Postorderpresidium: democraten zullen er alles aan doen om Trump in november te verslaan

Postorderpresidium: democraten zullen er alles aan doen om Trump in november te verslaan

28 mei 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Net als in 2016 toen WikiLeaks onthulde dat de DNC Hillary Clinton-debatvragen aan het voeren was, zal 2020 niet anders zijn met de Democraten die elke  truc in het boek gebruiken om Donald Trump uit zijn ambt te verdrijven.

Na Russiagate, Impeachment en nu massamedia-hysterie over Coronavirus, die Trump natuurlijk een grote slag heeft toegebracht met betrekking tot zijn hoop op herverkiezing in november, is er nog iemand die er niet van overtuigd is dat de Democraat-machine bereid is om absoluut alles doen om te winnen in november?

Liberalen zijn zich er pijnlijk van bewust dat als Trump nog eens vier jaar in functie wint, al hun huisdierenprojecten – zoals open grenzen, zinloze oorlogen en verwrongen culturele experimenten – voor onbepaalde tijd op de lange baan worden geschoven. Wanhopige tijd vraagt ​​om wanhopige maatregelen, zoals het eisen van stembriefjes voor de presidentsverkiezingen.

Als er ooit een onfeilbare manier was waarop Joe Biden Trump in november daadwerkelijk zou kunnen verslaan, dan is dit het wel. Michigan en Nevada, bijvoorbeeld, twee staten op het slagveld , zijn begonnen met het organiseren van mail-in-stemmen te midden van de schrik van Covid-19, en de Republikeinen ruiken een val. Ze hebben reden om op hun hoede te zijn.

Het organiseren van stemmen per post mist procedureel toezicht, wat overigens niet in staat is gebleken de geldigheid van elektronisch stemmen op de beste dagen te garanderen. Als zodanig zou het stemmen per post in november een regelrechte ramp zijn. Het is niet alleen onmogelijk om een ​​systeem van ‘checks and balances’ te garanderen, scepsis over een dergelijke primitieve vorm van stemtelling maakt het onvermijdelijk dat Republikeinse kiezers de resultaten van zo’n wedstrijd nooit zullen accepteren. Het belang van een betrouwbare vorm van stemmen gaat niet alleen over eerlijkheid; het is van het grootste belang om het uitbreken van geweld op straat te voorkomen.

Lees ook:  "Burgeroorlog" in Frankrijk Tsjetsjenen tegen Noord-Afrikanen

Zouden de Democraten hun toevlucht nemen tot bedrog in het Witte Huis? De recente geschiedenis suggereert van wel. Russiagate, bijvoorbeeld, die de Mueller Report bleek een totale schijnvertoning, had een geweldige job van het verbergen van een aantal Democraat vergrijpen, waaronder een zijspoor Bernie Sanders in het voordeel van Hillary Clinton, evenals het voeden van de laatste vragen om een CNN-stad zaaldebat. Het is moeilijk om de door de media gegenereerde woede te overschatten die de Republikeinen zouden overkomen als ze zich schuldig hadden gemaakt aan dergelijke scheldwoorden.

Om een ​​idee te krijgen hoe laag de Democraten in november zullen zijn om het Witte Huis te winnen, vatte een recent artikel in The Nation het mooi samen, zij het slecht.

“Ik zou op Joe Biden stemmen als hij baby’s kookte en ze at”, meende een voor de hand liggende Trump-verafschuwde Katha Pollitt. Het was een zwakke en betreurenswaardige keuze van metaforen, niet in de laatste plaats vanwege het ultraliberale standpunt van de democraat over abortus. Sterker nog, de clou van Pollitt’s ‘grap’ is dat veel democraten, velen in de late stadia van TDS, graag een misdaad zouden plegen als dat betekende dat ze de troon moesten terugwinnen.

Lees ook:  The Spy Game: het is niet meer wat het vroeger was

Vorige week bijvoorbeeld, pleitte een voormalige verkiezingsrechter in Philadelphia, Pennsylvania, schuldig aan het manipuleren van stemmen namens Democratische kandidaten in gerechtelijke races in 2014, 2015 en 2016. Het ministerie van Justitie (DOJ) heeft aanklachten tegen Domenick DeMuro aangekondigd , 73, voor het vullen van de stembus voor democratische kandidaten in ruil voor contante betaling door een politiek adviseur.

Dit wil niet zeggen dat er niet veel Republikeinen zijn die bij de verkiezingen graag vals spelen als ze denken dat ze ermee weg kunnen komen. Dit soort individuen bestaat ongeacht politieke overtuiging. Maar momenteel zijn het vooral de Democratische staten die mail-in-stemmen eisen als een middel om “de gezondheid van hun burgers te beschermen” tijdens de uitbraak van het coronavirus. Dit doet de vraag rijzen of landelijke virusvergrendelingen voornamelijk zullen plaatsvinden in grote verkiezingsjaren. Maar ik dwaal af.

De belangrijke afhaalmogelijkheid hier is dat verkiezingen in november, vanwege de extreme off-the-chart emoties die ze genereren, meer vragen, niet minder transparantie. Mail-in-stembiljetten zullen het idee versterken dat het hele proces is opgetuigd ten gunste van de Democraten. Dus als Joe Biden, als hij de eerste keuze van de Democratische Partij blijft, in november de overwinning behaalt, zal dit resultaat niet goed uitkomen bij Trump-supporters.

Hetzelfde zou kunnen worden gezegd in het geval van een Trump-overwinning, vooral omdat de reguliere media suggereren dat Biden, en ondanks dat hij vastzit in zijn kelder waar hij regelmatig shot-to-the-foot uitspraken doet , de presidentiële zittende overtreft met een ruime marge. Liberalen konden zich tevreden stellen met een eenvoudig geval van gejammer en tandenknarsen in de nasleep van de schokoverwinning van Trump in 2016; het is twijfelachtig of ze zichzelf in 2020 zo goed kunnen beheersen onder vergelijkbare resultaten.

Lees ook:  Wat het laatste geheime regeringsdossier ons vertelt over het Britse Midden-Oostenbeleid

Hoe dan ook, de uitkomst van de presidentsverkiezingen van 2020 belooft aan beide kanten een waar kruitvat van opgekropte emoties te doen ontbranden. Het is niet nodig om de situatie in de schaduw te stellen met duistere stempraktijken.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments