Grootse dieven van Nederland… Walgelijke aankoop speedboot door ‘koning’ Willem-Alexander. Kosten: 2 miljoen euro !!!

Grootse dieven van Nederland… Walgelijke aankoop speedboot door ‘koning’ Willem-Alexander. Kosten: 2 miljoen euro !!!

8 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

AMSTERDAM – Koning Willem-Alexander heeft een nieuwe, razendsnelle motorboot gekocht: een Wajer 55. Het gestroomlijnde schip van ongeveer €2 miljoen is 16 meter lang en heeft een keukentje, vier slaapplaatsen en allerlei technische snufjes, vervangt waarschijnlijk de vijf meter kortere Wajer 38 die hij er eerder aan de zijn steiger had liggen. De superboot heeft vier zonnebedden op het dek, precies genoeg voor de koningin en de prinsesjes, als de koning aan het roer over de Griekse wateren suist. Kringen rond het hof bevestigen de aanschaf.

koning

In deze tijd waarin veel Nederlanders het financieel heel erg moeilijk hebben en amper meer rond kunnen komen geniet Willem-Alexander ervan om uw belastinggeld extreem groots uit te geven. Da´s het enige waar hij erg goed in is. Hij koopt voor € 2 miljoen een nieuwe supersnelle speedboot, een Waayer 55, klik hier

Corona-Aasgier-King Willem’ steelt 4,7 miljoen voor privé ‘jagen‘ op zijn ‘Kroondomein-Het Loo’ &; Amalia 1.5 miljoen per jaar. Rutte & NPO & RTL-Boulevard het is Oké.
De ‘Taxfree-King Willem’  en grootste  dief van Nederland heeft een ‘Super- Patser -Speedboot Wajer 55 ‘aangeschaft van meer dan 4 miljoen euro die hij slechts gebruikt twee a drie weken bij zijn gratis ‘ VIP- vakantie- Paleis’ in Griekenland van de door hem recentelijk straffeloos gestolen tientallen miljoenen van het Volk.

(Hieruit en bewijst  dat de Koninklijke familie de oudste en succesvolste misdaadgroep van Nederland is en waarom zij nooit worden vervolgd)

Lees ook:  De overheid is vastberaden onze samenleving te ruineren

De nieuwe ‘Super-Patser speedboot’ van King Willem is 16 meter lang en slechts geschikt voor 4 personen. Het is één van de grootste en meest luxe Patser-Speedboot modellen van Wajer Yaghts in Heeg voor de Duivelse ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’(Video’s). De vorige Wajer Speedboot van de King Willem, genaamd de ‘Aldebaran Lange Neus naar het Volk’ is ruim 11 meter lang. Ook is de Ware 55 Patser- Speedboot flink duurder dan de vorige. De Wajer 38 kostte de koning( u dus als belastingbetaler) ongeveer 1,2 miljoen euro. Voor zijn nieuwe  ‘Super- Pater speeltje’ moest King Willem   Het door Rutte kaal geplukte Volk zo’n 4 miljoen euro betalen. De Speedboot is voorzien van vele  technische  peperdure snufjes zoals een elektrisch cabrio dak met diamanten erop en heeft vier extreem luxe slaapplaatsen, keuken met een heus ‘ Pijp-slaafje’ en een badkamer met gouden kranen en ‘Yab Yum -spiegels’ voor als ‘Taxfree-Miljardair- Prinses Mabel’ meevaart.

De vorige ‘Super-Patser –Speedboot’ van de King en zijn peperdure Putah ‘Queen Exotica’ is vorige week uit het openbare kadaster gehaald, zo blijkt uit documenten. “De Speedboot is verkocht voor een vriendenprijsjes aan zijn neef de beruchte Amsterdamse Huisjesmelker Prins Bernhard Jr”.  Prins Bernhard heeft als eerste voor een proefvaartje door de Amsterdamse grachten Keizerin Halsema van Amsterdam en haar echtgenoot Loverboy -Ninja Oey mee genomen en behoorlijk wat cocaïne en Champagne en kaviaar, Dolle Elite Pret.

Lees ook:  Aan wie heeft Koning Willem-Alexander trouw gezworen en wat houdt dat in?

koning

Geen Complot: Corona maakt ‘Taxfree- ict-miljardairs-gangsters’& Taxfree-King Willem met’ Pedo- Eilanden’ nog rijker en Jan met de Pet nog armer. Rutte: Het is Oké.
De King heeft zo’n minachting  voor zijn onderdanen lijfeigenen dat hij in tegenstelling tot veel andere ‘Taxfree-Ultra-rijken’ nog niet één euro heeft gedoneerd om mensen die het extreem zwaar hebben te helpen. Nee, de ‘Royal Psychopaat’ koopt een speedboot van 4 miljoen voor zich zelf en zijn Parasieten familie en ging een dagje proef varen voor IJmuiden. Vorig jaar maakte koning Willem-Alexander en zijn echte Boss de peperdure ‘Putah- Queen Exotica Maxima’  al een proefvaart bij Sleeuwijk Yachting met Rutte als ‘Dek–matroos’ om zijn Melomanen extra wensten kenbaar te maken. Vervolgens heeft Wajer Yaghts een ‘Super Patser- Speedboot’  voor de King gebouwd met voor miljoenen aan extra Super Patsers accessoires. Hij maakte een paar dagen geleden een proefvaartje bij IJmuiden uitgerekend in zicht voor de Voedselbank met zijn  ‘Royal- Politie NSB- Bodyguards’  in rubberbootjes, die er voor moesten zorgen dat het gewone Volk op ten minste 1,5  150 m afstand blijven zogenaamd voor het ‘Der Endlösung-Corona-Bom-virus’ voor het gewone Volk. Uiteraard heeft de Taxfree-King niet het wettelijk verplichte vaarbewijs, want hij en zijn Parasieten familie vaart zijn hele misdadig leven boven de wet.

De Tweede Kamer die op een paar na allemaal trouw hebben gezworen aan de ‘Taxfree-VOC-SS-King’& Queen Exotica doen nu allemaal of hun neus bloed met ‘Hofnar Rutte voorop’. Hoe is het mogelijk dat deze ‘Elite- Misdadiger- King Willem’, die Holleeder & Taghi tot padvinders maakt nog steeds aanhang heeft onder het Nederlandse Volk?

Lees ook:  Al die raketten wijzen op Rusland: wie proberen ze te raken?

De Friese botenbouwers Dorus Wajer en zijn zoon Dries prijzen het schip aan als ’het kleinste superjacht ter wereld’. Het luxe vaartuig is de afgelopen tijd getest bij Muiden, waar de koning met zijn nieuwe drijvende speeltje werd gesignaleerd door mensen op de kade.

No Title

No Description

Familie Wajer

De Wajers slijten hun boten aan de rijken der aarde van Mallorca tot Ibiza en van Miami tot Saint-Tropez. „In Porto Cervo, Noord-Sardinië, liggen honderd grote jachten en naast ongeveer tien procent daarvan ligt een Wajer, want voor veertig procent van onze kopers is de 55, met vier slaapplaatsen, een bijboot”, zei Wajer jr. eerder in een interview met De Telegraaf. „Hun immense jachten zijn te groot om in de havens te kunnen komen.”

 

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments