COVID-19: Hoe betrouwbaar en menselijk is de pandemische strategie van Zweden?

COVID-19: Hoe betrouwbaar en menselijk is de pandemische strategie van Zweden?

27 mei 2020 0 Door Indignatie redactie

De Zweedse Covid-19-strategie wordt geprezen door anti-lockdown-activisten die de immuniteit van kuddes bevorderen, maar een prominente Zweedse professor in de epidemiologie vraagt ​​zich af hoe humaan en betrouwbaar die strategie is geweest.

media hebben ten onrechte gemeld dat de World Health Organization van Zweden Covid-19 strategie heeft onderschreven. In feite verwees de WGO naar toekomstige pandemieën waarin nieuw gedrag wordt aangeleerd, niet naar de bestaande bestrijding van deze pandemie via een ‘ kudde-immuniteit’ -model. Desalniettemin blijft Anders Tegnell, de belangrijkste epidemioloog van Zweden, opscheppen dat zijn onbetrouwbare Covid-19-model het beste ter wereld is.

Daarom volgen hier enkele tips voor die regeringen die dit model overwegen. Ze zullen prioriteit willen geven aan de behoeften van hebzuchtige bedrijven, de economische hulp aan particuliere bankiers verhogen en de globalistische belangen tegen elke prijs beschermen; in het geval van Zweden heeft het het leven gekost van duizenden ouderen en armen in het land. [Op maandagochtend had Zweden 33.459 gevallen, de 25e meest ter wereld en 3.998 doden, verreweg het meest in Scandinavië.]

Proxy-epidemiologen van bedrijven geven wellicht de voorkeur aan een benadering van immuniteit van de veestapel omwille van de normale gang van zaken. Maar als hun experiment de ouderen toestaat te sterven in “gruwelijke” verstikking omdat ze niet van zuurstof worden voorzien – getuige Latifa Löfvenberg, een geregistreerde verpleegster in Gävle, Zweden – gaan we een ander niveau in deze discussie in.

Tips om niet ‘succesvol’ te zijn zoals Zweden

Tip nr.1

Verberg het werkelijke dodental van de epidemie door “officieel” alleen de slachtoffers te tellen die zijn getest en “geverifieerd” in de laboratoria waarmee u een deal hebt gesloten. In plaats van bijvoorbeeld alle Covid-19-sterfgevallen te tellen , laat u die Covid-19-sterfgevallen in privé- en verpleeghuizen achterwege en neemt u alleen die in ziekenhuizen op. Sterfgevallen in privé- en verpleeghuizen in de gemeenschap zijn niet opgenomen in de statistieken van de Zweedse dienst voor volksgezondheid.

Tip 2

Verberg de echte Covid-19-gevallen door alleen tests uit te voeren op een beperkt aantal van de bevolking. Wees het land van uw regio met de minste Covid-19-tests per hoofd van de bevolking. Minder testen, minder tests om ter verificatie op te sturen. Het is zo simpel. [Zweden heeft 20.797 per miljoen inwoners getest, de zesde van alle landen.]

Lees ook:  Trump's coronavirus-doofpot ging helemaal over hebzucht

zweden

Boven: Totaal COVID-19-tests per 1.000 mensen in Zweden en de buurlanden

Tip nr.3

Neem in uw totale dodental niet de dodelijke slachtoffers op die dokters als Covid-19 hebben gediagnosticeerd in de overlijdensakten die zij hebben afgegeven. Anders blijkt uit het werkelijke dodental dat ongeveer tien procent hoger is (zoals blijkt uit cijfers van de National Board of Health and Welfare, de officiële statistieken van Zweden over doodsoorzaken).

Tip nr.4

Geef geen richtlijnen aan het personeel of personeel dat verantwoordelijk is in verpleeghuizen over het dragen van maskers of beschermende uitrusting tijdens de zorg voor ouderen. Zeg in plaats daarvan dat die beslissingen lokaal genomen mogen worden. Met andere woorden, uw nationale autoriteiten voor volksgezondheid en gezondheidszorg mogen geen richtlijn uitvaardigen over maskers ter bescherming van ouderen tegen infectie door het personeel [” Ingen rekommendation om munskydd för att skydda mot smitta från personal “]. Geef uw staatsepidemioloog de instructie om de pers in dagelijkse briefings toe te spreken, zodat de Zweedse reguliere media kunnen rapporteren: “Volgens staatsepidemioloog Anders Tegnell is het niet mogelijk te zeggen of beschermende maskers wel of niet mogen worden gebruikt”. (DN, 7 mei 2020).

Tip nr.5

Als a) verpleeghuispersoneel zonder het te weten besmet is (omdat ze niet zijn getest – en ze zijn niet getest omdat de autoriteiten die test hebben geweigerd) en b) omdat ze geen masker dragen, infecteren ze veel ouderen die ze in direct contact komen met, en c) omdat ouderen kwetsbaar zijn en na hun ontwikkeling Covid-19-symptomen NIET naar ziekenhuizen worden gebracht , maar d) uiteindelijk zonder de juiste zorg of waardigheid sterven in de greep van verstikking, versneld door opiaten die hun ademhalingsproblemen, enz. (Zweeds TV4-interview met hoogleraar geriatrische geneeskunde Yngve Gustafson, 11 mei 2020), vind dat niet zo erg. Laat de mensen in uw land geloven dat het oké is als de ouderen nu sterven, want ze zullen hoe dan ook sterven.

Tip nr.6

Geef uw staatsepidemioloog de instructie om te zeggen dat noch het dagelijkse aantal dodelijke slachtoffers, noch het uiteindelijke totale dodental bij deze epidemie de grootste zorg is. En dat het voorspellen van het aantal doden niet het belangrijkste is . En als een journalist hem vraagt ​​wat de belangrijkste zorg van de regering is, laat uw staatsepidemioloog dan niet antwoorden dat het de economie is. Je zou hem moeten laten zeggen dat ‘de middelen voor de gezondheidszorg niet overweldigd kunnen worden’. En om te laten zien dat de gezondheidszorg van uw land niet overweldigd is, annuleert u drastisch het aantal van uw “normale” of geplande operaties. Volg het voorbeeld van Zweden door uw aantal operaties met 5.000 per week te verminderen .

Lees ook:  Donald Trump: Denk even met mij mee

zweden

Tip 7

Zorg ervoor dat u capaciteit heeft op uw Intensive Care Units (ICU) – en waan de indruk dat u een hoog – of zelfs het hoogste – overlevingspercentage heeft in de ziekenhuizen van uw land door ICU-bedden eenvoudigweg te weigeren aan ouderen en kwetsbare personen, zelfs als ze beschikbaar zijn. Laat oudere patiënten elders overlijden, zonder kans op toegang tot een beademingsapparaat. Maar doe dit allemaal terwijl u tegelijkertijd de hype stopt dat uw land een “humanitaire grootmacht” is . En vermeld niet die keer dat een minister in uw voormalige sociaaldemocratische regering beweerde dat uw land het risico liep een “vleesbergprobleem” te hebben:

“Deze ‘ vleesberg’ van mensen geboren in de jaren 40, die wij die geboren zijn in de jaren 60 gaan voeden.”

Minister van Financiën Per Nuder tijdens een bijeenkomst op 1 december 2004 in de Scandinavische Enskilda Banken, SEB (“De leidende Scandinavische zakenbank “).

Tip nr.8

Dus, om geen middelen voor intensieve zorg aan ouderen te verspillen, geef instructies om ze te categoriseren in “biologische leeftijdscohorten” . Geef mensen met een biologische leeftijd boven de 80 of mensen boven de 70 met één onderliggende ziekte van het orgaansysteem de laagste prioriteit. Of zelfs die van biologische leeftijd ouder dan 60 jaar met twee onderliggende ziekten van het orgaansysteem. Terwijl u systematisch ventilatoren weigert aan ouderen van wie wordt aangenomen dat de prognose slecht is (niemand kan er volledig zeker van zijn of ze niet zouden zijn gered als ze de kans kregen), kunt u ervoor kiezen om ze naar huis of elders te sturen? Zonder ze noodzakelijkerwijs te testen op Covid -19. Op deze manier worden ze niet meegeteld in het Public Health Agency-systeem van uw staatsepidemioloog als ze sterven.

Lees ook:  Bloomberg veel gevaarlijker dan Trump

Tip nr. 9

Dit alles betekent dat u kunt opscheppen over terugvorderingen, zoals we dat in Zweden doen, aangezien we in ons meest prestigieuze ziekenhuis – het Karolinska-ziekenhuis – zo’n hoog aantal ICU-recuperaties hebben (’80 procent’), mogen we nu zeggen dat, met zulke “positieve cijfers” hebben we niet minder “ de internationale trend doorbroken ”. Volg duidelijk het voorbeeld van de ICU van het Karolinska-ziekenhuis, waar een dergelijk systeem van prioriteiten werd ingevoerd, ook al werden (en worden) de bedden niet gebruikt .

Tip 10

Onderzoek of vermeld niet in uw door de staat gesponsorde media (zoals bijna alle van Zweden) de meervoudige blootstellingen door professoren , artsen en verpleegkundigen van gevallen waarin zieke oudere patiënten met Covid-19-symptomen een ziekenhuisbed is geweigerd.

Tip nr. 11

Hetzelfde geldt als uw topfunctionarissen wordt gevraagd naar meldingen van stervende oudere patiënten die geen zuurstof krijgen in openbare verpleeghuizen (in plaats daarvan morfine, wat hun ademhalingsproblemen verergert). Dergelijke gevallen werden onlangs gezien door Latifa Löfvenberg, een geregistreerde verpleegster in Gävle, die de dood door verstikking van de patiënten als “gruwelijk” heeft beschreven.

Zeg gewoon dat zuurstof geven geen probleem is voor de centrale gezondheidsautoriteiten, maar “aan elke gemeentelijke / regionale overheid”.

Tip 12

En, natuurlijk, de economie : in plaats van voldoende beschermende uitrusting aan te bieden aan medisch personeel en maskers te kopen voor de mensen, enz., Moet u er in de eerste plaats voor zorgen dat u winstgerichte privébedrijven en bedrijven in uw land het equivalent van 724 miljard Zweedse kronen ($ 521,2 miljard, of 67,9 euro). Dit zijn tenslotte de fondsen waaraan ouderen – degenen aan wie u nu euthanaseachtige oplossingen toedient – het grootste deel van hun leven hebben bijgedragen door hun nobele, toegewijde en patriottische werk.

En dit is wat de WHO werkelijk zei over de strategie voor immuniteit van de kudde die Zweden heeft omarmd:

Dokter Marcello Ferrada de Noli is een Zweedse openbare heide, emeritus hoogleraar epidemiologie en voormalig onderzoeker aan de Harvard Medical School.

Comments

comments