VOORUITZICHT: Amazon zal nep-vakbondslidmaatschap onderschrijven om de ‘online-verkiezingen’ van Google te steunen – een kleurenrevolutie tegen Trump

VOORUITZICHT: Amazon zal nep-vakbondslidmaatschap onderschrijven om de ‘online-verkiezingen’ van Google te steunen – een kleurenrevolutie tegen Trump

14 mei 2020 0 Door Indignatie redactie

Er is een opkomende nationale arbeidersbeweging, maar wat we hebben gezien als een holografische manoeuvre in DNC in samenspraak met Amazon en Walmart, en sommige ziekenhuizen, is het zeker niet. In ieder geval zal een dergelijke zet van de DNC een historische tegenslag opleveren voor de georganiseerde arbeid, een nog erger dan de arbeidsleiders tot nu toe hebben kunnen regelen. De Democratische Partij is doorgegaan naar de volgende fase van het plan om president Trump te verwijderen met behulp van de tactiek van de kleurenrevolutie, waarbij nu georganiseerde arbeid is betrokken. Deze bewegingen zullen het spook van Amazon en Walmart omvattenarbeiders en verpleegsters (sommigen al georganiseerd) die een gele vakbond (een bedrijfsvakbond) organiseerden en een algemene staking voor de gek houden tegen de door het bedrijf rond Covid-19 opgelegde voorwaarden. Wat we op 1 mei zagen, was slechts een voorproefje van wat er gaat komen als er niet snel iets anders wordt gedaan.

In ons stuk over afscheiding in Californië lieten we zien hoe snel DNC-geallieerde media zoals Bloomberg News in de rij stonden om steun op te bouwen voor een openlijk afgescheiden beweging onder leiding van gouverneur Newsom.

Onze serie voor SCF over de opkomende ‘National Labour Movement’ is buitengewoon vooruitstrevend gebleken. Ons eerste stuk schetste enkele van de basisprincipes van Amerika’s volgende grote ontwaken, ‘Rage and Bloodshed Ahead: Democrat Betrayals and the Coming National Labour Movement’. Het werd geschreven rond het ‘verraad’ van Bernie Sanders door de DNC, en toonde aan hoe de ontkenning van een legale beweging om de particuliere ziektekostenverzekering te elimineren en de arbeidsomstandigheden op dit kritieke moment in de geschiedenis te verbeteren, zou leiden tot een organische, bottom-up, militante arbeidersbeweging. Het zal het traditionele links-rechts paradigma overstijgen en macht zien als mensen versus elites. Het zou alleen worden gerealiseerd door hetzelfde te zijn als een groot deel van de populistische basis van Trump. Dit betekent dat ze veel van hun waarheden moeten omarmen, zoals het Deep State-discours en het WHO-scepticisme.

Onderdelen van de coup-tactiek – kleurrevolutie tegen Trump

Afscheidingsbewegingen zijn een onderdeel van de Color Revolution-tactiek, niet alleen nationale ‘opstanden’ die over het algemeen gehyped worden in de media en geproduceerd worden voor virtuele consumptie, zowel in het land als voor het internationale publiek. We zagen afscheiding in het geval van Joegoslavië, in het geval van Libië en in het geval van Syrië.

Een ander onderdeel van de Color Revolution is het traditionele gebruik van coup-tactieken. Dat is het gebruik van rechtskosten, misbruik van de juridische, constitutionele aard of bevoegdheden van de verschillende takken van regeringen, inclusief de bewapening van het gerechtelijk apparaat, en het interne gebruik van de inlichtingendiensten tegen een doelwit. We zagen dat dit met succes werd gebruikt in Brazilië met de verdrijving van Dilma en zonder succes (tot dusver) met de mislukte staatsgreep van de Nationale Vergadering onder leiding van de door de VS gesteunde Guaido tegen de Venezolaanse president Maduro.

Weet je nog toen de Deep State in 2016, in het omgaan met een waarschijnlijke Trump-overwinning (ze werkten met echte cijfers, niet met het MSM-geprojecteerde model), CIA-officier David Evan McMullin , van de National Clandestine Service-eenheid, promootte als de nooit-Trump Republikeinse ‘Onafhankelijke kandidaat’ die het kiescollege zou kunnen aansporen om te ‘kiezen’ in plaats van Trump?

Was dit niet het toneel voor de kandidatuur van Pete Buttigieg? Is het niet vreemd dat Biden zijn kandidatuur / presidentschap heeft aangekondigd als louter een overgang voor CIA-agent Pete Buttigieg ? Hoe goed is het SHADOW-app-team van Buttigieg in het hacken van verkiezingen? Dit is een app-team gemaakt van veteranen van Google en Apple.

Weet je nog dat Clinton en Obama de CIA zover konden krijgen om de kiezers van het kiescollege een illegale briefing te geven dat Trump een Russisch asse t was en hen herinnerde aan hun eed aan de grondwet en hun recht om hun stem aan een andere kandidaat te verlenen?

Maar het meest veelzeggende kenmerk van de kleurenrevolutie is de mobilisatie van massapubliek met behulp van oppositiepartijstructuren, NGO’s en vakbonden. Dit is de belangrijkste factor die de Color / Spring-strategie onderscheidt van de traditionele staatsgreep – het spektakel van publieke steun. Als we deze factor zien, weten we dat we te maken hebben met een kleurstrategie.

Lees ook:  Stocks Krater - 3,5 biljoen dollar in mondiale markt cap uitgewist - China gaat US Treasuries" dumpen

En nu we dus, met inbegrip van arbeid, met grote vertrouwen kunnen zeggen dat alle tactieken van de strategie van de kleurenrevolutie worden gebruikt door enkele vectoren van Amerikaanse macht tegen de uitvoerende macht.

We moeten consequent het holografische karakter van deze lopende campagne benadrukken. Het kan geen echte opwinding veroorzaken om Trump daadwerkelijk te verwijderen door middel van verkiezingen. Maar Soros (et al) type NGO’s en vakbondsmedewerkers (geen leden, maar de betaalde staf) zullen verkleden als Amazon-arbeiders, verpleegsters enz., En protesten simuleren. MSNBC, CNN etc. zullen zorgvuldig bijgesneden beelden gebruiken om het valse gevoel van massa te creëren. Nepnieuws zal melden dat ‘stakingen’ (geënsceneerde protesten) uit duizenden arbeiders bestonden op plaatsen en plaatsen met hoogstens honderden – en nogmaals, dit zouden NGO-medewerkers en vakbondsmedewerkers zijn met een minimaal aanvaardbare ‘opkomst’, niet voornamelijk arbeiders zelf .

Daarom, wanneer Covid-19 mogelijk wordt gebruikt als voorwendsel,

Labour moet zich verzetten tegen de operatie voor een online verkiezing van Google

De Color Revolution-tactiek is krachtig, niet omdat het op zichzelf ontevredenheid veroorzaakt (hoewel het dat kan), maar omdat het vaker gebruik maakt van echte bestaande massale grieven en deze bewapent voor operaties die het regime veranderen. In het geval van de VS in de opkomende fase, is het in het proberen de oprechte ontevredenheid van gewone Amerikanen te gebruiken, en dit cynisch te manipuleren tot een ‘electorale overwinning’ (we zeggen in angstcitaten om redenen die moeten worden uitgelegd) in de strijd voor het Witte Huis komt november.

Het lijkt inderdaad misschien vreemd, zelfs buitenaards, dat de tot dusver in het buitenland ingezette tactiek van de kleurenrevolutie uiteindelijk binnen de Verenigde Staten zou worden gebruikt door de ene machtsvector tegen de andere. Dit is zo enorm in omvang en betekenis, omdat het de realiteit verstevigt dat er een echt en open inter-elite conflict is binnen de VS, met enorm destabiliserende potentiële resultaten.

We denken daarom dat deze komende verkiezingen zeer onregelmatig zullen zijn – zoals het al is geweest. We hebben de annulering van de Democratische primary in de staat New York al gezien op basis van coronavirus. Dit vormt nog een andere cruciale prioriteit voor komende onregelmatigheden bij de verkiezingen. We kunnen ‘online stemmen’ en meer verwachten – methoden die ervoor zorgen dat elektronische stembureaus er even goed uitzien als traditionele papieren stembiljetten. Dat betekent dat we zullen worden gevraagd om grotendeels te vertrouwen op de ‘Chrome’-app van Google om’ beveiliging ‘te bieden voor de resultaten van die verkiezingen. Amerikanen moeten zich verzetten tegen deze volgende stap in de privatisering van het verkiezingsproces.

De bewapening van georganiseerde arbeid is om tal van redenen fantastisch slecht, niet in het minst omdat de DNC als een langdurige vijand van werkende mensen een belofte zal nakomen die zo absoluut is dat het alleen kan worden gerealiseerd als verraad – frustrerend legitiem het organiseren van pogingen voor de komende jaren.

Maar net zoals het grote potentieel van een door de Deep State georkestreerde onregelmatige verkiezing het tegenovergestelde is van een reden om de verkiezing in zijn geheel te annuleren, is de manipulatie van georganiseerde arbeid geen reden om zich te verzetten tegen georganiseerde arbeid. Het is eerder een oproep om de aan de DNC geallieerde arbeidsbureaucratie te elimineren en te werken aan de legitieme en onafhankelijke realisatie van echte militante vakbonden die vrij zijn van die zieltogende instelling die geworteld is in het verraad van de Amerikaanse arbeider.

Clinton, de Waltons en Bezos

De nauwe relatie tussen de Waltons, Bezos en Clinton (of de DNC) moet bekend zijn, omdat er zoveel over dat onderwerp is geschreven dat elke betrouwbare zoekmachine miljoenen hits zal opleveren.

Maar wat vaak te weinig wordt gerapporteerd, was hoe de Clinton-campagne in 2007 probeerde een gele vakbondsactie te organiseren om Walmart-werknemers te ‘mobiliseren’ tot een ‘vakbond’ op basis van de – inderdaad daadwerkelijke – oneerlijke behandeling waarmee Walmart-werknemers worden geconfronteerd. Het doel was om die organiserende campagne te gebruiken als springplank naar een probleemgestuurde campagne voor de ‘strijd om $ 15’, maar niet om daadwerkelijk een vakbond tot stand te brengen. Opmerking – 13 jaar later is er nog steeds geen vakbond van Walmart.

Lees ook:  ZIE EN HUIVER: Frans Timmermans - De gevaarlijke Nederlandse globalist

De strategie van Clinton werd met meer succes gebruikt door Obama.

Nogmaals, we leggen uit dat de Obama-overwinning in 2008 in de swing-staten zoals Colorado was gebaseerd op pseudo-arbeid die campagnes organiseerde die in het voorgaande jaar waren begonnen en die, al dan niet succesvol, een SEIU-leger oprichtten om districtswandel- en telefoonbankieren voor Obama te doen . De grote beloften van Obama zoals EFCA, gezondheidszorg voor iedereen en de ‘strijd om $ 15’ werden allemaal stopgezet zodra Obama won.

Hoe verachtelijk het ook was, het was volkomen legaal en negeerde de hele lelijke geschiedenis van de arbeidsrelatie met de Democratische Partij sinds Truman en Taft-Hartley, geen slechte strategie op voorwaarde dat de Democraten hun toezeggingen zouden nakomen. In werkelijkheid hebben ze dat zelden of nooit gedaan.

Wat we vandaag vinden, is inderdaad veel erger. Deze organiserende campagnes bij Amazon en Walmart worden toegestaan ​​door de directeuren van Amazon en Walmart zelf – en waarom? Omdat ze geen echte vakbonden zullen produceren. Het ontslaan van Amazon-medewerkers voor het organiseren was een publiciteitsstunt die bedoeld was om het ‘gele vakbonds’-karakter van deze bedrijfsvakbondsinspanningen bij Amazon en Walmart te verhullen.

Een andere publiciteitsstunt die het belachelijke een realiteitsgevoel moet geven, is het ontslag van Amazon-vicepresident Tim Bray . Bray noemde de ‘mishandeling van Amazon-arbeiders’ en het ontslaan van arbeidersveiligheid en vakbondsorganiserende activisten.

We weten dat dit zo nep is als een biljet van drie dollar, omdat Bray er al die tijd was terwijl Amazon in de loop der jaren systematisch vakbondsmedewerkers ontsloeg . Dit is hetzelfde dystopische bedrijf dat Bray hielp bij het runnen van RFID-medewerkers om hun badkamerbezoeken en momenten van inertheid bij te houden, om ervoor te zorgen dat Amazon-werknemers nooit een onverdiende adempauze namen.

De niet-authenticiteit van dit plan voor het organiseren van campagnes is duidelijk als we kijken naar de bijzondere nadruk die wordt gelegd op de komende verkiezingen. Ja, Amazon-werknemers hebben een vakbond nodig, maar geen nep-gele vakbond die mede wordt gesponsord door de DNC en Bezos zelf.

Lagen van kleurrevolutie holografie

Waarom zou een echte militante arbeidersbeweging zo sterk gefocust zijn, en haar gevoel van urgentie en directheid hebben, geplaatst rond de komende verkiezingen en de onmiddellijke nasleep ervan? Dat is niet hoe arbeidscampagnes worden bedacht wanneer het doel is om een ​​vakbond te creëren. Maar dit is wat we horen van corrupte vakbondsinsiders als Jane McAlevey .

De reden is dat de door McAlevey gepromote regeling niet echt noch militant is. Hun doel is niet om een ​​echte vakbond te creëren, maar om een ​​openbare simulacrum en op problemen gebaseerde campagne te creëren die tot doel heeft de Trump-regering te veroordelen over gezondheidsproblemen van werknemers met betrekking tot het Coronavirus en ‘openstellen’.

Hun grootste probleem is dat Biden eigenlijk niets wezenlijks heeft gezegd en evenmin links van wat Trump eigenlijk al heeft bereikt, heeft voorgesteld. Het is Trump die een moratorium op studieleningen heeft verstrekt, Medicare voor iedereen voor coronavirusbehandelingen, een bevriezing van bepaalde soorten huisuitzettingen en executies, directe betalingen aan burgers (de zogenaamde ‘eenmalige UBI’).

McAlevey et al. Zien de arbeiders als pionnen in een groter geheel, gebaseerd op een progressieve ideologische imperatief, ver voorbij de werkelijke behoeften en dromen van echte Amerikaanse arbeiders. Deze denktankers zien het organiseren van doelen als ‘strategisch’ als ze zwarte en vrouwelijke kiezers mobiliseren – precies twee demografische categorieën waar Obama sterker was of waar Trump sterker was dan Biden. Daarentegen zal de echte National Labour Movement weerspiegelen dat 78% van de Amerikaanse beroepsbevolking blank is .

Hoe verbonden is Jeff Bezos met de DNC? Zo erg zelfs dat het voorstel van Andrew Yang van UBI gebaseerd was op een harde verkoop aan het Amerikaanse publiek op de onvermijdelijkheid dat Amazon uiteindelijk een grote meerderheid van de hele retailmarkt zou overnemen – het enige probleem was of Amazon op de een of andere manier zou worden belast om betalen voor een UBI. Maar in feite ging het om het sturen van andere belastinginkomsten, zoals die van kleine en middelgrote bedrijven, evenals het blijven van grotere fysieke retailers, en ze opnieuw te begeleiden naar een UBI-model waar Amazon duidelijk van kan profiteren .

Is het trouwens niet vreemd dat temidden van deze pandemische reactie in de VS bedrijven werden stilgelegd, maar Amazon als essentieel werd beschouwd? De rijkdom van Bezos nam tijdens de quarantaine met $ 25 miljard toe en versnelde op magische wijze dezelfde ‘voorspelling’ die werd gedaan door Andrew Yang’s pitch voor UBI.

Lees ook:  Reddingsprogramma's van de FED zijn er niet voor het volk

En deze UBI zou volledig in lijn zijn met de strategie van Amazon tot nu toe, die net als McDonald’s erop vertrouwt dat hun winsten uiteindelijk worden gesubsidieerd door social-net-beleid, om de schijn van duurzaamheid te behouden in hun model op basis van levensonderhoud. Wat we nu toevoegen is een subsidie ​​voor Amazon-salarissen die worden betaald uit de belastingen op bedrijven die niet vereisen dat hun betaalde salarissen worden gesubsidieerd.

Dit geeft ons nog een ander vernietigend bewijs met betrekking tot het hyperreële, gesimuleerde karakter van de huidige ‘organiserende inspanningen’. Het zijn slechts verkiezingspraktijken die uiteindelijk de macht van de echte werknemer op de werkvloer ondermijnen en het vertrouwen van het publiek in de doelstellingen van vakbonden blijven uithollen. Wanneer mensen SEIU en Teamster (CTW) vakbonden tegenwoordig zien als louter pionnen van de DNC en haar zakelijke donorklasse, hebben ze het niet mis.

Vijfenvijftig procent van de Amerikaanse arbeiders staat positief tegenover vakbonden. Vakbonden werden niet gevormd door Democraten, noch vertrouwden ze op een abstracte ‘machtsanalyse’ die werd uitgevoerd op het niveau van denktanks van ivoren torens. Vakbonden werden gesmeed in het licht van illegaliteit en drongen zichzelf op het toneel van de geschiedenis. Ze organiseerden niet waar het door intellectuelen was verboden, niet waar het tactisch was en niet waar het geschikt was voor een democratische verkiezing. Ze waren georganiseerd, gedoopt door bloedvergieten en tegen grote menselijke kosten. Hun militanten werden neergeschoten, opgehangen, gelyncht door Pinkertons en corrupte politieteams. Ze werden niet gezegend door leidinggevenden van Amazon of bedacht door Hillary Clinton, maar door de martelaren van Haymarket. De pers van Atlantic-Council / Deep-State zoals The New York Times, MSNBC, Vice Magazine en de Washington Post zal de opkomende National Labour Movement-vriendelijke behandeling niet geven. De leiders ervan worden terroristen genoemd, de gewone mensen extremisten. Er zullen ontvoeringen en auto-bombardementen plaatsvinden. Ze zullen zich nooit verzetten tegen of proberen kleine en middelgrote bedrijven te organiseren. Zo weten we dat de komende National Labour Movement is geboren – en wat we zien van de DNC is het zeker niet. Maar degenen met een oor op de grond kunnen desalniettemin het echte werk horen aankomen.

Een opmerking van Indinatie.nl:

Ik heb veel geschreven over de reactie van Trump op de pandemie, en dit is wat al die tijd duidelijk is geweest: hij heeft geen echt plan om het land  de wereld weer gezond te maken, behalve valse hoop te verkondigen , een snel einde te voorspellen , valse deadlines aan te nemen en verleg de schuld naar anderen . De meest dringende behoefte is om te testen , testen , testen , en of hij begrijpt het niet of hij wil de resultaten niet weten omdat ze er ” slecht uitzien “. De media hebben de berichtgeving over de federale reactie verknald door politieke verslaggevers te laten leiden in plaats van gezondheidsverslaggevers. Politieke verslaggevers besteed veel te veel aandacht aan wat Trump zegt, zodat wat het ook is de krantenkoppen haalt . Ze lieten Trump de agenda bepalen in plaats van goed geïnformeerde mensen het te laten doen. Politieke verslaggevers geven Trump ook veel te veel eer om te proberen, wat hij niet is . Ze bedekken zijn onsamenhangendheid , onwetendheid , geen idee , gasverlichting , en ja, gewoon domheid . Ze benutten hun zeldzame toegang tot hem over het algemeen niet goed door hem met feiten te confronteren en zijn zeepbel te doorboren . Ze blijven zelfgenoegzaam tegenover een enorm dodental, in plaats van eisen meedogenloos krachtigere actie. Wie in Trump gelooft moet eens dieper kijken in zijn globalistische agenda kijken, deze voorspeld alleen maar meer oorlog om olie, Trump wil niet voor niets Venezuela binnen vallen daar bevinden de grootste olie reserve van de wereld , dus let op mijn worden mocht Trump onverhoopt herkozen worden dan zal de wereld in een nog groter crisis belande dan nu al is!

Overweeg alstublieft om mijn werk te steunen , dat afhankelijk is van donaties.

>Comments

comments