Forum voor Democratie gaat los op rapper Akwasi: ‘Tuig!’ ‘Niet normaal!’

Forum voor Democratie gaat los op rapper Akwasi: ‘Tuig!’ ‘Niet normaal!’

6 juni 2020 0 Door Indignatie redactie
5
(1)

Forum voor Democratie is helemaal klaar met het fascistische quasi-antiracistische maar eigenlijk ronduit racistische, gewelddadige gewauwel van ‘rapper’ Akwasi. “Tuig!” concludeert de partij terecht. 

Op Twitter gaat Forum voor Democratie even helemaal los op Akwasi. Dat is die gestoorde ‘rapper’ die onlangs bij de anti-racistische demonstratie van Black Lives Matter en ANTIFA liet weten dat hij Zwarte Piet in elkaar zou hengsten als hij die tegenkwam in november.

FVD vindt dat soort uitspraken natuurlijk volstrekt onacceptabel. Daarom veegt het op grandioze wijze de vloer aan met de fascistische nep-antiracist. “Dit is Akwasi,” aldus FVD. “Iemand die oproept tot geweld. Iemand die zegt het gezicht van Zwarte Pieten in te zullen trappen komende november.”

Maar niet alleen krijgt Akwasi kritiek, dat geldt ook voor Dit Is M, het idiote NPO programma dat hem gisteren maar weer eens uitgenodigd had. “En de NPO? Nul kritiek. Poeslief slijmen. #DitIsM maakt na kalifaatmeisje Laura weer normaal wat niet normaal is. #saneerdenpo” sluit FVD af in de tweet.

No Title

No Description

Even later kwam er een tweet bij, nu inclusief een filmpje van Akwasi waarin hij de gewraakte uitspraak over Zwarte Piet doet. “Dit is Akwasi,” schrijft FVD weer. “Iemand die oproept tot geweld. Iemand die zegt dat hij in november het gezicht van Zwarte Pieten gaat intrappen.”

Lees ook:  FVD waarschuwt: ‘Als de ‘klimaatcrisis’ reden voor asiel wordt, is massale immigratie niet meer te stoppen!’

En nu moet niet Dit Is M het óók (terecht) ontgelden, maar premier Rutte. “Dit is het tuig waar Rutte voor zwicht en onze tradities voor uitlevert. Niet normaal. Dat mogen we NOOIT accepteren!”

No Title

No Description

Zo, die mogen ‘rapper’ Akwasi, DitIsM, én Rutte in hun zak steken.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments