Hoe stom kan je zijn tweede golf in de VS is nu wel zeker zie hier waarom!

Hoe stom kan je zijn tweede golf in de VS is nu wel zeker zie hier waarom!

25 mei 2020 0 Door Indignatie redactie

The New York Times markeert vanmorgen ongeveer 100.000 Amerikanen dood door de nieuwe pandemie van het coronavirus, nu staten weer opengaan voor zaken.

covid

Het aantal gevallen van COVID-19 in North Carolina neemt nog steeds toe. https://covid19.ncdhhs.gov/dashboard/cases

Net ten westen van de Mississippi komt dit nieuws uit Missouri :

Een kapper uit  Missouri  stelde mogelijk meer dan 90 klanten en collega’s bloot aan  coronavirus  na een week naar het werk te zijn gegaan met symptomen van de ziekte, hebben ambtenaren gewaarschuwd.

Gezondheidsfunctionarissen in Springfield, 200 mijl ten zuidwesten van St Louis, gaven een waarschuwing om mensen te informeren dat ze mogelijk werden blootgesteld aan Covid19 als ze tussen 12 mei en afgelopen woensdag de Great Clips salon bezochten.

Ze zeiden dat de stylist, die niet is genoemd, positief was getest op coronavirus en dat hij tijdens het reizen besmet zou zijn geraakt.

‘De persoon en zijn klanten droegen gezichtsbedekkingen. De 84 klanten die mogelijk rechtstreeks worden blootgesteld, worden door de gezondheidsafdeling op de hoogte gebracht en krijgen tests aangeboden, evenals zeven collega’s, ‘zei de gezondheidsafdeling van Springfield-Greene County in een verklaring.

Elders in Missouri is dit weekend van Memorial Day PAR-TAY tijd:

Lees ook:  Trump noemt eindelijk de misdaad die hij denkt dat Obama persoonlijk begaan heeft

Zelfs als het aantal sterfgevallen in Noord-Carolina afneemt, meldde het hoofd van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services van de staat op zaterdag ” een opmerkelijke en zorgwekkende toename ” in nieuwe gevallen van coronavirus. De staat registreerde de ” hoogste COVID-19-gevallen van één dag die werden gemeld met 1107 extra gevallen “, net zoals de staat zijn restaurants opende voor binnen dineren onder fase 2 van het plan van de gouverneur. Maskers zijn niet vereist.

Hier in de beerput van Sin zijn de toeristen terug:

En dus blijft dit stukje van ” Waiting for the Electrician or Someone Like Him “, een komediealbum van Firesign Theatre (1968), in mijn hoofd blijven terugkomen. “Beat the Reaper” is een spelshow waarin de deelnemers ziekten moeten diagnosticeren waarmee ze zijn geïnjecteerd. Onze hoofdpersoon heeft verloren na het oplopen van ‘de pest’. Terwijl de pest de stad overspoelt, speelt een taxiradio:

… in een enorme verkeersstop als het sterftecijfer blijft stijgen. En laten we nu naar de rand van de rivier gaan en Charles B. Smith. 

Ed, het is hier een geweldige scène. Net als lemmingen, wacht de menigte op de kust, fakkels laaiend, terwijl de lange rij gehulde begrafenisvlotten lui in zicht komt, grote zwarte kaarsen flikkeren aan roer en achtersteven. De opwinding is aanstekelijk … en dat geldt ook voor de vrijwilligers van het Zwarte Kruis die van familie op familie overgaan en af ​​en toe pauzeren om het hoofd van een kind aan te raken. Ik wou dat ik het kon … maar ik kan het niet. stom stom stom.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments