Demonstranten verschenen in Coeur d’Alene, Idaho, maar de lokale bevolking zorgde ervoor dat er geen rellen zouden zijn …

Demonstranten verschenen in Coeur d’Alene, Idaho, maar de lokale bevolking zorgde ervoor dat er geen rellen zouden zijn …

3 juni 2020 0 Door Indignatie redactie
5
(1)

Toen het bericht begon te verspreiden dat dezelfde demonstranten die zojuist ramen en geplunderde winkels in Spokane hadden geplunderd, naar Coeur d’Alene zouden komen, mobiliseerden honderden burgers om hun gemeenschap te beschermen. Dus toen de demonstranten maandagavond kwamen opdagen, ontdekten ze al snel dat er een zeer zwaarbewapend “welkomstcomité” op hen wachtte. Net als de meeste Amerikanen in het hele land waren de meeste inwoners van Noord-Idaho absoluut geschokt door de dood van George Floyd, en er lijkt een overweldigende consensus te bestaan ​​dat de politieagent die hem heeft vermoord, voor de rechter moet worden gebracht. Maar de meeste inwoners van Noord-Idaho zijn ook absoluut geschokt door de gewelddadige rellen die in steden van kust tot kust zijn uitgebroken, en ze willen zeker niet dat hetzelfde in hun nek van het bos gebeurt.

Als je niet bekend bent met de geografie van het gebied, is Coeur d’Alene niet ver van de stad Spokane, Washington, en er was op zondagavond nogal wat rellen in Spokane.

In feite,  één lokale nieuwsbron  beschreef het als “een waanzinnige avond van traangas, rubber kogels en flash-bangs” zoals de politie onvermoeibaar gewerkt om het vandalisme en de plunderingen te beëindigen. Op een gegeven moment stuurde de politie van Spokane eigenlijk een mobiele-telefoonwaarschuwing die iedereen in de regio waarschuwde om “het kerngebied van de binnenstad te  vermijden” …

De politie van Spokane werd gedwongen een waarschuwing te sturen die zondag naar mobiele telefoons in het grotere gebied van Spokane werd gestuurd. ‘In het centrum van Spokane treedt een burgerlijke onrust op. Vermijd alsjeblieft het kerngebied van de binnenstad van Fifth Avenue tot Mission Street en Division Street tot Maple Street. Bedankt, Spokane Police Department ‘, las de waarschuwing.

De burgemeester van Spokane vaardigde een avondklok uit net voor 21.00 uur. De politie gebruikte traangas en rubberen kogels om controle te krijgen over demonstranten die in opstand kwamen en in de binnenstad van Spokane, die eigendommen vernietigde. Oproerkraaiers spoten graffiti, braken ramen en plunderden geselecteerde bedrijven.

In de nasleep van die vreselijke nacht begon het nieuws te verspreiden dat demonstranten van plan waren maandagavond in Coeur d’Alene te verschijnen, en dat  is precies wat er gebeurde …

Demonstranten verzamelden zich maandagavond buiten de WinCo Foods in Coeur d’Alene.

Een assistent-algemeen directeur van de winkel vertelde KREM dat hij schatte dat er op maandagavond rond 18:40 uur 40-50 demonstranten voor de winkel waren. Volgens een KREM-verslaggever was het grootste deel van de menigte om 23.00 uur uiteengedreven.

Maar er waren geen rellen, omdat de demonstranten ontdekten dat ze enorm in de minderheid waren door de lokale bevolking die wachtte om hen te ‘verwelkomen’.

Lees ook:  Het is niet dat ik negatief ben, Amerika is echt genaaid

vs

Een verslaggever voor de Coeur d’Alene Press was maandagavond in de binnenstad en hij meldde dat “honderden burgers”  waren gemobiliseerd om de stad te beschermen …

Al snel arriveerden er meer gewapende mannen, die zichzelf beschreven als een losjes gevormde groep patriotten. Ze namen posten in op hoeken aan weerszijden van Sherman Avenue.

Later werden honderden burgers vergezeld door geweren, halfautomatische wapens, pistolen en bogen en pijlen.

De trottoirs zaten vol met mensen die Sherman Avenue op en neer liepen, vuurwapens die trots te zien waren voor iedereen.

U kunt veel meer foto’s van deze dappere burgers patrouilleren in de straten zie  hier .

Als ze er niet waren geweest, had Coeur d’Alene misschien hetzelfde lot ondergaan dat zoveel andere gemeenschappen in heel Amerika al hebben geleden.

Het volgende is hoe een lokale bewoner beschreef  wat hij op maandagavond ervoer …

SURREAL ERVARING: ONGEVEER Veertig van ons werden gewaarschuwd over mogelijke plunderingsactiviteiten gepland door Antifa-groepen, vandaag in WinCo in Coeur d’Alene, van alle plaatsen. Velen van jullie zouden denken dat het hier nooit zou kunnen gebeuren, maar er werd gemeld dat sommigen vanuit Spokane of zelfs door door Soros gefinancierde aankomsten in Boise werden vervoerd – de meeste of allemaal van buiten de staat. Een connectie bij de politie bevestigde dit, net als een contactpersoon van een van ons, laten we zeggen een alfabet-soepbureau.

Ik was daar, met ongeveer veertig andere patriotten, als menselijk bolwerk om dit te voorkomen. Er waren in het zwart geklede freaks en een paar paarse haren die demonstreerden met BLM-tekens, en sommigen van hen leken in staat tot geweld – gewoon lang niet zo capabel als de aanwezigen die onze stad kwamen verdedigen. Een van de BLM-personen had een AR-15 bij zich, waarvoor hij slecht uitgerust leek, alsof het zijn eerste keer was; hij had geen slinger voor het geweer en droeg het de hele tijd met één hand.

Ik droeg een AR-15 en twee andere zijarmen, en de meeste patriotten waren daar ook gewapend, sommigen met geweren. Ik weet niet of er dingen zouden zijn uitgevallen als we er niet waren geweest, ik weet gewoon dat er niets vreselijks is gebeurd – misschien omdat we er waren.

Helaas is onze natie meer verdeeld dan ooit in mijn hele leven, en met een naderende presidentsverkiezing zullen we de komende maanden waarschijnlijk veel meer protesten in het hele land zien.

Lees ook:  Het 'Greta-effect': zijn we echt deze keer, voor bepaalde, op weg naar de eindtijd?

Wat Amerika echt nodig heeft, is veel meer liefde, maar in plaats daarvan blijven woede en haat toenemen, en veel mensen hebben besloten dat geweld het antwoord is.

Dat is buitengewoon triest, want het geweld dat we de afgelopen week hebben meegemaakt, heeft onze nationale verdeeldheid alleen maar groter gemaakt.

Laten we dus voor Amerika bidden, want ons land valt nu letterlijk letterlijk uit elkaar.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments