Trump kan het oproerige Amerika redden door niets te doen

Trump kan het oproerige Amerika redden door niets te doen

7 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Op dit moment zijn er in de Verenigde Staten massaprotesten of massale rellen, afhankelijk van wie je het vraagt, en zoals gewoonlijk doen de Punditry en Mainstream Media hun best om dit een geïsoleerd, nooit eerder gezien evenement op Amerikaanse bodem te laten lijken. Maar het lijkt erop dat het pas gisteren was toen de Ferguson-rellen / onrust de dag des oordeels zouden worden voor de VS. En daarvoor waren de LA-rellen het teken van de Apocalyps, enzovoort. Wat de pratende hoofden je ook vertellen, de Verenigde Staten hebben dit soort chaos vaak gezien. Maar president Donald Trump zelf heeft dat niet gedaan, voor hem is dit een maagdelijke ervaring en tot nu toe lijkt hij de verkeerde strategie te gebruiken om de kwestie aan te pakken – actie ondernemen. Het zou beter zijn om gewoon niets te doen.

In een nationale toespraak uit de Rozentuin van het Witte Huis deed Trump de volgende gewaagde vraag van gouverneurs in de Verenigde Staten.

“Vandaag heb ik elke gouverneur sterk aanbevolen om de Nationale Garde in voldoende aantallen in te zetten zodat we de straten domineren …”

“Burgemeesters en gouverneurs moeten een overweldigende aanwezigheid van wetshandhaving tot stand brengen totdat het geweld is onderdrukt …”

“Als een stad of staat weigert de acties te ondernemen die nodig zijn om het leven en eigendom van hun inwoners te verdedigen, dan zal ik het Amerikaanse leger inzetten en het probleem snel voor hen oplossen.”

Het is duidelijk dat het sturen van het leger tegen het Amerikaanse volk zeer immoreel en onwettig ongrondwettelijk is. Aan de andere kant is de Amerikaanse grondwet zo vaak geschonden dat we ongevoelig zijn geworden voor het misbruik ervan. Tanks en vlammen hebben zeker hun werk gedaan in Waco, Texas. Het bloedbad in de staat Kent is ‘misschien’ per ongeluk begonnen, maar de resultaten waren mannen in groene uniformen die ongelukkige hippies neerschoten. Het leger heeft ook goed werk geleverd door Amerika te helpen verder te gaan met dat hele Rodney King-incident in de vroege jaren 90, evenals 11 andere keren in de afgelopen twee of drie generaties van de geschiedenis van het land.

Dus, is er een precedent voor de VS, de nationale garde / het leger om met geweld opstanden / rellen / massaprotesten in Amerika aan te pakken – ja dat is er zeker. Kan Trump ermee wegkomen? Vraag het de redactie van CNN.

Het is echt de interpretatie van de Mainstream Media van de pogingen van Trump om dingen te ‘onderdrukken’ die het lot van Amerika zullen bepalen. Als ze ofwel zwijgen of een verhaal bouwen waarin Trump probeert Amerika te redden van “misdadigers”, dan komt alles goed. Als ze het tegenovergestelde doen, zal Amerika er veel meer Oost-Europees uitzien.

De woorden die je nu leest, zijn geschreven in Rusland en vanuit een Russisch perspectief ziet Amerika eruit alsof het een kleurenrevolutie doormaakt.

Sinds de Oranje Revolutie van 2004 tot 2005 in Kiev plaatsvond, zijn de massa’s in Rusland zich zeer bewust geworden, zo niet geobsedeerd door het idee van Color Revolutions . Deze term in het Engels is heel erg voor het type “politiek wonk”, maar voor Russisch-sprekenden is het een gangbaar concept geworden. Misschien is dit wel een manier om de Russen intellectueel te immuniseren tegen de kleurenrevolutietactieken die in de straten van Moskou worden gebruikt. Het is een stuk moeilijker voor de carnies om in een merk te zuigen als het merk precies weet hoe de zwendel werkt.

Het neveneffect van deze ‘immunisatie’ is dat de Russisch sprekende massa vaak een kleurenrevolutie achter elke boom op de loer ziet. Het straatgeweld en de onverdraagzaamheid in de straten van Amerika lijken tegenwoordig erg op Kiev in 2014, en Russen overal op internet wijzen er luid op. Maar dit Russische standpunt dat Amerika wordt aangevallen door een strategie van het type George Soros, lijkt een kwestie van een of ander duister ‘wishful thinking’ door bepaalde individuen die willen dat Amerika dezelfde pijn voelt die het State Department hen heeft aangedaan. Ze kunnen fantaseren over hoe Washington valt zoals ze willen, maar opstanden in Amerika hebben tot nu toe nooit op Color Revolutions geleken vanwege een sleutelfactor boven alle andere – ze missen de steun van de reguliere media.

Het maakt niet uit hoeveel zelfvoldane leden van Alternative Media graag zeggen dat “The Dinosaur Media is Dead”, T-Rex creëert nog steeds het verhaal dat onze kijk op gebeurtenissen vormt. Als we morgen wakker worden en elke krant, tv-zender, YouTube-video van de Mainstream Media ons vertelt dat de Amerikaanse dollar waardeloos is, dan zal het waardeloos zijn, ongeacht of er ‘s nachts iets is gebeurd of niet. Als de Mainstream Media de dood van George Floyd niet zouden hebben geduwd, dan zou hij gewoon een andere statistiek zijn geweest. Als de jongens van Fox, MSNBC, enz. Alleen verhalen over het Coronavirus draaien, dan gebeurde er voor de massa en de geschiedenis “niets anders”. Zelfs als CNN afvalclassificaties heeft, is de macht om het historische verhaal te bouwen / beheersen enorm en nog steeds in hun handen.

Lees ook:  Belachelijke kersttoespraak koning Willem Alexander veel blah blah over onze zogenaamde vrijheid

Dit verhaal is het grootste stuk van de Color Revolution-puzzel. Als we allemaal in land X weten dat er grote instabiliteit / protesten zijn geweest in de hoofdstad van het land en we worden door elke nieuwsbron geïnformeerd dat er een revolutie heeft plaatsgevonden, dan is het voor alle doeleinden en doeleinden gebeurd, ongeacht of dit feitelijk waar is of niet. Dit is de reden waarom een ​​kleurenrevolutie gemakkelijker te doen is in armere landen, omdat hun verhaal veel gemakkelijker / goedkoper te beïnvloeden is. De realiteit van een economisch zielige voormalige Sovjet-satellietnatie kan worden gekocht of simpelweg worden verpletterd onder het gewicht van de westerse grootschalige nieuwsuitzendingen.

Tot dusver heeft het feit dat Amerika geen eigen media heeft (in tegenstelling tot kleinere, zwakkere landen die worden gedomineerd door informatie van NAVO-landen) het beschermd tegen alle mogelijke pogingen tot kleurrevolutie. Zolang het verhaal van de grote pratende kop zegt dat Amerika in goede staat verkeert, zal dat zo blijven. Maar deze keer hebben we een ongebruikelijke factor in de vergelijking: Donald Trump, een Amerikaanse president die een ongekend blinde, dierlijke woede oproept bij zijn tegenstanders op ongekende niveaus in de moderne geschiedenis.

De hoeveelheid minachting en minachting voor deze man was explosief voordat hij zelfs maar aantrad terwijl zijn inauguratie werd beantwoord met massale en zelfs gewelddadige protesten . Trump en zijn MAGA-bericht zijn op zijn zachtst gezegd zeer verdeeld en hier ligt het gevaar.

Hoewel Fox waarschijnlijk loyaal blijft, wat als CNN, MSNBC en de rest van het liberale moeras hun emoties daadwerkelijk naar hun hoofd laten komen en een revolutie beginnen te huilen? Wat als ze daadwerkelijk de mantel van de kleurenrevolutie beginnen te prediken dat “misdaden worden begaan” tegen het Amerikaanse volk door het “Trump-regime”? Wat als ze hun verschrompelde Lefty-harten hun hersens laten overnemen en de autoriteit van Washington volledig delegitimeren met hete scènes van staatsgeweld tegen de massa? Welnu, in dit geval zouden de Chinezen en de Russen precies krijgen waar ze van gedroomd hebben: een enorm destabiliserende burgeroorlog-achtige gebeurtenis voor de Global Hegemon.

Dit is de reden waarom Trump absoluut geen risico kan lopen om militairen te gebruiken, en moet onmiddellijk zijn eis intrekken dat de gouverneurs in het hele land de Nationale Garde gebruiken om de opstand met geweld te breken. Deze zet zou de dillusional Mainstream Media de kans kunnen geven om per ongeluk de gans te doden die het gouden ei legde vanwege hun haat tegen Trump. Hij kan absoluut niet toestaan ​​dat een verhaal van het type Color Revolution opzettelijk of per ongeluk ontstaat.

Trump, voor de veiligheid van de Verenigde Staten is het eigenlijk beter om niets te doen. Opstanden in Amerika zijn eerder gebeurd, maar ze hebben geen organisatie en structuur en in de oorlog worden ongeorganiseerde troepen altijd verpletterd. De mensen op straat zijn geen rebellenleger, maar trendy Antifa-tieners, (terecht) beledigde Afro-Amerikanen die handelen op basis van emoties en multiraciale plunderende opportunisten. Deze mensen zullen wekenlang niet ‘de lijn vasthouden’, en zelfs als ze dat wel doen, wat dan nog? Ze hebben geen aanvoerlijnen. De tijd staat aan de kant van Washington.

De Occupy-protesten namen 60 Amerikaanse steden over met kampen en organisatoren die maandenlang duurden … en ze bereikten niets. De protesten van Ferguson waren massaal en destructief … en ze bereikten ook niets. In een wachtspel verplettert een georganiseerde regering elke keer het verwarde, ongeorganiseerde gepeupel. Trump moet de saaie optie nemen en ze gewoon afwachten. Hij moet zijn tegenstanders dwingen hun time-outs te verbranden en vervolgens de spelklok tot 2 seconden laten lopen en dan de bal neerknielen. Het is saai, maar het krijgt de “W”.

Als passiviteit simpelweg niet past bij de Donald, is er een donkerdere, meer ideologische strategie die hij zou kunnen gebruiken om zichzelf als een echte populist te versterken – door een toneelstuk uit Rodrigo Duterte’s boek te halen. De president van de Filippijnen staat bekend om zijn ‘populistische’ houding ten opzichte van drugsdealers in zijn land. In wezen zei hij zojuist tegen de massa en zijn mannen dat ze ze gewoon ‘ allemaal moesten vermoorden ‘, met de implicatie dat er geen repercussies zullen zijn voor dergelijke acties – door de staat goedgekeurd maffiageweld.

Als Trump zou verklaren dat hij automatisch iedereen zal vergeven die dodelijk geweld heeft gebruikt om zichzelf, hun huizen of hun bedrijven te verdedigen tegen relschoppers, dan is de ‘Revolutie’ voorbij. Zijn gewapende, multi-etnische pro-Liberty-basis zal van de gelegenheid gebruik maken om eindelijk wat bloed op hun AR-15-sabels te krijgen. Deze stap (hoewel uiterst moreel twijfelachtig) die tot duizenden doden heeft geleid, zou Donald Trump ertoe aanzetten om populair te zijn bij een bepaald deel van het land en te worden vereerd als de wederkomst van George Washington. Dit zou de “Rugged Individual”, de geest van “The Alamo”, “My Home, My Castle” en allerlei andere buzz-zinnen die in het 21e-eeuwse SJW-Amerika betekenisloos zijn geworden, herstellen. Bovendien Als de massa dit probleem zelf zou aanpakken, is er geen verhaal over kleurrevolutie en zal Amerika overleven. De schuld zou bij de multiraciale “hillbillies” in de middenklasse liggen en niet bij Trump zelf. De Amerikaanse president brengt misschien een eeuwigheid door in de hel om zoiets te doen, maar het zou werken. Strategie en moraal komen vaak niet overeen.

Lees ook:  Silicon Valley vernietigt de Amerikaanse democratie door politieke favorieten te spelen

Comments

comments