOL! Terror-voorzitter Geert Dales (50PLUS) is ook adviseur van Selçuk Öztürk bij het slopen van DENK

LOL! Terror-voorzitter Geert Dales (50PLUS) is ook adviseur van Selçuk Öztürk bij het slopen van DENK


Je verzint het niet: hoe kan één man achter de schermen zoveel mogelijk politieke partijen kapotmaken? Want Geert Dales lijkt niet alleen de drijvende kracht te zijn achter de sloop van 50PLUS, maar is hij ook dikke maatjes met Selçuk Öztürk – de man die nu bezig is DENK kapot te maken.

Complotdenkers zijn wonderlijke mensen. Ze weten de meest ongerelateerde zaken samen te ballen tot één grote complotbrei. Dat volgens menig ‘wake up, sheeple!!!’-roeper het coronavirus, 5G en Bill Gates innig verstrengeld zouden zijn is bekend. Knettergek, natuurlijk. Maar dat je soms van die unieke personen hebben die achter de schermen bezig zijn om op meerdere fronten zo veel mogelijk brokkken te maken… ja, dat komt voor.

Neem bijvoorbeeld Geert Dales. Als toenmalig VVD’er hoofdverantwoordelijke voor het feit dat de Noord/Zuidlijn in Amsterdam zo’n rommeltje werd. Daarna maakte hij er als 50PLUS-voorzitter ook nog eens een ruziënd soepzooitje van. En nu? Nu is Dales bezig met collega-partijvoorzitter Selçuk Öztürk dingen in te fluisteren om ook de partij DENK zo effectief mogelijk doormidden te breken.

Je verzint het niet:

“Aan het einde van het gesprek met Geert Dales rinkelt zijn telefoon. Het is Selçuk Öztürk, Kamerlid en voorzitter van het partijbestuur van Denk. Dales neemt op: “Ik ben je niet vergeten. Ik bel zo terug.” Hij hangt op en zegt: “Die wil collegiaal advies.” Hij schiet in de lach. Hij heeft net verteld hoe belangrijk humor is in tijden van crises. Denk zit namelijk in het zelfde schuitje als 50Plus. Ook daar heeft de Kamerfractie hoogoplopende ruzie met de voorzitter van het bestuur. Beide partijen staan op instorten.”

Aldus een interview in Trouw vandaag. Nog zo’n gevleugeld citaat van Dales uit dat artikel: “Kan het nog gekker?” Eh… Nee. In ieder geval niet met jou, gekke Geert de geraniumpartijgoeroe.

Lees ook:  DENK-ruzie gaat door Farid Azarkan: ‘Selçuk Öztürk is van het vijanddenken en de complottheorieën!’
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  McConnell zegt dat hij 'verkeerd' was om te beweren dat Obama geen pandemisch playbook heeft achtergelaten
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments