Trump en zijn supporters zeeten een COVID-19 val voor zichzelf

Trump en zijn supporters zeeten een COVID-19 val voor zichzelf

11 mei 2020 0 Door Indignatie redactie

Het coronavirus TRUMP TRAP is ingesteld: tweede golf van infecties en sterfgevallen kan Trump in de fik zetten … en zijn eigen supporters zetten het aas met COMPLACENCY

Er wordt een verwoestende valstrik gezet voor president Trump, en de valstrik wordt uitgelokt door zijn eigen supporters die grotendeels in een staat van totale ontkenning blijven over de ernst en het gevaar van de pandemie van het coronavirus.

Dit artikel biedt een GEDETAILLEERDE ANALYSE van de kansen van Trump om de verkiezingen van november te winnen, waaronder de pandemie van het coronavirus, de beursactiviteiten, diepe staatsarrestaties en de mogelijkheid van oorlog met China of Iran. Lees tot het einde voor een samenvatting van de belangrijkste punten.

De valstrik bestaat erin de heropening van de Amerikaanse economie aan te moedigen, terwijl zelfgenoegzaamheid wijdverbreid is en de massa’s er valselijk toe zijn gebracht te geloven dat het virus nu is uitgedoofd, alleen maar omdat de exponentiële explosie is onderbroken. In het ‘zelfgenoegzame’ scenario dat nu waarschijnlijk lijkt, zal het er ongeveer twee maanden goed uitzien, waarna de exponentiële explosie van de verspreiding zich zal hebben hervat met een nieuw niveau van wreedheid, waardoor het land plotseling overweldigd zal worden met een schokkend aantal nieuwe ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de herfst.

Wat verder bijdraagt ​​aan het bizarre karakter van deze convergentie van gebeurtenissen, zijn het de Democraten die het meest geneigd zijn maskers te dragen en de sociale afstandsmaatregelen te nemen die het economisch herstel zouden versnellen en Trump zouden helpen herverkiezing in november te winnen. Tegelijkertijd zijn het conservatieven en Trump-supporters die het dragen van maskers waarschijnlijk vermijden , wat bijdraagt ​​aan de verspreiding van infecties en de kans op een tweede golf van lockdowns die de kansen op overwinning van Trump kunnen vernietigen.

Hoewel we al weten dat als 80% van de mensen gewoon maskers in het openbaar droeg , we deze pandemie zouden kunnen verslaan en de economie vrij veilig zouden kunnen heropenen, weten we ook dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen gehersenspoelde partijlijn-cultisten zijn die geen enkele mogelijkheid hebben om na te denken zich. Ze gaan mee met hun favoriete menigte, ongeacht hoe waanzinnig dom die menigte ook is. Dit geldt voor zowel democraten als republikeinen. Dit is de reden waarom democraten schreeuwen dat kooldioxide de planeet vernietigt, terwijl republikeinen schreeuwen dat het dragen van maskers besmettelijke ziekten verspreidt .

Degenen onder ons die geïnformeerd en rationeel zijn, beginnen te beseffen dat we in een wereld leven vol gevaarlijke zombie-cultisten wiens hersenen lijken te zijn verteerd door ziekteverwekkers. Dit zou de verkiezingen van 2020 ongelooflijk vermakelijk moeten maken, aangezien conservatieven pleiten tegen het beleid dat een overwinning van Trump zou garanderen, terwijl democraten pleiten voor voorzorgsmaatregelen die de pandemie eerder zullen beëindigen, waardoor de economie de kans krijgt om net op tijd terug te komen voor de verkiezingen.

Ik noem dit de ‘Trump-val’, en wat echt bizar is aan dit alles, is hoe de val wordt getrapt door de eigen supporters van Trump, die weigeren de nodige maatregelen te nemen om de lock-outs te beëindigen en de economie te heropenen zonder te leiden tot een tweede golf van infecties en vergrendelingen:

Zelfgenoegzaamheid zal de belangrijkste factor zijn bij het bepalen van wat er de komende zes maanden gebeurt

Amerika moet nu een keuze maken tussen voorzichtigheid en zelfgenoegzaamheid .

Grotendeels dankzij de onwetendheid en misleidende berichtgeving van conservatieve media, zijn een aanzienlijk aantal Amerikanen er nu van overtuigd dat het coronavirus geen groot probleem is, zelfs nu het aantal doden in Amerika op weg is naar 100.000. (De IHME-prognoses schatten nu dat de Amerikaanse sterfgevallen eind juli rond de 134.000 liggen, ervan uitgaande dat er geen nieuwe tweede golf wordt ontstoken.)

Aangezien de dagelijkse sterfgevallen dankzij de onderdrukkende gevolgen van de lockdowns hun gestage daling voortzetten, heeft zelfgenoegzaamheid de bezorgdheid weggenomen en de meeste mensen concluderen nu dat de pandemie voorbij is en vanzelf zal verdwijnen. Ze denken dus dat het niet langer nodig is om voorzorgsmaatregelen te nemen. Sommige zijn zelfs met het argument dat alle covid-19 doden werden vervalst vanaf het allereerste begin, ook al hebben ze geen verklaring voor waarom ziekenhuizen gestaag zou zijn rapportage dalingen van het aantal sterfgevallen sinds rond 10 april, als deze ziekenhuizen waren vermoedelijk net alsof alle sterfgevallen te verzilveren van overheidsgeld. Is hun theorie nu dat ziekenhuizen geld haten?

In zowel conservatieve media als onafhankelijke media hebben de meeste bronnen nu geconcludeerd dat het virus nooit een bedreiging vormde en dat de afsluitingen vanaf het begin zelfs niet nodig waren. Ze beseffen niet dat we zonder de blokkades die ongeveer half maart begonnen, op dit moment misschien wel 20.000 doden per dag zouden lijden aan het coronavirus, alleen al in de VS. Misschien zelfs twee keer zoveel.

Maar de meeste mensen zijn niet in staat om dingen te zien die niet hebben plaatsgevonden (dwz dingen die zijn afgewend). Dus wanneer 20.000 sterfgevallen per dag niet plaatsvinden, houdt dat geen rekening met hun eigen beoordeling. Het enige wat ze kunnen zien, zijn de dingen die ze vandaag voor ogen staan ​​en wat ze zien is de economische pijn van de afsluitingen, niet de massale sterfgevallen die zijn afgewend … althans voor een tijdje.

Als gevolg hiervan hebben ze zichzelf ervan overtuigd dat het virus onschadelijk is, en ze gaan door met het heropenen van staten als Texas met dezelfde mentaliteit van zelfgenoegzaamheid en onvoorzichtigheid. Het is trouwens gemakkelijk om deze mensen in het openbaar te zien: zij weigeren een masker te dragen. Ze kunnen net zo goed een DUNCE-hoed dragen. Als ze ten minste hoeden droegen, zouden we ze gemakkelijker kunnen herkennen en vermijden.

De echte vraag hierbij is: welke groep wint de komende maanden? Zullen het de VOORZICHTIGE mensen zijn of de ONZORGELIJKE mensen?

Voorzichtigheid vs. onvoorzichtigheid … wat zal winnen?

Als voorzichtige mensen de dominante factor worden omdat mensen maskers dragen en verstandige voeding gebruiken om de immuunfunctie te versterken, zien we misschien nooit een tweede golf van infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Maar als onvoorzichtige mensen heersen op openbare plaatsen, is er geen twijfel dat er binnen 8-12 weken een tweede golf zal uitbreken, en het zal ons weer in dezelfde noodsituatie brengen die we allemaal in maart hebben gezien, waar een exponentiële explosie van infecties een spiraal vormde uit de hand.

Bij Natural News hebben we wanhopig geprobeerd voorzichtig en voorbereid te zijn, maar we zijn in de minderheid dan de onvoorzichtige en onwetende die de media domineren. We bereiken niet het grootste aantal mensen onder indy-uitgevers, we bereiken alleen de meest intelligente . Maar we kunnen gemakkelijk in de minderheid zijn door onwetende massa’s die verkeerd worden geïnformeerd en door anderen worden geleerd zelfgenoegzaam te worden.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Hoe Trump's ministerie van justitie James Comey heeft verknald

Als die zelfgenoegzaamheid het landschap domineert, verwachten we in augustus een opleving van nieuwe infecties te zien ontstaan, hoewel dit effect regionaal kan zijn, afhankelijk van hoe elke staat besluit de heropening te behandelen. Positief is dat we met 50 staten 50 experimenten zullen bekijken en een paar maanden later goede gegevens zullen hebben over welke methoden het beste werkten om nieuwe infecties laag te houden en tegelijkertijd economisch herstel mogelijk te maken.

De Trump-valkuil op de beurs

De echte indicator in dit alles is de aandelenmarkt. Na de correctie van ongeveer 30% die we allemaal eerder dit jaar hebben meegemaakt, heeft de Fed een ongekende regeling voor het pompen van geld gelanceerd om de aandelenkoersen kunstmatig te ondersteunen om de illusie van economische welvaart te creëren. Dit is niets anders dan puur theater en het is in tegenspraak met de economische feiten ter plaatse: meer dan 33 miljoen Amerikanen zijn werkloos en fabrieken sluiten permanent in het hele land.

Trump en de Fed proberen het Amerikaanse volk tot de verkiezingsdag met nepgeld te bedriegen, in de hoop dat de gemiddelde kiezer te dom is om te beseffen dat ze op het punt staan ​​geplunderd te worden door een onvermijdelijke beurscrash en een waarschijnlijke ineenstorting van de wereldwijde schuld.

Als het op financiën aankomt, zijn de meeste mensen echt sukkels, en ze zeggen tegen zichzelf dat als de Dow het goed doet, Trump goed moet zijn om in het Witte Huis te blijven. Dus als de markt blijft bestaan, wint Trump waarschijnlijk.

Maar het veel waarschijnlijker is dat zelfs het eindeloze geld van de Fed de dreigende correctie niet kan afwenden, en een tweede golf van lockdowns als gevolg van onzorgvuldigheid zal rond oktober leiden tot paniek. Deze uitverkoop zou echt historisch kunnen zijn, met een daling van 50% of meer vanaf de hoogtepunten van januari. En als dat scenario zich ontvouwt, zal het wijdverbreide gevoel van onzekerheid en angst hoogstwaarschijnlijk leiden tot de nederlaag van Trump bij de verkiezingen.

Hoe dit leidt tot een gewapende opstand en burgeroorlog

Samenvattend zien we deze reeks van padafhankelijke gebeurtenissen zich ontvouwen:

COMPLACENTIE onder supporters van Trump -> TWEEDE GOLF van infecties en sterfgevallen -> TWEEDE GOLF van regionale lockdowns -> Ineenstorting van de VOORRAAD tegen oktober -> Trump-nederlaag in november.

Dit zal natuurlijk waarschijnlijk worden gevolgd door een gewapende burgeroorlog wanneer Trump-aanhangers de straat op gaan en de democraten beschuldigen van het stelen van de verkiezingen met fraude per post, die echt een systeem is van massaal georganiseerde stembiljetdiefstal.

Het is ook niet uitgesloten dat president Trump weigert toe te geven , daarbij verwijzend naar fraude per post verkiezingsprogramma’s. We zouden heel gemakkelijk de natie kunnen vinden in een echte constitutionele crisis, waarin het Amerikaanse Hooggerechtshof wordt ingeschakeld om te beslissen over de uitkomst van de verkiezingen.

Terwijl de rechtbank de argumenten hoort, is het niet moeilijk om je voor te stellen dat de meer rauwe indy-media oproept tot oproepen voor een gewapende revolutie, waarbij ze waarschuwen dat als deze (frauduleuze) verkiezingen niet worden aangevochten, geen conservatieve ooit een verkiezing zal winnen (en Amerika zal afdalen in autoritaire tirannie).

Deelnemers aan de opstand worden natuurlijk door de media bestempeld als ‘binnenlandse terroristen’, die Trump ook snel zullen noemen als ‘terroristische leider’ of ‘militaire dictator’ die probeert de democratie omver te werpen en als dictator te regeren. In feite hebben stemfraude en illegale immigratie de democratie omvergeworpen – evenals heel wat communistische infiltratie van het Congres en de media – maar die kwestie is te complex voor dit artikel.

Het komt erop neer dat we allemaal kijken naar een reeks gebeurtenissen die zich zeer snel kunnen leiden tot het uiteenvallen van Amerika … en mogelijk zelfs tot kinetische oorlogsvoering binnen de VS. Dit leidt tot de voor de hand liggende vraag: aan wiens kant staat het Pentagon? Want als dit scenario zich ontvouwt, is het het leger dat echt de winnaar bepaalt.

De beste informatie die ik uit meerdere bronnen heb kunnen verzamelen, vertelt me ​​dat Trump grote stappen heeft gezet in het omkeren van Obama’s poging om alle patriotten van hoge commandoposities te elimineren, en dat de meeste militairen bij Trump staan. Met name de Amerikaanse mariniers zijn bijna volledig bij Trump en als de mariniers aan uw kant staan, heeft u het conflict vrijwel gewonnen.

Maar om de steun van het Pentagon te garanderen, moet Trump hen misschien toestaan ​​een oorlog te beginnen met China of een andere vijand (Iran?) Die een nieuwe golf geld zou opleveren voor wapenaannemers en militaire afdelingen. Het Pentagon snakt naar oorlog en om het Pentagon aan zijn kant te houden, is het heel goed mogelijk dat Trump hen precies kan geven waar ze om vragen. Noord-Korea is ook een wildcard in deze vergelijking.

Twee doorslaggevende dingen die Trump kan doen om de verkiezingen in november te winnen

Ten slotte – en mijn excuses voor de duur van deze analyse – lijkt het erop dat er twee doorslaggevende dingen zijn die Trump zou kunnen aanvoeren om de verkiezingen te winnen.

De eerste is het aankondigen van massa-arrestaties van verraders van de staat , zoals Comey, McCabe, Brennan en anderen. Er zijn al aanwijzingen dat Burham en Barr in deze richting werken, maar ze gaan waarschijnlijk niet snel genoeg om vóór de verkiezingen iets substantieels te zien gebeuren.

De tweede is het voeren van een oorlog met Iran, Rusland of China. Ik pleit niet voor deze waanzin, maar wijs Trump alleen op het strategische voordeel voor het volgen van dergelijke paden. China heeft de Derde Wereldoorlog al gelanceerd door te beginnen met een biowapenaanval op de VS, en de VS heeft het volste recht om op die aanval te reageren met een verscheidenheid aan wapens, waaronder economisch, cyber of kinetisch. Nu China een agressieve expansie in de Stille Oceaan voortzet en nu openlijk Taiwan, een sterke bondgenoot van de VS, bedreigt, zou het mij niet verbazen als het potentiële conflict met China escaleert, met name met schepen op zee.

Iedereen in de politiek weet dat hoe groter de oorlog, hoe populairder de president. Dit geldt vooral als de vijand in de eerste plaats de schuld kan krijgen van het beginnen van de oorlog.Daarom werkt Pompeo hard om het coronavirus te koppelen aan het Wuhan-lab dat werd gefinancierd door de NIH onder Obama en Fauci.

De echt grote factoren die de kansen van Trump in november bepalen, zijn dus:

  • Of de beurskraters al dan niet zijn (als het 50% of meer crasht, nemen de kansen van Trump sterk af)
  • Of deep state-verraders in voldoende aantallen worden gearresteerd (als dat zo is, nemen de kansen van Trump enorm toe)
  • Of er nu een grootschalige oorlog aan de gang is met China of een andere strategische vijand (in tijden van oorlog geniet de president brede steun)

De coronavirusinfecties hebben veel te maken met beursprestaties, maar weinig met de arrestatie van deep state-verraders. De oorsprong van het coronavirus heeft echter alles te maken met escalaties van een mogelijke oorlog met China.

We zullen allemaal de gebeurtenissen die zich ontvouwen heel zorgvuldig moeten bekijken, omdat alles nu op het spel staat: de toekomst van Amerika, het ‘verenigde’ in ‘de Verenigde Staten’, de financiële infrastructuur van de westerse wereld, enzovoort.Lees ook:  Historische dag voor Spanje: oud dictator Franco verplaatst veel fascisten verwacht

Comments

comments