Video! Politie New York rijdt in op betogers en politie Los Angeles verricht ruim 500 arrestaties!

Video! Politie New York rijdt in op betogers en politie Los Angeles verricht ruim 500 arrestaties!

31 mei 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

De Verenigde Staten lijkt wel in vuur en vlam te staan. New York, Los Angeles, Detroit en Washington zijn getuige van grof geweld door zowel demonstranten als politie. In 17 steden zijn al bijna 1.400 arrestaties verricht en steeds meer burgemeesters voelen zich genoodzaakt om de noodtoestand uit te roepen. De rellen en plunderingen gaan gewoon door!

Eerst maar even de schokkende beelden:

New Yorks’ finest wordt bekogeld en belaagd door demonstranten, die grotendeels blank zijn. Iedereen heeft de smartphone paraat om ‘police brutality’ op te nemen zodra het zich voordoet. En al snel wordt de situatie grimmiger. Niet zozeer door de agenten, want die hebben zich in het begin nog in weten te houden. Althans, zo lijkt het. De demonstranten beginnen met steeds meer spullen te gooien, naderen de auto’s en proberen deze tegen te houden. Vlak nadat de tweede auto arriveert, trappen ze beiden het gas in en drukken de menigte zo omver. Slachtoffers zijn nog niet gemeld, maar in de laatste seconden van het filmpje zie je de agressie wel nog verder toenemen!

Hier zie je wat er vlak daarna gebeurde:

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Nog een diep door de staat aangespoord Trump-beschuldiging: Oekraïne is een teerbaby van corruptie


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments