Filmpje! Theo Hiddema veegt de vloer aan met Halsema en eist: STOP alle corona-vervolgingen

Filmpje! Theo Hiddema veegt de vloer aan met Halsema en eist: STOP alle corona-vervolgingen

3 juni 2020 1 Door Indignatie redactie

Theo Hiddema heeft gisteren op schitterende wijze de vloer aangeveegd met de waardeloze, corrupte en hypocriete burgemeester van Amsterdam: Femke Halsema. Haar beslissing om de Deugdemonstratie op de De Dam gisteren gewoon door te laten gaan terwijl deelnemers de regel van anderhalve meter aan hun laars lapten was, aldus Hiddema, méér dan onacceptabel… en kan maar tot één conclusie leiden: alle vervolgingen wegens corona-‘misdrijven’ moeten gestopt worden.

No Title

No Description

Politici en burgemeesters lopen “al maanden predikend rond,” aldus Hiddema in de Tweede Kamer vandaag. “‘Samen sterk, samen anderhalve meter, en we redden het samen.’ Deze minister handhaaft het zelfs in hoogst eigen persoon. En dan krijg je nu dit spektakel op De Dam, het ijdele vertoon van mevrouw Halsema, met veel ijdel vertoon van betrokkenheid, ondersteunt daar een demonstratie.”

“Dat is te gek voor woorden,” sneerde het Kamerlid van Forum voor Democratie. “Wat daar is gebeurd, dat is een zeldzaam staaltje wetteloosheid en rechtsongelijkheid.”

“Dat kunt u,” zei Hiddema vervolgens terecht tegen minister Ferd Grapperhaus, “niet meer repareren. “Dat heeft zich al vertrokken. Dat is een affront jegens alle mensen die nu, ondernemers of particulieren, worden vervolgd omdat ze in overtreding zijn geweest voor die anderhalve meter. Dat geeft ellende in de rechtszaal,” aldus de bekende strafpleiter die dus weet waar hij over spreekt.

Lees ook:  Trump werd volledig autoritair in zijn laatste Fox News-interview

“Vraag aan de minister, is hij bereid na dit echec wat op rekening komt van bestuurders — het gezag dus — om het openbaar ministerie een aanwijzing te geven dat alle lopende vervolgingen tegen verdachten wegens overtreding van de anderhalvemeterregeling worden stopgezet?” vroeg Hiddema Grapperhaus vervolgens.

Het is een logische redenering. Zoals Hiddema terecht stelt is er nu sprake van een enorme rechtsongelijkheid en willekeur. Nette, brave burgers worden keihard aangepakt als ze per ongeluk 30 centimeter te dicht bij een ander staan, maar linkse Deugmenschen die het liefst een gewelddadige revolutie willen creëren komen overal mee weg. Dat kan niet. De rechtsstaat eist dat iedereen gelijk behandeld wordt. Als de Damschreeuwers wegkomen met hun gedrag, dan de rest van Nederland ook.

Maar wat was de reactie van CDA’er Grapperhaus? Juist: “Nee, dat ben ik niet.”

Hij is niet bereid om deze rechtsongelijkheid, om deze willekeur ongedaan te maken. Er is één regel voor 99% van de Nederlanders, maar een heel andere regel voor de 1% linkse Deugers.

Zoals Hiddema vervolgens terecht opmerkte: “Dan krijg de rechter het erg druk.”

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Nederland heeft genoeg van de islam en de cultureelmarxistische Europese Unie

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  637 km lange Noordzeedam zou Europa moeten beschermen tegen stijgende zeespiegel
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments