OP DE RAND VAN DE AFGROND – DE CRISIS NA DE CRISIS

OP DE RAND VAN DE AFGROND – DE CRISIS NA DE CRISIS

13 mei 2020 0 Door Indignatie redactie

De Corona crisis is intussen al maanden lang het enige thema dat de wereld bezig houdt. Of dat terecht is kunnen we nog steeds niet echt beoordelen. Maar duidelijk is wel dat er door de heersende elite op een schaamteloze manier gebruik wordt gemaakt van de angst en de zorgen van miljoenen mensen. Angst die de elite zelf heeft veroorzaakt. Even een paar voorbeelden van deze politiek: in de Reichstag in Berlijn zei de Duitse bondskanselier Merkel aan het begin van de crisis, dat tussen de 60 en 70% van de Duitse bevolking het virus op een of andere manier zou krijgen. Gelijktijdig zei de Oostenrijkse kanselier Kurz dat honderdduizenden mensen zouden sterven als gevolg van het Corona virus. Hij schilderde een beeld van lange rijen doodskisten. In Nederland was men wat minder dramatisch, maar ook Rutte keek indringend in de camera en sprak met belerende vinger in de hoogte: “We kunnen allemaal door het virus getroffen worden. Allemaal!”

Intussen weten we dat dit allemaal enorm overdreven was. Er zijn mensen gestorven, dat is zeker, hoewel nog steeds niet duidelijk is hoeveel van deze mensen echt slachtoffer van het virus zijn geworden. Ook zijn er veel mensen in het ziekenhuis terecht gekomen, of hebben thuis in isolatie gezeten. Maar zo dramatisch als boven beschreven is het nooit geworden. Toch heeft de elite de door henzelf opgewekte angst gebruikt, om de economie praktisch op slot te gooien, en de burgerrechten drastisch te besnijden. Een situatie die nog steeds voortduurt, hoewel er hier en daar wel wat cosmetisch veranderingen in de regels zijn aangebracht. Een ding is zeker; het einde is nog steeds niet in zicht.

Voordat we naar de economische gevolgen kijken, moeten we eerst een blik werpen op wat de elite met de angst van miljoenen mensen heeft gedaan, en nog steeds doet. In veel landen zijn de mensen in een soort huisarrest geplaatst, dat maar langzaam stap voor stap wordt opgeheven. Demonstraties en protesten zijn grotendeels verboden. Men is bezig met het ontwikkelen van zogenaamde Corona apps, die een volledige controle van de bevolking mogelijk moeten maken. De economie is in veel landen op slot gedaan, en in een toenemend aantal landen is een mondkapje verplicht gesteld. Dit alles zou gedaan zijn om de mensen tegen het virus te beschermen. Het lijkt er echter steeds meer op dat er een hele andere agenda achter schuilgaat. Want, laten we eerlijk zijn, zouden al deze maatregelen zijn geaccepteerd als er niet met de angst voor het virus was gespeeld? Het is praktisch zeker dat het antwoord op deze vraag Nee is.

Lees ook:  De smerige waarheid over Covid 19

Maar er is nog meer. In Duitsland, en ook op EU niveau, wordt gesproken over een zogenaamde immuniteitspas. Deze pas zou worden gegeven aan mensen die het virus hebben gehad en dus waarschijnlijk immuun zijn. Deze mensen zouden voordelen krijgen toegespeeld, waarvan anderen worden uitgesloten. Misschien klinkt het onschuldig, maar we moeten niet vergeten dat op deze manier voor het eerst sinds 1945 bepaalde categorieën mensen boven anderen worden geplaatst. Na protesten uit de bevolking is het plan in Duitsland weer van de agenda verdwenen, maar dat is tijdelijk tot men een manier heeft gevonden om de angst weer op te drijven. Hetzelfde geldt voor de inentingsplicht. De globalisten, met Bill Gates voorop, willen de hele wereldbevolking inenten zo gauw er een vaccine is gevonden. Dit zou onder dwang moeten gebeuren als de tegenstand te groot is. Als we naar de dwanginentingen kijken, wordt het plan voor de immuniteitspas ook begrijpelijk. Immers, wie weigert zich te laten inenten zal zo’n pas nooit krijgen. Dat kan op termijn uitsluiting betekenen van werk, onderwijs, openbaar vervoer, winkels en nog veel meer. Al deze zaken zouden de macht van de globalisten oneindig maken.

Sommige mensen zien dit soort beweringen als complottheorieën, maar als we even verder kijken zullen we zien dat dit zeker niet het geval is. Kijk daarbij naar het voorbeeld van het verplichte mondkapje, dat steeds vaker opduikt. In medische kringen is er een stevige overeenstemming dat mondkapjes, zelfgemaakt of niet, geen enkele \bescherming bieden. Sterker nog; ze kunnen de gezondheid van de drager beschadigen omdat je steeds je eigen adem, en dus CO2, inademt. Dat kan tot longziekten en andere klachten leiden. Toch wordt het mondkapje steeds vaker verplicht gesteld. De vraag is dan waarom? Eigenlijk is het simpel. Het mondkapje geeft een beeld van ziekte, wat vervolgens de angst voor ziekten weer opdrijft. Zo hoopt men de bevolking in de hand te houden. Het mondkapje is dus een onderdrukkingsmechanisme, geen medische beschermingsmaatregel. Dat de theorie ook in haar tegendeel kan omslaan zien we in Duitsland. De protesten tegen de Corona maatregelen hebben enorm aan vaart gewonnen sinds het mondkapje verplicht werd. Blijkbaar voelen de mensen aan dat ze belazerd worden, en dat is een enorme stap naar voren. In Nederland is er nog geen verplichting buiten het openbaar vervoer, maar hoelang zal dat nog duren? We zien de druk toenemen, dus hopelijk ook hier het verzet. Een paar kleine demonstraties waren er al.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenTer afsluiting van dit onderdeel een kleine conclusie. Het gaat dan om advies, want iedereen moet zelf beslissen wat voor hem of haar het beste is. Het gaat er immers om dat we zelf denken, dus ook zelf onderzoek doen, en dan besluiten. Maar een paar geheugensteuntjes zijn wel van belang in dit proces. De zogenaamde Corona apps die overal in ontwikkeling zijn hebben met onze gezondheid niets te maken. Zij zullen worden gebruikt om ons allemaal te controleren, vrijwillig of verplicht. Download deze apps dus niet, en houdt ook de updates in de gaten. De grote producenten zijn van plan het bewakingssysteem via updates de mobiele telefoons binnen te smokkelen. Schakel ook Bluetooth uit, tenzij je het echt nodig hebt. Dit onderdeel zal een cruciale rol spelen in de bewaking en de controle. Als het om inentingen, en dus ook dwanginentingen gaat moet iedereen zelf beslissen wat met het geweten overeenkomt. Maar houdt in gedachten; met een vaccine wordt een ziekte ingespoten. Bij dit soort inentingen zijn in Afrika enorm veel slachtoffers gevallen. Zij die nu het hardst om een vaccine roepen, zijn diegenen die er dik aan zullen verdienen. En dan nog even dit; waarom wordt er geen medicament geproduceerd dat het virus kan bestrijden bij mensen die zijn aangestoken? Dan is een vaccine, waar veel gezonde mensen de dupe van zullen worden, helemaal niet nodig. Dus; inenting Nee, geef Gates geen kans. Hetzelfde geldt voor de immuniteitspas. Tot slot het mondkapje; boven zagen we al dat veel medici het mondkapje als bescherming afwijzen, simpelweg omdat het niet werkt. Vergeet gelijktijdig de lange termijn schade aan de eigen gezondheid niet. En bovenal; mondkapjes zijn een onderdrukkings en angst mechanisme, dat wordt gebruikt om ons te manipuleren. Verzet tegen deze maatregel is dus geboden.

Lees ook:  De COVID-taskforce van Trump is woedend over het 'We Ended COVID'-rapport van het Witte Huis van Trump

De economie

De kans is groot dat de economie het grootste slachtoffer van het Corona virus zal worden. De sluitingen, het geld dat nu met bakken wordt verbrand, en de gigantische uitgaven zullen ons nog jarenlang achtervolgen. De Nederlandse overheid denkt dit jaar zeker 92 miljard te kort te komen, en de staatsschuld gaat naar 65.2%. De pensioenfondsen zitten al met een gat van 77 miljard, dus daar is ook niets meer te stelen, zoals wel in 2008 is gebeurd. Uiteindelijk zullen we allemaal de rekening betalen voor de overdreven waanzin. Rutte zegt wel dat er geen bezuinigingsronde zal volgen, maar we weten allemaal dat ook hij niet in zijn eerste leugen is gestikt. Er zullen er zeker nog velen volgen. De belastingen gaan immers al vast omhoog. In Duitsland beweerde de regering aan het begin van de crisis dat er door Corona geen enkele baan verloren zou gaan. Intussen zien we de realiteit; bijna 400.000 banen zijn weg, waarschijnlijk voorgoed, en 10.1 miljoen mensen zijn op arbeidstijdverkorting gezet. Dit betekent lagere inkomens en een groeide schuldenberg. Dit bedoelen we als we het hebben over de crisis na de crisis.

Velen vragen zich af waarom de regeringen in vooral Europa zo snel hun economie op slot gooiden. Had dit niet iets weg van een collectieve zelfmoord? Was de angst voor het virus werkelijk zo groot, of was er ook op dit gebied een andere agenda? Natuurlijk kunnen we niets met zekerheid zeggen, maar een aantal dingen zijn wel duidelijk. Veel landen koersten al een poosje op een recessie aan. Voor de betrokken regeringen is het virus dus een welkom excuus. Ze kunnen nu Corona de schuld geven van de neergang, en hun eigen rampzalige politiek blijft zo mooi buiten schot. Men was immers bezig met een noodsituatie, en dan is de rest snel vergeten. Dat hoopt men tenminste. Maar er is ook nog een andere kant; de globalisten, die de wereldmacht nastreven, willen ook een centraal gecontroleerde wereldeconomie. Als landen hun eigen nationale economie met crisismaatregelen naar de knoppen helpen, is dat een geschenk uit de hemel voor de globalisten. Dat hadden ze zelf op deze schaal nooit voor elkaar gekregen. Bij dit soort zaken gaat het er altijd om wie van een situatie profiteert, en waar de belangen liggen. Dan is de rest van de analyse snel gevonden.

Lees ook:  Corona-crisis: het speciale pad van Zweden wordt bekritiseerd

Als we dit alles niet willen, en als we onze vrijheid willen behouden en verder uitbreiden, zullen we dit scenario eigenhandig moeten stoppen. Alleen de volkeren, met de nationale staten als instrument, kunnen de globalisten een gevoelige nederlaag toebrengen. Het is de enige manier om het bovengenoemde rampscenario af te wenden. Voor wie nog twijfelt over de achtergronden van de Corona crisis even het volgende. Terwijl Europa en andere delen van de wereld praktisch op slot gingen, werden de massamigratie en de klimaatwaanzin gewoon doorgezet. En laten dat nu precies hoofdonderdelen van de globalisten agenda zijn. Toeval? Hoogstwaarschijnlijk niet.

Nu komt het er op aan om het lot in eigen hand te nemen. Nu hebben we nog de kans om de globalisten, en hun agenten in de nationale regeringen, ten val te brengen. Een kans die eenmalig is, en die we dus niet moeten laten lopen. De toekomst behoort aan ons, tenminste als we bereid zijn er voor te knokken. De tijd is rijp, grijpen dus die kans.Comments

comments