Berlijn: Groene senator voor justitie verklaart politieagenten officieel eerlijk spel voor criminele migranten

Berlijn: Groene senator voor justitie verklaart politieagenten officieel eerlijk spel voor criminele migranten

23 mei 2020 0 Door Indignatie redactie

In de schaduw van de Corona-crisis storten groene ideologen het land in steeds absurder wordende wateren. Nu de antidiscriminatiewet van de Berlijnse Groenen-politicus Dirk Behrendt (senator voor justitie) is aangenomen, worden politieagenten van linkse radicale NGO-advocaten en criminele migranten vogelvrij verklaard. Achter deze schandaalwet schuilt duidelijk de bedoeling dat de migrantencriminaliteit niet langer consequent wordt vervolgd, want zelfs een routinematig identificatieproces kan nu in het dok belanden – voor de politieagent.

Arabische clans, blanke IS-terroristen, zwarte Afrikaanse dealerbendes, maar ook Noord-Afrikaanse zakkenrollers en messenrovers, deze groep mensen staat duidelijk heel dicht bij de Groenen . In ieder geval meer dan de veiligheid van de burgers, of beter gezegd diegenen “die hier al lang wonen”, zoals de door Merkel verkrachte Duitse taal nu zou moeten zeggen.

In een grenzeloos land en EU-structuren – de migratie-NGO’s, media en politici krabben al hun hoeven – zodat de Corona-grenscontroles volledig worden stopgezet, zouden de miljoenen mannen uit voornamelijk moslimlanden van herkomst zich op hun gemak moeten voelen. Een politieagent die je een goede dag wenst en beleefd om je identiteitsbewijzen vraagt ​​- dat gaat natuurlijk te ver.

Terwijl de meest elementaire grondrechten, voor degenen die hier al lange tijd wonen, maandenlang met de hand zijn weggevaagd en gecontroleerd en gesanctioneerd met alle hardheid van de rechtsstaat, kan het de controle zijn van een migrant in de no-go gebieden van Kottbusser Tor en Görlitzer Park maar één ding: racisme!

Zo zou het er tenminste moeten uitzien in het ruwe wereldbeeld van extreem-links Dirk Behrendt . Je kunt je afvragen waar zijn de vele nieuwe experts op het gebied van complottheorie als de burgers ze echt nodig hebben?

Groene ideologen vernietigen de interne veiligheid

De rood-donker rood-groene meerderheid in de juridische commissie van het Berlijnse Huis van Afgevaardigden zwaaide op 13 mei door de zogenaamde State Anti-Discrimination Act, die binnenkort als wet in werking zal treden. Door een speciaal geïntroduceerde omkering van de bewijslast, ontplooit de wet haar volledige sabotagebevoegdheid, die politiewerk dreigt te verhinderen. Tijdens een hoorzitting in de Tweede Kamer beschreef een politievertegenwoordiger zijn vrees:

‘Als ik een Afrikaanse dealer zeg, kan hij zeggen dat hij door die controle is gediscrimineerd. Dan moet ik bewijzen dat de controle geen discriminatie was, maar gerechtvaardigd. Als er een onderzoek is, word ik niet gepromoot. «

Maar ondanks deze ernstige bezorgdheid van de politie, hebben de linkse groene ideologen deze omkering van de bewijslast doorgevoerd. Het hoofd van de Duitse politie-unie (DPolG), Rainer Wendt, die de Groenen beschouwt als ‘uitsluitend ideologisch gemotiveerd overheidsoptreden’, vindt het even problematisch. Bij criminele clanleden die met luxe auto’s door de steden rennen, krijgt Berlijn geen bewijslast terug, maar gemotiveerde politie wel. “De hoofdstad wordt een gekkenhuis dat alleen in heel Duitsland en Europa ongelovig de hoofden zal doen schudden”, is de samenvatting van de beoefenaar.

De AfD-jurist in het Berlijnse Huis van Afgevaardigden Marc Vallendar spreekt ook duidelijk en maakt duidelijk dat de antidiscriminatiewet slachtoffers tot daders maakt: »In geval van twijfel zal dit ertoe leiden dat politieagenten de noodzakelijke maatregelen niet nemen uit angst om iemand te discrimineren. In zijn huidige vorm is het ontwerp juridisch onaanvaardbaar en een klap in het gezicht van elke individuele nationale werknemer. Er zijn onvoorspelbare aansprakelijkheidsrisico’s voor belastingbetalers, evenals golven van rechtszaken die niet gerechtvaardigd zijn door de nieuwe wet op collectieve acties die wordt ingesteld door een antidiscriminatielobby. «

Om het simpel te zeggen: de groene minister van Justitie heeft specifiek een zogenaamde collectieve actie goedgekeurd, zodat de Afrikaanse analfabete, drugsdealers en officiële Hartz IV-ontvangers niet eens de politie zelf moeten aanklagen voor discriminatie (bijvoorbeeld vanwege identiteitsverificatie), dit kan ook door clubs, ngo’s en activisten die zelf niet getroffen zijn. Jörn Badendick van de Independent Police Staff Representative voorspelt een golf van rechtszaken waarin politieagenten in de rechtszaal een eerlijk spel kunnen worden.

Een wet voor het links-groene politiehater milieu

Deze wet zal zeker alle radicale linkse politiehaters aanmoedigen. De groene ideologen zijn zeker van het applaus van Antifa, diverse NGO’s en de asielsector . Een geheel nieuwe bedrijfstak dreigt te ontstaan, via verenigingen die rechtszaken tegen staatsinstellingen voor racisme als aanvullend bedrijfsmodel zullen ontdekken. En juist hierom is waarschijnlijk ook de omkering van de bewijslast ingevoerd – en net als bij de asielrechtenindustrie dreigen deze rechtszaken te worden gefinancierd met belastinggeld.

In de praktijk zal deze uitnodiging om racisten onbezonnen en / of vals te beschuldigen van daders, slachtoffers maken en tot voortdurende stigmatisering van de politie leiden. De Groenen beschermen immigrantengroepen met een hoog misdaadcijfer, zoals Libanezen, Turken, Marokkanen en Afghanen (volgens het BKA-situatierapport: misdaad in het kader van immigratie) tegen alle politiemaatregelen.

Want als een Berlijnse politieagent nog minder wil dan omringd zijn door een gewelddadige clanmassa, dan is het aan de bekende linkse Berlijnse rechterlijke macht om terecht te staan ​​voor discriminatie. Uiteindelijk is deze groene schandaalwet een gerichte aanval op de politie en vooral burgers die hun bescherming (nog) toevertrouwen aan het staatsmonopolie op geweld. De vernietiging van de interne veiligheid en de destabilisatie van Duitsland worden ook doorgevoerd.

Comments

comments