De dappere nieuwe wereld van Bill Gates en Big Telecom

De dappere nieuwe wereld van Bill Gates en Big Telecom

0
()

Robert F. Kennedy, Jr. schreef vorige week over de ticketverkoop van Point Dume-surfers van de Malibu-politie $ 1.000 per stuk voor gebruik van de oceaan tijdens de quarantaine. Was dit slechts een verschrikkelijk oordeel van de politie waar we na de quarantaine om zullen lachen?

Of denkt iemand anders dat dit de eerste golf is van naleving en gehoorzaamheidstraining voor iets permanenters? Gebruiken machtige staats- en bedrijfsentiteiten de huidige crisis om basisrechten weg te nemen en de druk op te voeren om vaccins en surveillance te bevorderen?

Voelt iemand anders de verstikkende duisternis van tirannie die op ons land neerdaalt? En tot slot, deelt iemand mijn angst dat Bill Gates – en zijn oude medewerker Tony Fauci – op de een of andere manier onze Brave New World zal leiden?

data

Stel je een wereld voor waarin de overheid geen politieagenten nodig heeft om die surfers te arresteren of je een kaartje te geven als je de sociale afstand met je vriendin schendt. Stel dat computers uw strandreis ontdekken door uw bewegingen te volgen met behulp van een stroom informatie van uw mobiele telefoon, uw auto, uw GPS, gezichtsherkenningstechnologie geïntegreerd met realtime bewaking door satellieten, gemonteerde camera’s en geïmplanteerde chips.

Aanklagers of robots die aan een bureau zitten, zullen u per sms op de hoogte stellen van uw overtreding, terwijl ze tegelijkertijd uw boete van $ 1.000 aan cryptocurrency van uw payroll-account intrekken. Welkom in het Amerika van Bill Gates. Het staat om de hoek.

5G-strategieën

Onlangs kondigde  Bill Gates zijn financiële steun aan voor een plan van $ 1 miljard om de aarde te bedekken met videobewakingssatellieten . Het bedrijf,  EarthNow ,  zal 500 satellieten lanceren om bijna elke ‘hoek’ van de aarde live te streamen, met onmiddellijke videofeedback met een vertraging van slechts één seconde. Volgens Wikipedia verwacht het bedrijf van haar klanten “regeringen en grote ondernemingen”. 5G-antennes met  een breed scala aan op de grond gebaseerde 5G-spionantennes.

Via zijn Bill & Melinda Gates Foundation  kocht Gates 5,3 miljoen Crown Castle-aandelen die  momenteel een miljard dollar waard zijn. Crown Castle is de op één na grootste technische holding van de Foundation, na Microsoft, en bezit 5G-infrastructuur in elke grote Amerikaanse markt. Het exploiteert en verhuurt meer dan 40.000 zendmasten, 65.000 kleine-celknooppunten die de centrale infrastructuur vormen voor 5G en 75.000 kilometers glasvezel naar elke grote Amerikaanse markt die, in plaats van naar uw huis te gaan, u een veilig, snel, bekabeld internet biedt, is geconfisqueerd om 5G-celtorens aan te sluiten.

… 5G heeft bijna niets te maken met het verbeteren van je leven; het draait allemaal om het beheersen van uw leven, het op de markt brengen van producten en het verzamelen van uw gegevens voor kunstmatige intelligentie.

Datamining

Big Telecom, Big Data en Bill Gates lokken Amerikanen in een digitale tirannie-valstrik met tv-advertenties van miljoenen dollars die doen alsof hun  multi-biljoen dollar   5G-investering gaat over hogere downloadsnelheden voor videogames en films. Maar 5G heeft bijna niets te maken met het verbeteren van je leven; het draait allemaal om het beheersen van uw leven, het op de markt brengen van producten en het verzamelen van uw gegevens voor kunstmatige intelligentie. dataHet  ‘zwarte goud’ van de 21e eeuw is data. 5G is de infrastructuur voor  Gates ” Internet of Things ‘- een wereld waar tientallen miljarden’ slimme ‘apparaten: mobiele telefoons, computers, auto’s, garagedeuropeners, Apple-horloges, babyluiers en zelfs onze levende lichamen – draadloos met elkaar zijn verbonden om Big Data in staat te stellen onze persoonlijke informatie te verzamelen en te verkopen.

Gates, Elon Musk, Amazon, Facebook en Telecom lanceren de vlaggenschepen voor de nieuwe Gold Rush, een krioelende vloot van 50.000 satellieten en een netwerk van 2.000.000 grondantennes en zendmasten om mijngegevens van onze slimme apparaten te verwijderen.

Met dit microgolfstraling-emitterende spinnenweb kunnen Big Data / Big Telecom en Big Brother vastleggen wat er op elk moment van het leven binnen en buiten elke persoon gebeurt. Gates zal miljoenen terabytes aan persoonlijke informatie van slimme apparaten verzamelen, controleren, sorteren, karakteriseren, analyseren en verkopen: persoonlijke gezondheidsgegevens, medische dossiers, onze winkelgewoonten, onze biometrische en gedragsmatige reacties op advertenties, het leervermogen van onze kinderen, onze gezichtsuitdrukkingen en gesprekken afgeluisterd door Siri, Alexa en de microfoons van je open mobiele telefoon. Zijn en andere bedrijven zullen deze analyses gebruiken om kunstmatige intelligentie  (AI) te ontwikkelen  en u in een voorspelbare, gemakkelijk te manipuleren consumerende machine te veranderen.

De volgende keer dat u een ‘slim’ apparaat koopt, moet u er rekening mee houden dat het apparaat niet het product is, maar u wel.

data

Surveillance State & Transhumanism

Bedrijven zullen het 5G-bewakingssysteem van Gates gebruiken om producten te verkopen en de AI-capaciteit te vergroten. Regeringen zullen het gebruiken om de wereld over te brengen naar een totalitaire singulariteit die despotischer is dan Orwell ooit had gedacht. Silicon Valley-titanen zoals Elon Musk, Peter Thiel en de hoofdingenieur van Google, Ray Kurzweil, verlangen verlangend naar ‘ transhumanisme ‘, het proces waarbij de mensheid via genetische manipulatie en chirurgische implantaten zal overgaan in een deels mens, deels machine.

Bill Gates investeert zwaar om deze veranderde realiteit te versnellen. Zijn ambitie om ons allemaal te taggen met gegevenschips van geïnjecteerde  subdermale vaccins  lijkt slechts een springplank te zijn naar een allesomvattende surveillancestaat.

Compliance belonen

Microsoft heeft een sinistere technologie gepatenteerd   die geïmplanteerde sensoren gebruikt om lichaams- en hersenactiviteit te volgen. Het zal mensen die voldoen aan de regels belonen met betalingen in cryptovaluta wanneer ze toegewezen activiteiten uitvoeren.

dataHet patent ,  WO | 2020 | 060606  heeft bekendheid verworven en de bijnaam “World Order 2020 666.” Microsoft beschrijft dit apparaat als een ” Crypto-valutasysteem ” en legt uit dat het “in staat is” om lichaamsactiviteitsgegevens te gebruiken om bitcoin te delven als reactie op de naleving van toegewezen taken.

Lees ook:  Invloed van China dempt internationale respons op uitbraak van Coronavirus

Mensen die ermee instemmen om de schadelijke draadloze sensoren van Microsoft te installeren, ontvangen periodiek ‘plicht’-instructies voor smartphones om een ​​bepaalde advertentie te bekijken, naar een specifiek nummer te luisteren, door een bepaald gangpad van de supermarkt te lopen of een bepaald vaccin te nemen. Deze chip verzamelt gegevens van ingebouwde sensoren die hersengolven, bloedstroom en andere lichaamsreacties volgen. Het systeem zet cryptocurrency over naar het account van het onderwerp na voltooiing van de toegewezen taak.

Aan de positieve kant zou de dystopische uitvinding van Microsoft een welkome bron van inkomsten moeten zijn voor de 40% van de Amerikanen die door periodieke COVID-quarantaines, door de zelfrijdende elektronische auto’s van Musk ,  die ook afhankelijk zijn van de uitrol van 5G, en door kunstmatige intelligentie zonder werk komen, inkomsten verdienen.  , inclusief robots. Verkoopt Gates de gegevens die we hem vrijelijk verstrekken aan bedrijven die onze banen wegnemen?

Smart Cities bezitten

dataHet onderhouden en analyseren van de gegevens  die door een 5G-infrastructuur worden verzameld, vereist enorme computers die zijn ondergebracht in grote gegevensopslagcomplexen. Om deze infrastructuur onder controle te houden,  bouwt Bill Gates zijn eigen ‘slimme stad’ in Arizona  Volgens KPNX-TV heeft hij $ 80 miljoen uitgegeven op een perceel van 24.800 hectare in de buurt van Phoenix, met als doel er een ‘slimme stad’ van te maken waar alles met elkaar is verbonden via een draadloos netwerk, inclusief wagenparken van autonome voertuigen. De 80.000 inwoners van de bedrijfsstad van Gates werken voornamelijk in datacenters.

Om zijn controle over wat mensen horen, leren en denken te consolideren, kocht Gates aandelen in  Liberty Global , een van de grootste internationale televisie- en internetbedrijven, actief in 30 landen en groeiend.

Controle op reproductie

dataGates  regelt zelfs uw lichaam , uw slaapkamer, uw medicijnkastje en zelfs de menstruatie- en ovulatiecycli van vrouwen. Hij investeerde ongeveer $ 18 miljoen in  MicroCHIPS , een bedrijf dat onder andere op chips gebaseerde apparaten implantaatchips voor geboortebeperking ontwikkelt met draadloze aan / uit-schakelaars en chips voor medicijnafgifte waarmee een enkel implantaat honderden therapeutische doses kan opslaan en nauwkeurig kan afleveren over maanden of jaren. De implantaten worden draadloos door de patiënt bediend om medicatie toe te dienen. Omdat ze op de hoogte zijn van Gates ‘missionaire  ijver voor bevolkingsbeheersing , maken sommige klanten zich misschien zorgen dat het systeem ook op afstand kan worden geactiveerd.

De uitbreiding van de draadloze cloud tussen 2012–2015 stond gelijk aan het toevoegen van 4,9 miljoen auto’s aan de wegen.

Klimaatbeheersing: geo-engineering

De schijnbare overtuiging van Gates dat God hem heeft verordend om technologie te gebruiken voor de redding van de mensheid, wordt geïllustreerd in een van zijn meest ambitieuze projecten. Gates financiert  wetenschappers van Harvard om geo-engineering te gebruiken om de zon  te blokkeren om de opwarming van de aarde en klimaatverandering tegen te gaan.

Dat project is een sjabloon voor zowel overmoed, hypocrisie als risico. De enorme uitbreiding van draadloos gebruik en het 5G draadloze netwerk – waarvoor Gates een belangrijke speler is – draagt ​​het meest bij tot een hoger energieverbruik. De  uitbreiding van de draadloze cloud tussen 2012–2015 stond gelijk aan het toevoegen van 4,9 miljoen auto’s aan de wegen . 5G zal naar verwachting het energieverbruik tegen 2026 exponentieel verhogen met meer dan  170% . Voorstellen om het draadloze ‘slimme’ raster te gebruiken om de ecologische voetafdruk met geotechnologie te bestrijden, is een haasbrein-plan – geen oplossing voor klimaatverandering.

Cashless Society

Om de wereldwijde controle te consolideren, heeft Gates de oorlog verklaard aan contant geld, en de COVID-19-vergrendelingen hebben regeringen een handig voorwendsel gegeven om contant geld als gezondheidsgevaar tot zinken te brengen. Gates en zijn stichting leiden de wereldwijde  verschuiving van een contante economie naar digitale transacties.  Gates en Microsoft zijn perfect gepositioneerd om te profiteren van een digitaal betalingssysteem. Door digitale transacties te beheren (en contant geld te verwijderen), kan Gates alles wat een land en zijn burgers doen commercieel controleren en controleren.

Westerse financiële instellingen – Mastercard, PayPal, Visa, eBay en Citi – streven al lang naar een wereld zonder contant geld. Met elektronisch bankieren kunnen banken en financiële consortia kosten in rekening brengen voor elke transactie.

De digitale economie zal de regering in staat stellen elke transactie te volgen en te onderzoeken, digitale rekeningen te bevriezen en “financiële stromen” te blokkeren om ongehoorzaamheid te bestraffen. Opererend in een publiek-privaat partnerschap met de overheid, zullen tech miljardairs niet alleen de natie beheersen, maar zullen ze ook in staat zijn om de wereldbevolking te micromanagen.

Gedigitaliseerde valuta is het ultieme instrument van sociale controle. In een geldloze samenleving is overleven immers onmogelijk zonder toegang tot het gedigitaliseerde economische systeem. De armen – zonder bankrekeningen – zullen onevenredig lijden.

Trillionaire Borg

Hoewel de afsluiting een catastrofe is voor de wereldeconomie, is het  een kans voor Gates . Door onze gedevalueerde activa voor een cent van de dollar te kopen, kan Gates met zijn $ 100 miljard de eerste biljoenair ter wereld worden. Maar de quarantaine is ook een kans om zijn macht en heerschappij te vergroten.

Onder leiding van Gates werd Microsoft bekend als ” The Borg ” vanwege zijn verlangen naar totale marktcontrole. Nu probeert Gates de hele mensheid onder zijn hoede te nemen. Zijn aanbidding van technologie en zijn grootheidswaanzin bedreigen onze vrijheden, onze democratie, onze biologie, onze planeet, onze menselijkheid en onze ziel.

De microgolfstraling die wordt gebruikt voor draadloze bewaking van de wereld is niet biologisch tolereerbaar, vooral niet voor kinderen in ontwikkeling. Duizenden door vakgenoten beoordeelde, gepubliceerde onderzoeken documenteren overvloedig de diepgaande, nadelige, fysieke effecten van draadloze technologie op mensen, dieren en planten .

Ziekte en aantasting van het milieu door draadloze technologie is al wijdverbreid. Big Telecom-controle van Amerikaanse en wereldwijde regelgevende instanties en media en Gates ‘financiële controle van de Wereldgezondheidsorganisatie hebben een paar miljardairs in staat gesteld de patentleugen te verspreiden dat draadloos veilig is.

De technologische dromen van Gates zijn niet biologisch duurzaam. Zijn Toren van Babel zal instorten, met catastrofale gevolgen voor mindere mensen. Het is tijd om de toren te ontmantelen voordat het te laat is.

 

Lees ook:  Premier Mark Rutte heeft nog een keer een beroep gedaan op ‘ons allemaal’

Door Robert F. Kennedy, jr. Voorzitter en Dafna Tachover, directeur, Stop 5G-project, Children’s Health Defense

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments