Geert Wilders gaat mondelinge vragen stellen in de Kamer over ‘geweldsrapper’ Akwasi! ‘Waarom heeft de politie of OM nog geen actie ondernomen’

Geert Wilders gaat mondelinge vragen stellen in de Kamer over ‘geweldsrapper’ Akwasi! ‘Waarom heeft de politie of OM nog geen actie ondernomen’

6 juni 2020 0 Door Indignatie redactie
5
(1)

Geert Wilders gaat aankomende dinsdag mondelinge vragen stellen aan Minister Ferd Grapperhaus. Want volgens Wilders is het onbegrijpelijk dat het OM en de politie nog actie hebben ondernomen. Akwasi roept luid en duidelijk op tot geweld maar iedereen zwijgt erover en laat het gebeuren. Ondertussen mocht Akwasi nog even komen uithuilen bij M. 

Iedereen zat vol verbazing te kijken toen rapper Akwasi ineens doodleuk mededeelde dat hij iedereen die als Zwarte Piet over straat gaat een ‘trap in het gezicht’ gaat geven. Leuke oproep wel, heel inspirerend …. maar niet heus.

No Title

No Description

Geert Wilders gaat daarom de Minister op het matje roepen. Want het kan toch niet zo maar dat iemand dit mag roepen? Dit is gewoon letterlijk het oproepen tot geweld. En al die sneuneuzen die enthousiast reageerde op Akwasi zijn minstens net zo gek.

Ondertussen mocht Akwasi gisteren uithuilen bij Dit is M. waar hij zoals verwacht ontkent dat hij opriep tot geweld. Dit was alleen een activistische slogan.

No Title

No Description

We zijn benieuwd hoe de politie reageert op dit voorval. Tal van mensen hebben online al laten zien dat ze aangiften hebben gedaan tegen Akwasi. De vraag is nu echter wat onze Minister hierop te zeggen heeft. Het lijkt me dat Akwasi wel degelijk een grens is overgegaan.

Lees ook:  Geert Wilders beloofde dat hij Nederland weer aan de Nederlanders gaat geven
OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments