Protesten gecontroleerd door Rusland? Een “perfect voorbeeld van blote propaganda” door Rice, voormalig nationaal veiligheidsadviseur van Obama en Amerikaans gezant bij de VN

Protesten gecontroleerd door Rusland? Een “perfect voorbeeld van blote propaganda” door Rice, voormalig nationaal veiligheidsadviseur van Obama en Amerikaans gezant bij de VN

2 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Een ‘perfect voorbeeld van propaganda zonder schaamte’ – zo beschreef de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, de suggestie dat Moskou verantwoordelijk was voor de gewelddadige Amerikaanse rellen van ex-Obama-adviseur Susan Rice.

‘Probeer je de Rusland-kaart opnieuw te spelen? Je speelt te lang – kom terug naar de realiteit ‘,  schreef Zakharova op haar Facebook-pagina.

Rice en de CNN, die haar zondag interviewden, hebben ‘ vuile methoden voor informatiemanipulatie ‘ gebruikt, hoewel ‘ er absoluut geen feiten zijn om [de] beschuldigingen te bewijzen ‘, zei ze.

Zakharova adviseerde Rice om ‘ naar buiten te gaan en naar je mensen te kijken, ze in de ogen te kijken en hen te proberen te vertellen dat ze door YouTube en Facebook door de Russen worden gecontroleerd. En ik leun achterover en kijk naar ‘Amerikaans uitzonderlijkheid’ in actie. 

De reactie van de FM-woordvoerster komt nadat Rice in een tv-optreden had toegegeven dat ze ” de intelligentie tegenwoordig niet leest ” – hoewel dat haar er niet van weerhield de schuldige partij te noemen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren‘ Ik durf te wedden dat dit zo uit het Russische speelboek komt ‘ , zei de voormalige nationale veiligheidsadviseur van Obama en de Amerikaanse gezant bij de VN over de aanhoudende gewelddadige protesten.

De demonstraties hebben geleid tot botsingen met de politie, brandende gebouwen en geplunderde winkels in veel Amerikaanse steden, waaronder Minneapolis, New York, Atlanta, Portland en Chicago.

De Russen proberen de VS van binnenuit te ‘ desintegreren ‘, beweerde ze. ‘ Het zou me niet verbazen als ze horen dat ze het op de een of andere manier financieren. 

Lees ook:  Donald Trump's verkiezingsuitslag: alle valse beweringen ontkracht bij feiten

De Democraten en Republikeinen lijken het erover eens te zijn dat de protesten tegen de dood van George Floyd in hechtenis zijn gekaapt door een aantal krachten van buitenaf, maar ze zien die boosdoeners totaal anders.

Links staan ​​erop dat blanke supremacisten, drugskartels of Rusland verantwoordelijk zijn, terwijl president Donald Trump, gesteund door het ministerie van Justitie, het geweld op linkse radicalen van ‘Antifa’ de schuld geeft en belooft de groep een ‘ terroristische organisatie ‘ te noemen Comments

comments