Volgende Merkel leugen bloot: grenscontroles zijn mogelijk en effectief tegen misdaad

Volgende Merkel leugen bloot: grenscontroles zijn mogelijk en effectief tegen misdaad

1 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Sinds de opening van de grens in 2015, wat in strijd is met de basiswet, en de aanhoudende en daaruit voortvloeiende gedwongen vluchtelingencrisis, proberen politici en media met een massale campagne aan de bevolking te suggereren dat consistente grenscontrole vermoedelijk niet mogelijk is in een geglobaliseerde wereld. Tegelijkertijd spreken de protagonisten zichzelf tegen in het verdere argument door het spook van een vernietigd Europa te verspreiden als de grenscontroles opnieuw worden ingevoerd (wat echter onmogelijk zou zijn).

De politiek en de verkiezingssuccessen van mevrouw Merkel en haar federale regering zijn gebaseerd op leugens en angst, naast een echte afstemming van de reguliere media. Dit zal later in het artikel worden aangetoond. Een van de grootste leugens van deze federale regering is het negeren van de positieve effecten van grenscontroles. De voormalige FDJ-propagandasecretaris deelt dit met een geglobaliseerde elite in financiën en zaken.

Politiek wordt dit verzoek met name ondersteund in het linkse groene en extreemrechtse kamp. De opvattingen van de eenwereldideologen en de onbeperkte multiculturele supporters domineren hier. Zonder de open grenzen van Duitsland zou dit land met de volgende generaties echter zijn beschermd tegen de negatieve effecten van maximaal 2,5 miljoen immigranten uit voornamelijk islamitische landen van herkomst.

Om misverstanden te voorkomen, begrijpt de auteur niet dat consistente grenscontrole de bouw van een nieuwe muur in heel Europa betekent, noch zelfbeschermingssystemen en mijnenvelden tegen mensen, zoals gebruikelijk was in de SED-dictatuur. EU-breed goederenverkeer, pendelaars en klein grensverkeer zouden ook worden uitgesloten.

Als een bulli met acht zwarte of Noord-Afrikanen echter het land probeert binnen te komen, stoppen federale politieagenten het en controleren het dienovereenkomstig op straf- en verblijfsrechtelijke voorschriften. Dit is uitsluitend gebaseerd op politie-ervaring en de intuïtie van lokale ambtenaren.

In de linker mainstream wordt dit politiewerk belasterd als “raciale profilering”, wat eens te meer de ontkenning van de realiteit door de protagonisten aantoont. Grensoverschrijdende pendelaars met een baard van salafisten zouden in Europabrede databases worden ondervraagd voor een terroristische dreiging en zouden worden teruggestuurd, evenals binnenkomende militante linkse extremisten op weg naar de volgende (G20) top.

Bovendien zou een strikte grenscontrole voorkomen dat illegale immigranten Duitsland binnenkomen overeenkomstig de bepalingen van de basiswet en de Verdragen van Dublin en Schengen . De Duitse asielwet, die onherkenbaar was uitgehold, zou eindelijk weer gelden en het optreden van de federale regering in strijd met het grondwettelijk recht zou worden beëindigd. En dit is precies wat mevrouw Merkel blijkbaar wil voorkomen, evenals de begunstigden van de miljardenindustrie van de asielsector, die wordt gefinancierd met belastinggeld. Je kunt niet wennen aan deze niet-duurzame omstandigheden en je kunt er niet mee ophouden ze tegen te spreken. Daarom volgt artikel 16 bis van de basiswet :

»(1) Politiek vervolgde mensen genieten asielrechten.

(2) Lid 1 kan niet worden ingeroepen door iemand die uit een lidstaat van de Europese Gemeenschappen of uit een ander derde land binnenkomt … «

Criminelen, terroristen, geweldplegers en illegale immigranten maken gebruik van ontbrekende grenscontroles

De talrijke islamistische terroristische aanslagen in Europa zijn uitgevoerd bij het grote aantal “vluchtelingen” die specifiek de open grenzen hebben geëxploiteerd. De meerderheid van de IS-terroristen in de gecoördineerde reeks aanslagen van 13 november 2015 in Parijs, met 130 vermoorde en bijna 700 gewonden, zijn »vluchtelingen«. Dit is ook het geval met Anis Amri, de huurmoordenaar van de Breitscheidplatz in Berlijn. Als het echter om hun eigen veiligheid gaat, zijn politici terughoudend om grenscontroles in te voeren. Ongeveer 3 weken voor de G20-top in Hamburg werden grenscontroles ingevoerd om te voorkomen dat extreem-linkse gewelddadige personen Duitsland binnen zouden komen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenTijdens deze periode van bijna drie weken werden ongeveer 600.000 reizigers gecontroleerd en de resultaten van deze politiemaatregelen zijn werkelijk indrukwekkend: er werden 4.000 ongeautoriseerde binnenkomsten en 1.500 illegale verblijven in de Bondsrepubliek gevonden. Bovendien zijn er ongeveer 1000 meldingen tegen de wet op verdovende middelen en 200 keer hebben de ambtenaren valse documenten en paspoorten in beslag genomen.

Tegelijkertijd werden ongeveer duizend mensen gearresteerd, waaronder 750 arrestaties.

De Duitse burgers en de rechtsstaat werden door grenscontroles van grote schade gered. Iedereen kan de resultaten extrapoleren naar één jaar, vijf jaar en de effecten van grenscontroles sinds de migraties in 2015. Momenteel kan een identiek beeld worden waargenomen voor grenscontroles binnen de Corona-crisis. Alleen in de periode van 16 maart tot 5 mei ‘vond de federale politie 1760 treffers voor het zoeken naar personen als onderdeel van de tijdelijk opnieuw ingevoerde grenscontroles’, zei de federale politie op verzoek van Junge Freiheit .

Dit omvat mensen die zijn geadverteerd met het doel hun verblijf te bepalen, evenals criminelen die met een arrestatiebevel zijn gezocht. Bovendien ontsloegen de federale politieagenten 120.000 mensen aan de grenzen, de redenen voor deze afwijzingen – of het nu Franse toeristen of illegale immigranten waren – werden niet bekendgemaakt door de federale politie.

Merkel verspreidt specifiek de angst voor de implementatie van haar beleid

Eén ding wordt duidelijk tijdens de grenscontroles op de G20-top en tijdens de Corona-crisis – deze kunnen op elk moment zonder problemen worden uitgevoerd en zorgen voor enorme veiligheidswinst voor de Duitse burgers.

Controles scheppen geen chaos of belemmeren het Europese goederenverkeer. Alleen aan de Poolse grens liepen de vrachtwagens vast, aangezien Polen elke vrachtwagen een tijdje stopte en de chauffeurs aan een temperatuurcontrole onderwierp. Anders ging het hele interne verkeer van de EU probleemloos door.

Deze oorzakelijkheden leiden ons tot een verderfelijke daad van Merkel, namelijk het gerichte ontwaken van angst als deze angst kan worden gebruikt voor haar politiek. Een van de grootste angsten van gezinnen en ouders is zeker het verlies van banen en de daarmee gepaard gaande vernietiging van het financiële levensonderhoud Merkel wakkert deze angsten aan in medeplichtigheid met de reguliere media. “Merkel waarschuwt Brenner sluiting -> Dan wordt Europa vernietigd”, verspreidde de staatsradio Deutsche Welle. Het citaat komt uit het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis toen Oostenrijk het geduld met de EU verloor vanwege zijn onwil en het onvermogen van de Europese Commissie om eindelijk consequent de buitengrenzen van de EU te beveiligen.

Overigens is dit een schandalige omstandigheid die tot op de dag van vandaag voortduurt. Het citaat van mevrouw Merkel over de honderdduizenden migranten uit Libië die op dat moment binnenstroomden, luidt :

‘Als het nu allemaal over Libië en Italië komt, om maar te zeggen dat we gewoon de brander dichtdoen, is het niet zo eenvoudig. Dan wordt Europa vernietigd. «

Het nieuwsmagazine Spiegel verspreidt soortgelijke samenzweringstheorieën en vreest daarbij: “Als je de grenzen wilt sluiten, dood je de interne markt”, luidde de kop van een interview met Antonio Tajani, de toenmalige voorzitter van het Europees Parlement.

De grenscontroles van de Corona-crisis hebben Merkel en de reguliere media tot een nieuwe leugen gebracht. De grenzen werden in heel Europa meer dan consistent gecontroleerd, sommige landen sloten zelfs hun grenzen, maar de interne markt van de EU leed er niet onder en ook werd “Europa niet vernietigd” door de grenscontroles.Comments

comments