Het is tijd om de Haagse breinen achter de mensonterende, waanzinnige coronawetgeving aan te pakken!

Het is tijd om de Haagse breinen achter de mensonterende, waanzinnige coronawetgeving aan te pakken!

8 juni 2020 0 Door Indignatie redactie

Klimaatdeskundige RPML ergert zich groen en geel aan de anti-coronamaatregelen. Ze gaan veel te ver, zeker nu minister Hugo de Jonge alles ook in een wet wil vastleggen. Slecht plan, aldus RPML: “Deze wetgeving voert veel verder dan welk ander dictatoriaal regime ter wereld.” En volledig onnodig: “Volstrekte waanzin,” zegt hij: “onder gezonde mensen onder het zeventigste levensjaar zijn in Nederland ‘slechts’ 54 doden te betreuren.”

Al vanaf begin maart verzet zich iedere vezel in mij tegen de volstrekte waanzin rondom corona. Op dat moment was duidelijk dat het cruiseschip het ultieme ‘corona-experiment’ was geweest en de uitslag helder maakte dat er ‘slechts’ sprake is van een venijnig ziektebeeld. 3900 opvarenden, waarvan de meesten bejaarden, ‘perfect’ via luchtcirculatie blootgesteld aan het virus, 1.100 besmette mensen en uiteindelijk 10 doden. En dat zonder IC-afdeling… dat zijn de kille cijfers.

De media wakkerde echter een complete massahysterie aan: 24/7 ‘corona-nieuws’. Iedere besmetting werd breed uitgemeten, iedere uitzondering als ‘bewijs’ aangeleverd dat corona levensgevaarlijk is. De kille cijfers liggen anders: corona treft bejaarden met onderliggend lijden ongemeen hard, maar onder gezonde mensen onder het zeventigste levensjaar zijn in Nederland ‘slechts’ 54 doden te betreuren.

Ondertussen werden lijsten opgesteld van onwelgevallige virologen en medici die de absurditeit aan de kaak stelden en die successievelijk ‘kaltgestellt’ werden in de media. Is de wetenschap niet meer gebaat bij kritiek uit eigen kring? Ieder kritisch geluid is gedurende maanden weggedrukt. Psychologen, ethici, economen, statistici, allemaal mensen die vanuit een ander perspectief de ‘crisis’ benaderden zijn weggehoond, belachelijk gemaakt of simpelweg genegeerd. Hadden of hebben ze gelijk? Eigenlijk speelt dat geen rol.

Lees ook:  Sylvana’s BIJ1 wil dat illegale asielzoekers méér gratis zorg krijgen: “Wordt vervolgd!”

Het simpele feit dat wetenschappers niet meer open staan voor kritiek uit eigen kring is griezelig, zeer griezelig. Want diezelfde wetenschappers adviseren vanuit diezelfde tunnelvisie politici. Wetenschappers redeneren vanuit 100% bewijs, politici vanuit 0% risico, en dat is in de huidige tijd een levensgevaarlijke cocktail.

En ‘dus’ wordt er nu door Den Haag toegewerkt naar 0% risico: de ‘anderhalvemetersamenleving’, vastgelegd in wetgeving die ‘tijdelijk’ zou moeten zijn. Heeft u het tijdelijke kwartje van Kok al terug? Is op uw bonus en vakantiegeld ook nog altijd extra belasting geheven omwille van de ‘tijdelijke’ en vier jaar durende ‘crisiswet’? Welke criteria gelden er om de nieuwe wetgeving aan- of uit te schakelen? De reactietijd op het wetsvoorstel was ongewoon kort, aangezien de regering de wetgeving al 1 juli 2020 wil laten ingaan.

De nieuwe wetgeving tart alle grenzen van onze grondwettelijke rechten als burger, het rapport van de Nederlandse Orde van Advocaten is vernietigend. Deze wetgeving voert veel verder dan welk ander dictatoriaal regime ter wereld, ze raakt ons in de kern als mens. Ieder van ons is een sociaal dier dat een genetische behoefte heeft aan warmte van de medemens, fysieke aanraking en verbondenheid.

Wie gaat deze waanzin in Den Haag stoppen en wie pakt de ‘breinen’ achter deze mensonterende wetgeving aan?

Lees ook:  Een verhaal van twee onderzoeken: Khashoggi Murder en MH17 aanval
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Trump Hints NAVO zou de VS plaats moeten innemen in het Midden-Oosten; Leugens over Iran en meer vernederende sancties
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments