Een Italiaanse wetgever heeft haar parlementaire voorrecht uitgeoefend om Bill Gates te arresteren

Een Italiaanse wetgever heeft haar parlementaire voorrecht uitgeoefend om Bill Gates te arresteren

19 mei 2020 0 Door Indignatie redactie

Afgelopen week drong parlementslid Sara Cunial er bij collega-wetgevers op aan om alle plannen voor verplichte vaccinatie tegen het coronavirus te weerleggen, en zei dat dergelijke inspanningen worden onder druk gezet door de corrupte elites die zij beschreef als de ‘diepe staat’.

Ze beweerde dat Italië was onderworpen aan een “heilige inquisitie van valse wetenschap” tijdens een toespraak van zeven minuten die met groot applaus werd ontvangen

RT-  rapporten: Bill Gates en zijn laatste anti-coronavirus-inspanningen stonden centraal in de wildste theorieën die mogelijke sinistere motieven achter de activiteiten van de miljardair onderzoeken. In misschien wel de meest spraakmakende verontwaardiging van vorige week, hield een Italiaans parlementslid voor Rome Sara Cunial een toespraak die zelden (of nooit) werd gehoord in welk parlement dan ook.

In haar gepassioneerde toespraak riep Cunial collega-wetgevers op om plannen voor verplichte vaccinatie tegen Covid-19 te weerleggen.

Dergelijke pogingen worden onder druk gezet door de corrupte elites – de Deep State – beweerde ze, wijzend op Bill Gates als een van de belangrijkste boosdoeners achter de vaccinatiedrift, zo niet de pandemie zelf.

“ Gates werkt al decennia aan ontvolkingsbeleid en dictatoriale controleplannen voor de wereldpolitiek, met als doel het primaat te krijgen op het gebied van landbouw, technologie en energie. 

Als een bekende anti-vax-activist noemde Cunial Gates de slechterik, voornamelijk vanwege de vaccinatiecampagnes die zijn stichting al jaren voert in minder ontwikkelde landen.

Maar terwijl ze de miljardair brutaal beschuldigde van het steriliseren van miljoenen vrouwen in Afrika en het verlammen van honderdduizenden kinderen in India, voegde ze ook een flinke snuf GGO’s en 5G-technologie toe aan de dichte samenzwering van zijn ‘zonden’.

Lees ook:  Vecht tegen Salvini: Nu beloont de EU de nieuwe linkse regering van Italië

De Italiaanse politicus had ook harde kritiek op de anti-coronavirus vergrendelingsmaatregelen die haar land als een van de eersten oplegde.

Volgens Cunial dient het isolement ook de globalistische agenda, terwijl de Italianen zijn onderworpen aan een  ‘heilige inquisitie van valse wetenschap’.

‘Het zijn onze kinderen die meer zullen verliezen, dat zijn’ verkrachte zielen ‘,’ zei  Cunial. “Op deze manier wordt het recht op school alleen verleend met een armband om ze te laten wennen aan de proeftijd, om ze te laten wennen aan slavernij en onvrijwillige behandeling.”

“ Het echte doel van dit alles is totale controle. Absolute overheersing van mensen, getransformeerd in cavia’s en slaven, wat de soevereiniteit en de vrije wil schendt. 

Toen hecklers haar probeerden te onderbreken, riep de kamerpresident – omdat in een  “vrij parlement iedereen het recht heeft om zijn mening te uiten”  – een applaus.

Toegestaan ​​om haar toespraak af te ronden, verhoogde Cunial de inzet nog verder en smeekte de Italiaanse premier om Gates voor internationale gerechtigheid te onderwerpen – tenzij Giuseppe Conte natuurlijk zelf deel uitmaakt van de wereldwijde Deep State-samenzwering.

‘De volgende keer dat je een telefoontje krijgt van filantroop Bill Gates, stuur het dan rechtstreeks door naar het Internationaal Strafhof voor misdaden tegen de menselijkheid. 

Hoewel Bill Gates in het verleden vaak het doelwit was van diverse complottheorieën, heeft de aanhoudende coronavirus pandemie de belangstelling voor zijn personage vergroot.

Zijn zoektocht naar een vaccin tegen de Covid-19, evenals een recent patent van Microsoft dat   vaag een apparaat beschrijft dat ‘lichaamsactiviteit’ volgt, veroorzaakte veel ophef.

Ondanks het feit dat Bill Gates technisch gezien uit het bestuur van Microsoft is gestapt en niet langer geassocieerd is met het bedrijf, terwijl het ‘sinistere’ patent WO / 2020/060606 nooit implantaten noemde, concludeerden sommigen dat de miljardair van plan was stiekem de mensheid te microchipen onder onder het mom van coronavirusvaccinatie …

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  G7: een verouderde, nutteloze praatwinkel

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Als Trump probeert zijn weg naar verkiezingsoverwinning te vervolgen, dan is dit wat er gebeurt
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments