De blauwe plaag en de zwarte dood


 2 total views,  2 views today

De Dood Van George Floyd Door Blue Plague In Minneapolis Werd Algemeen Veroordeeld Door Dezelfde Partijen Die De Verspreiding Van De Dodelijke Besmetting Hebben Aangemoedigd En Gefinancierd.

” De Blue Plague is een seriemoordenaar die teruggaat tot de slavenpatrouilles van het Zuiden van voor de burgeroorlog.”

De ziekteverwekker die zwarte mensen twee en een half keer doodt  de snelheid van blanken kostte het leven aan de 46-jarige  George Floyd, deze week in Minneapolis. De laatste woorden van Floyd waren: ‘Ik kan niet ademen’, net zoals de wanhopige uitspraken van pestslachtoffer  Eric Garner, geslagen in 2014 in New York City. In tegenstelling tot het nog steeds woedende Covid-19-virus, dat virulent is onder zwarten van beide geslachten, is de Blue Plague vooral dodelijk voor zwarte mannen van alle leeftijden. Volgens onderzoekers van de Rutgers University en de University of Michigan,  1 op de 1.000 zwarte jongens en ik op een bepaald moment in hun leven dodelijk zullen worden getroffen door de Blauwe Plaag – op leeftijden variërend van 12-jarige  Tamir Rice, snoof uit in Cleveland in 2014, aan de 50-jarige  Walter Scott, die in 2015 het slachtoffer werd van de pest in North Charleston, South Carolina.

Covid-19 is gecategoriseerd als een ‘nieuw’ of nieuw virus, dat onlangs is gemuteerd door wilde dieren. Maar de Blue Plague is een seriemoordenaar die teruggaat tot de slavenpatrouilles van het pre-Civil War South. Inderdaad, de eerste vector van de Blauwe Plaag is terug te voeren op Charleston, South Carolina, dat in 1783 een paramilitaire troepenmacht oprichtte, de City Guard genaamd, voornamelijk om zwarte slaven te “controleren” – hoewel de term politie nog niet was uitgevonden. De stadswacht hielp de slavenopstand in Denemarken onderdrukken  in 1822 – een succes waarvan wordt aangenomen dat het heeft geleid tot de mutatie van slavenpatrouilles in volwaardige vectoren van zwarte dood in steden in het hele land, niet alleen in het zuiden.

“De Blue Plague is vooral dodelijk voor zwarte mannen van alle leeftijden.”

Onderzoekers hopen een vaccin voor Covid-19 te vinden, mogelijk binnen een jaar, maar de Blue Plague wordt in de loop van de tijd alleen maar dodelijker en geniet van een groot aantal immuniteiten. Hoewel zwarte mensen hadden gehoopt dat de historische expansie van het aantal zwart verkozen functionarissen politieke antilichamen zou creëren om de verspreiding van de Blauwe Pest te beperken, is het tegendeel gebeurd. In 2014, slechts enkele maanden voordat het leven van Michael Brown werd afgebroken door de Blue Plague, in Ferguson, Missouri, stemde 80 procent van de Congressional Black Caucus om miljarden dollars door te sluizen aan  militaire wapens, uitrusting en training aan lokale plagen van de pest, ondanks voldoende bewijs dat dergelijke infusies de plaag nog giftiger hebben gemaakt voor het zwarte leven. Vier jaar later stemde 75 procent van de Black Caucus om de Blauwe Plaag te classificeren als een ‘ beschermde klasse ‘, waardoor de ziekte verder werd geïmmuniseerd tegen de mogelijkheid van genezing. De Protect and Serve Act van 2018 was ‘overbodig, aangezien de politie al de meest beschermde’ klasse ‘in de natie is.’

Radicale denkers, doordrenkt van de strijd tegen sociale ziekteverwekkers, beweren dat de virulentie van de Blauwe Pest kan worden verzwakt, althans onder geconcentreerde zwarte populaties, via  Black Community Control van de ziekte. Een aantal formules ter bestrijding van de pest naar voren  zijn  gebracht, maar de Black Misleadership Class, diep ingebed in de Democratische Partij, verzet zich fel tegen elke beteugeling van de blauwe besmetting en moedigt actief de verspreiding van de ziekte onder de federale geheime politie aan. In maart van dit jaar sloot  tweederde van de Congressional Black Caucus  zich aan bij een grote meerderheid van de Democraten ter ondersteuning van de wild verkeerd genoemde USA FREEDOM Reauthorization Act, die sindsdien de Senaat heeft  aangenomen, ook. Slechts 17 van de 50 zwarte leden met volledige stemmen stemden tegen de wet, die dit jaar zou aflopen samen met andere bepalingen van de beruchte Patriot Act. Zoals gerapporteerd in  The Verge, stelt de wet de FBI in staat ‘tastbare dingen’ in verband met nationale veiligheidsonderzoeken te verzamelen zonder een bevelschrift, waarvoor alleen goedkeuring is vereist van een geheime rechtbank die naar verluidt vele verzoeken met rubberstempels heeft afgestempeld. ‘ Deze tastbare dingen zijn onder meer het bespioneren van het surfen op het internet van gerichte mensen ‘zonder te hoeven bewijzen dat die Amerikanen iets verkeerds hebben gedaan’, in de woorden van Oregon Sen.

” De Black Misleadership Class, diep ingebed in de Democratische Partij, verzet zich fel tegen elke stoeprand op de blauwe besmetting.”

De blauwe besmetting heeft zich over de hele wereld verspreid terwijl de Verenigde Staten hun enorme leger inzetten als een soort wereldwijde politiemacht, ondersteund door moordende drones die door het Witte Huis geautoriseerde executies uitvoeren in de verre uithoeken van de planeet. President Barack Obama keurde een regelmatig schema van snuifjobs goed op ‘ Kill Tuesday’, ‘Maar het tijdschema van president Trump is waarschijnlijk grilliger.

Aangezien dit een verkiezingsjaar was, werd de dood van George Floyd door Blue Plague in Minneapolis algemeen veroordeeld door dezelfde partijen die de verspreiding van de dodelijke besmetting hebben aangemoedigd en gefinancierd. De democratische burgemeester van de stad ontsloeg de vier agenten die betrokken waren bij het verpletteren van Floyd’s nek, en Joe Biden, de presidentskandidaat die  opschept dat hij  de door de pest verspreide 1994 Violent Crime Control and Law Enforcement Act ‘schreef’ , tweette dat ‘George Floyd beter verdiende’ en zijn familie verdient gerechtigheid. Zijn leven was belangrijk. ‘ Maar de geschiedenis van Biden en zijn partij als vectoren van massale dood zegt anders.

Als er geen onmiddellijke genezing is, is het zeker dat sommige bedreigde zwarte mannetjes – en zussen, die niet immuun zijn voor de verwoestingen van de Blauwe Plaag – hun toevlucht zullen nemen tot huismiddeltjes om de pest te voorkomen, net als Denemarken Vesey, Nat Turner en, meer recentelijk, enkele broeders in  Dallas en  Baton Rouge.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord